- Konu Sahibi Omurboyubirkan
-
daha once de boyle hareketleri oldu mu bılmıyorum tabi
ama o çocuklar sapık bı şekılde arkanıza bakmış ya da kotu bı hareket yapmış olabılırler
bıde oruçmuş bılmedıgınız bişey olabılır
Saçımı boyatmıcam, istediğim kıyafeti giyicem diye nişanlıdan ayrılır mı insan? Başka bi sebep yoksa ve tek sorun senin açık giyinmense sen biraz uyum sağlarsın, yavaş yavaş alışıcam dersin. O sırada o zaten sana alışmış olur. Çok dikkat çekici giyinmemeye çalışırsın. Güzel de bi kızsın anladığım kadarıyla. İnsan güzel olduktan sonra inan ne giyse yakışır. Ben de kapalı değilim ama çok usturuplu ve sevimli giyinirim mesela. Bi kere pantolon ayağıma sokmam, rahat edemiyorum. Hep etek giyerim. Onlar da en kısa diz altı ama öyle alelade de asla giyinmem. 50'ler modası gibi, çok sevimli kiloş etekler, elbiseler giyerim. Kolsuz giymem ama uzun kollu da giymem yaz ortasında. şifon dalgalı kolları olan kıyafetler benim kurtarıcım :) Çok dar da giymem, göbişim çıkıo :) Ama giydiğim kıyafetler vücuduma oturur yeteri kadar. Saçlarım genç yaşımda beyazladığından kendi rengime boyatıyorum. Kadife kahve. Çok da hanım hanımcık duruyo. Eskiden platin sarısıydı. Çalışmaya başlayınca, iş yerinde hoş durmuyo, çok dikkat çekiyo diye 1 hafta içinde kendi rengime boyattım :) Makyajda farlar falan sürüp abartmam ama mutlaka sürekli ince bi likit ve Türkan Şoray dudağı renginde mat bi rujla birlikte mutlaka full makyaj yaparım. Örnek olması için anlattım. Benim eşim de çok kıskançtır. Ailesi de çok hacı hocadır. Benim ailemde de hiç kapalı yok. Ama çok hanım hanımcık giyiniyorum. Hatta Çalıkuşu Feride'nin elbiselerinden aldım bi kaç tane. :) Uzun kollu, uzun etekli, altına kısa topuklu kibar bi çizmeyle beraber giyiyorum kışın. Çok da tatlı duruyor. Bence böyle bi giyim tarzıyla kimse saçını kapatman için seni zorlamaz. Sen de hem kendini mutlu etmiş olursun hem de nişanlının içi rahat eder. Başka sorunlarınız varsa onu bilmem ama dediğim gibi süs püs için aşktan vazgeçilmez :)
Ya neden ozur dilesin belki gercekten buadam arkasin kotu bi hareket yapti belki bakti mal mal arkasindan adam da o yuzden dellendi. Bi de gidip ozur mu dilesin Allah Allah ya. Durduk yere dayak yemedigi kesin.Bundan kaçma, kaçarak hem kötü bir intiba bırakma hem de hayata karşı güçlü ol.
Çok daha farklı şeylerle karşılaşacaksın hayatta, hepsinden kaçarsan kaçacak delik kalmaz.
Git o çocuktan olanlar adına özür dile. Pozisyon ve samimiyet derecenize bağlı olarak elinde iki kahve götürebilirsin, ya da çikolata, ya da evden yaptığın kurabiye.. en azından denemekten zarar çıkmaz.
