Dün yaşadıklarım....

2.5 yıl öncede birini dövmüştü yanımda ama o baktı diye değil. Üsküdarda arabanın benzini bitmişti yolda kalmıştık. Nişanlım o sıra benziciye gitti ben arabada kaldım. Bi adam sokağa giremedi diye bana arabayı çekin dedi ben yok çekemem dedim ods ben binim çekerim demişti. Araba yokuşta duruyodu adam aklı sıra araabayı boşa alıp aşşağ indircekti. Yoldanda otobüsler geçiyodu adam dediği gbi yapsa otobüsler geçemiycek bu ssefer o yğzden adama beklemesini söylemiştim. Adamda baya bagırmıştı bana o sırada nişanlım gelmişti baya adamı dövmüştü o sıra adam bana bagırdı diye dövmesini çok abartmamıştım

Ayyyy arkana bakmadan kaç valla.Evlenmemek için bahane uydurup kendini bu kadar alçaltıyorsa zaten bu karakterdeki birinin eşin olması yanlış.Otur düşün işinden ayrılma boşuna.Eğer içinden gelmiyorsa assssla kapanma bu seninle Allah arasında olan bir şey zorla olmaz.3,5 yıl seni oyaladığı için ona dava açabilirsin bile kanunlar gereği.Ben oruç kafaymış asabiymiş anlamam ben de oruçluyum bunlar bahane milletin kalbini kırıp tokatlaya aksa tutmasın kardeşim.Ayrıl gitsin beee böyle ucuz insanla ne işin var?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar tatlı tatlı anlatmışsınız öyle? Ama zorla kapatmayı düşünen biri var karşısında. Ayrıca bu işler zorla olmuyor.

Ya neden ozur dilesin belki gercekten buadam arkasin kotu bi hareket yapti belki bakti mal mal arkasindan adam da o yuzden dellendi. Bi de gidip ozur mu dilesin Allah Allah ya. Durduk yere dayak yemedigi kesin.

şiddete meyilim var. belli.

İyide ben zaten nasıl giyinmem gerektiğni biliyorum. Tabiki pantalon giyiyorum ama dar bişeyse üstüne popomu örtücek bi bluz giyerim zaten saçıma makyajıma laf etmez . Ki saçım çok doğal bi sarı hatta açık kumral. Platin falanda değil ki dikkat çeksin. Uzun etek sevmiyorum zaten. Zaten o istemiyo diye tayt ve etek giymiyorum hepten gırtlagms kadar bni kapatmasına izin vermem sonuçta ben 22 yaşındayım ve üstüne üstlük tekstilciyim herkes işime bakmadan önce kıyafetime bakar benim. Bilmiyorum kendimi istemediğim halde bu kadar kasman istemiyorum çünkü bu yasıma bu kadar kapalı oldugum bi dönğm hiç olmadı zaten. Bana göre şuan gayeeeeet kapalıyım bizim aile standartımıza göre

Ya neden ozur dilesin belki gercekten buadam arkasin kotu bi hareket yapti belki bakti mal mal arkasindan adam da o yuzden dellendi. Bi de gidip ozur mu dilesin Allah Allah ya. Durduk yere dayak yemedigi kesin.

Aynı iş yerinde çalışan insanlar kafaları normalse birbirinin arkasından hareket yapmaz.
O zaman kaba kuvvet yeri gelince gereklidir diyebilir miyiz?

yapılan hareket terbiyesizce ise elbette susup oturmak ta olmaz
ama gidip yakasına yapışmak ta çözüm değil
ben bu kısmını yorumlamıycam
bana en çok ters gelen şey
olaydan seni sorumlu tutmuş ve belkide aklındaki fikir için ortamı buldum
aha şimdi iyice dayatabilirim düşüncesi ile
seni kapanman konusunda tehtit etmiş olması

özgüven eksikliğine bağlıyorum bu durumu

Aynı iş yerinde çalışan insanlar kafaları normalse birbirinin arkasından hareket yapmaz.
O zaman kaba kuvvet yeri gelince gereklidir diyebilir miyiz?
Ayni is yerlerinde farkli yerlerde statulerde calisiyorlar. Yapmis olabilir var oyle bir ihtimal. Is yerlerinde alenen tacizler bile yasaniyor(bu is kanununda bile var hakli fesih sebebi) sonucta herkes olmasi gerektigi gibi davranan insanlar degil oyle degil mi? Etraf sapik dengesiz dolu. Nisanlisi hakli demiyorum ama haksiz yere yaptigini da sanmiyorum. Bu durumda kadinin gidip bi de ozur dilemesi.... Asil buna yok artik derim ben. Tabiki kaba kuvvet gerekli degil ama olmus bi kere. Eminim kiz da nisanlisiyla bunu konusacaktir.

Kapalı giyinilmesini istemek normal ama bi insana tesettürü zorunlu tutmak çok yanlış! işinizin kapanmaya engel olduğu düşüncesine katılmıyorum çünkü ciddi olarak söylüyorum; tesettürlüler için öyle güzel kıyafetler var ki insanı tesettüre özendiriyor. Hatta daha çok kumaş ve aksesuar olduğu için daha şık bulduğumu da söyleyebilirim. Ama tesettür başlı başına bi görüş, fikir ve yaşam tarzıdır. Bu fikir insanda kendi kendine gelişir. Bi gün bikini giyersin, ertesi gün birden kapanmaya karar verirsin... En yakın arkadaşım bu şekilde kapanmıştı. Ama dediğim gibi insanın içinden gelmeli. Nişanlınızın sizi bu şekilde zorlaması hem insani olarak hem de dinen hoş karşılanmayan bi durum. Onun da biraz size uyum sağlayıp anlayış göstermesi lazım. Ayrıca bunca zamandır sizin açık olduğunuzu bilmiyor muydu sanki? Birdebire nerden girdi bu triplere? Bence blöf yapıyo... Kimse böyle bişey için nişanlısından ayrılmaz. Ya da ayrılmamalı...

Bence arkanızdan bi hareket yapmasaydılar nişanlınız gidip dalmazdı onlara.. Millete S***** G** (Defol) demesi kolay geliyo ama öyle olmuyo eğer çok seviyosan ve nişanlanmışsanız biraz daha duygusal anlamda zorlanıyo insan ama kimse istedi diyede kapanmamalısın sadece olayların yatışmasını bekle şimdilik sıkma canını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…