şiddete meyilim var. belli.2.5 yıl öncede birini dövmüştü yanımda ama o baktı diye değil. Üsküdarda arabanın benzini bitmişti yolda kalmıştık. Nişanlım o sıra benziciye gitti ben arabada kaldım. Bi adam sokağa giremedi diye bana arabayı çekin dedi ben yok çekemem dedim ods ben binim çekerim demişti. Araba yokuşta duruyodu adam aklı sıra araabayı boşa alıp aşşağ indircekti. Yoldanda otobüsler geçiyodu adam dediği gbi yapsa otobüsler geçemiycek bu ssefer o yğzden adama beklemesini söylemiştim. Adamda baya bagırmıştı bana o sırada nişanlım gelmişti baya adamı dövmüştüo sıra adam bana bagırdı diye dövmesini çok abartmamıştım
Saçımı boyatmıcam, istediğim kıyafeti giyicem diye nişanlıdan ayrılır mı insan? Başka bi sebep yoksa ve tek sorun senin açık giyinmense sen biraz uyum sağlarsın, yavaş yavaş alışıcam dersin. O sırada o zaten sana alışmış olur. Çok dikkat çekici giyinmemeye çalışırsın. Güzel de bi kızsın anladığım kadarıyla. İnsan güzel olduktan sonra inan ne giyse yakışır. Ben de kapalı değilim ama çok usturuplu ve sevimli giyinirim mesela. Bi kere pantolon ayağıma sokmam, rahat edemiyorum. Hep etek giyerim. Onlar da en kısa diz altı ama öyle alelade de asla giyinmem. 50'ler modası gibi, çok sevimli kiloş etekler, elbiseler giyerim. Kolsuz giymem ama uzun kollu da giymem yaz ortasında. şifon dalgalı kolları olan kıyafetler benim kurtarıcım :) Çok dar da giymem, göbişim çıkıo :) Ama giydiğim kıyafetler vücuduma oturur yeteri kadar. Saçlarım genç yaşımda beyazladığından kendi rengime boyatıyorum. Kadife kahve. Çok da hanım hanımcık duruyo. Eskiden platin sarısıydı. Çalışmaya başlayınca, iş yerinde hoş durmuyo, çok dikkat çekiyo diye 1 hafta içinde kendi rengime boyattım :) Makyajda farlar falan sürüp abartmam ama mutlaka sürekli ince bi likit ve Türkan Şoray dudağı renginde mat bi rujla birlikte mutlaka full makyaj yaparım. Örnek olması için anlattım. Benim eşim de çok kıskançtır. Ailesi de çok hacı hocadır. Benim ailemde de hiç kapalı yok. Ama çok hanım hanımcık giyiniyorum. Hatta Çalıkuşu Feride'nin elbiselerinden aldım bi kaç tane. :) Uzun kollu, uzun etekli, altına kısa topuklu kibar bi çizmeyle beraber giyiyorum kışın. Çok da tatlı duruyor. Bence böyle bi giyim tarzıyla kimse saçını kapatman için seni zorlamaz. Sen de hem kendini mutlu etmiş olursun hem de nişanlının içi rahat eder. Başka sorunlarınız varsa onu bilmem ama dediğim gibi süs püs için aşktan vazgeçilmez :)
Ya neden ozur dilesin belki gercekten buadam arkasin kotu bi hareket yapti belki bakti mal mal arkasindan adam da o yuzden dellendi. Bi de gidip ozur mu dilesin Allah Allah ya. Durduk yere dayak yemedigi kesin.
Bu öküzle evlilik düşünmüyorsun umarım..
Şuandan itibaren düşünmüyorum
Kızlar benim 3.5 yıllık bi ilişkim vardı.nişanlıyız 1 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoduk. Oturcagmız evi falan almıştı.
Nyse olaya gelim direk dün beni iş çıkışı almaya geldi. Kendisi oruçluydu iftara gelickti bize. Ben dün işten çıktım kapıda arabanın içndede nişanlım oturuyodu. Kapının önündede mal taşıyan elemanlar vardı. Bi tekstil firmasında modelist olarak çalışıyorum. Çocuklarda dikilmiş malları kamyona yüklüyo. Mallar magzaya gidicek. Nyse iyi akşamlar dedim geçtim gittim arabaya doğru. Tm o sırada nişanlım araban indi bnde beni öpmek için indi sandım. Arabaya bin dedi kendi çocukların yanına gitti zaten elemanlar iki kişiydş o sırada bi tanesini tokatlayıp firmadan içeri soktu kapıyı kapattı görmedim tam olayı. Nyse iki dakka içinde çıktı geldi arabaya bindi tam gidicez bu sefer diğer çocuk ordan bagırmaya başladı. Kesimhanedeki adamlarda çocugututuyo falan baya kalabalıklar. Bu yine gitti nyse bunu gönderdiler falan bindi arabaya bana başladı bagırmaya işye g.... Başını kapatcaksın. G..... Açık geziyomuşum. Nyse beni eve bıraktı. Gece bana aynen şu mesajı yazmış:
"O g.... Basını komple kapıyosun kapatmıyosan allah yolunu açık etsin ne zaman komple kapanırsın o zaman görüşürz kapanmadan seni görmek istemiyorum bitiyosada bitsin yazmış"
Kıskanç oldugnu ben biliyodum zaten tayt ve etek giymemi istemez ki zaten bacaklarım çok güzel olmadığı için bende giymezdim. Dünde üstümde bi pantalon bide bluz vardı. Ne belim ne gögsüm hiç bi yerim açık değildi. Çocuk arkamdan bi hareket mi yaptıda yada baktımı öyle yaptı bilmiyorum hiç bişey sormadım.
Bu insan benim asla kapanmıycagmı bilen bi insan. Benim ailemde kapalı hiç kimse yok sadece anneannem eşarp takar. Onun annesi görümcem falanda açık. Sırf evlenmemek için yaptıgnı düşünüyorum. Çünkü benim saçım sarı habire smavi siyaha boya derdi. O istiyo diye saçımı bile boyamadım ben nasıl kapancagmı düşünebilir bilmiyorum.
Birde etrafında arkadaşlarının nişanlısı falan yeni evlenenler hep erkek istedi diye kapanıyo. Ben ona eskidende konuşma sırasında bi erkek için asla kapanmıycagmı anca allah rızası için kapanmak istersem kapanırım demiştim.
Bu gün işede gitmedim. Yarın patronumu arayıp işten çıktıgmı söyliycem. Buarada nişanlıma " dün olanlardan sonra zaten seni affetmem allah yolunu açık etsin" diye mesaj çektim.
Ne düşüncem hiç bilmiyorum.....
Ayni is yerlerinde farkli yerlerde statulerde calisiyorlar. Yapmis olabilir var oyle bir ihtimal. Is yerlerinde alenen tacizler bile yasaniyor(bu is kanununda bile var hakli fesih sebebi) sonucta herkes olmasi gerektigi gibi davranan insanlar degil oyle degil mi? Etraf sapik dengesiz dolu. Nisanlisi hakli demiyorum ama haksiz yere yaptigini da sanmiyorum. Bu durumda kadinin gidip bi de ozur dilemesi.... Asil buna yok artik derim ben. Tabiki kaba kuvvet gerekli degil ama olmus bi kere. Eminim kiz da nisanlisiyla bunu konusacaktir.Aynı iş yerinde çalışan insanlar kafaları normalse birbirinin arkasından hareket yapmaz.
O zaman kaba kuvvet yeri gelince gereklidir diyebilir miyiz?
Şuandan itibaren düşünmüyorum
İyide ben zaten nasıl giyinmem gerektiğni biliyorum. Tabiki pantalon giyiyorum ama dar bişeyse üstüne popomu örtücek bi bluz giyerim zaten saçıma makyajıma laf etmez . Ki saçım çok doğal bi sarı hatta açık kumral. Platin falanda değil ki dikkat çeksin. Uzun etek sevmiyorum zaten. Zaten o istemiyo diye tayt ve etek giymiyorum hepten gırtlagms kadar bni kapatmasına izin vermem sonuçta ben 22 yaşındayım ve üstüne üstlük tekstilciyim herkes işime bakmadan önce kıyafetime bakar benim. Bilmiyorum kendimi istemediğim halde bu kadar kasman istemiyorum çünkü bu yasıma bu kadar kapalı oldugum bi dönğm hiç olmadı zaten. Bana göre şuan gayeeeeet kapalıyım bizim aile standartımıza göre
bak sanada şiddet uygulayabilir. çünkü adamın öfke kontrolü yok. bencede bırak bu adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?