Dün yaşadıklarım....

Aynen İpek, profesyonel hayatta doğru değil ama ben biraz daha duygusal bakıyorum galiba.

erkek milleti kapansanda bakıo ne yazıkki.
ama durumu kapanmana getiripde son sözü söylemesi cok düşündürücü...

peki şuanda ne düşünüyosunuz? bitirdinizmi ve kararınızı onla paylaştınızmı?

ahh cnm sen anlatırken kendım geldım aklıma... benımde cıddı dusundugum evlenme kararı aldıgım bırı vardı 1.5 sene gorustuk tmm kıskanctı ama ne bıleyım ıs tam nısana geldı ne dese begenırsın kapanmazsan evlenmem... madem dedım cok dındarsın (kı ben de cok ınanclıyım) ben allah ıcın kapanırım asla kul ıcın kapanmam dınde zorlama yoktur kabul etmedı neymıs aklı kalırmıs vs... nıtekım ayrıldık sonra cok aradı ettı sans verdım yıne kapan dedı olmadı yanı... tavsıyem sakın gerı adım atma cnm sımdı boyle yapan evlenınce neler yapar ınanamıyorum

Hah, aynen öyle. Bunların pis zihniyeti bu işte. Gidip kapalı almazlar, önce saçını başını görüp öyle kapatıyorlar. Emin olmak bir nevi, tiksiniyorum böyle insanlardan.

Son düzenleme:
canım öncelikle sakin olmanı tavsiye ediyorum. bu birileri baktı bakmadı veya açık giyinme muhabbetlerinden dolayı biz de o kadar çok tartıştık ki zamanında...sevgilim de çok kıskanç ve uzun da olsa bol da olsa benim asla elbise veya etek giymemi istemeyen biri. bana babam ailem karışmıyorken sen nasıl karışabilirsin, ben bu yaşıma kadar böyle giyindim, bundan sonra değştiremem, ben giyinmeyi bilmiyor muyum vs vs...Bütün bunlar benim devamlı söylediğim sözlerdi ona. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.

Nişanlının savunulacak bir yanı yok, her ne sebeple olursa olsun senin yanında agresifleşmesi, insanları dövmesi, sana bağırması, kapanmanı istemesi filan snilrlerine hakim olmayı beceremeyen, toy biri olduğunu gösteriyor. Muhtemelen yaşı da küçüktür. Ama bir noktada yaptığı davranış anlaşılabilir; nişanlını bu denli çileden çıkarıp çocukların üstüne salan şeyi sen göremedin. Muhtemelen sana hareket yaptılar veya çok rahatsız edici bir şekilde kalçalarına vs baktılar ve güldüler. Hangi erkek olursa olsun nişanlısına böyle bir şey yapıldığını görürse tepkisiz kalamaz. Seninki bu noktada haklı ama tepkilrini kontrol etmesi gerekirdi.

Bana kalırsa böyle bir olayı ilk kez yaşamıyorsunuz.Çünkü ilk kez böyle bir olayla karşı karşıya kalmış biri gibi davranmamış nişanlınız. Sanki içinde biriktirdiği şeyler ve öfkeler var bu konuda sana karşı. Bu giyinme-kapanma muhabbeti daha önce de çok kez oldu muhakkak değil mi??

sinirle yapmış söylemiş tekrar dönecek ama affetme. nasıl bi adamı tokatlayabiliyor? kim ki o ? yolun açık olsun falan da hiç hoş değil

Hayır bi de adam hem suçlu hem güçlü
Bi de o rest çekiyo utanmadan..

Çünkü bu tipler;
1. Dünyanın en güzel kadınına sahip olduğunu zannederler.
2. Dünyanın hakimiyeti erkeklerin; kendisini de bu güzel kadına sahip olduğu için 1 adım önde zannederler.

Yok gitmedim evdeyim şuan. Yarın arayıp çıktıgmı söyliycem

İşten ayrılmayın , alabilirseniz 2-3 gün izin alın bence , üstünden biraz zaman geçmiş olur .

Iyi düşün bugün daha ne olduğunu dahi tam bilmediğiniz sebepten , birini döven size de küfürlü hakaretler söylemeye dili dönebilen nişanlınız , yarın sen de baktın , senin de suçun diye seni de dövebilir .
Oruç hiç bişeyin bahanesi olmamaz , kimse yaptığı saçmalıkları oruca bağlamasın lütfen .

Tartışmalarınız da daha evvel yine böyle küfür , hakaret vs . şeklinde konuşmalar oldu mu ?

daha once de boyle hareketleri oldu mu bılmıyorum tabi

ama o çocuklar sapık bı şekılde arkanıza bakmış ya da kotu bı hareket yapmış olabılırler

bıde oruçmuş bılmedıgınız bişey olabılır

bacim daha nisanlisin evlenince bu adam sudan sebeplerle sana neler yapar hic dusundun mu? cunku ERKEK DEGISMEZ SEN UYUM SAGLARSIN ALISIRSIN. O uslup daha da agirlasarak devam edecek. Seni anliyorum sevdigin ada yapmaz kiyamaz normalde hic yapmazdi bir kerelik oldu..... falan falan diyorsun amaaaa tecrubeyle sabit guzelim. isinden de sakin ayrilma ayakta kalmak zorundasin kendin icin ailen icin ve bunun icin paraya ihtiyacin var.
sakin sakin bir daha olmaz deme

diyelimki arkdandan hareket yaptılar.
Çağır cocukları deki siz neden x in arkasından hareket yaptınız ?

tokat atmak tartaklamakdas ne oluyor.
birde utanmadan g...başını kapat diye mesaj çekiyor.

ay çok sinirlendim sakın bu kişiyle ileriye dönük bişiy düşünmeyin derim. sakın

Öfkesini kontrol edememesı ve seni zora dayatması büyük problem evlilikte..
Bunları bil de evlen, ya da ilişkinii gözden geçir.

Saçımı boyatmıcam, istediğim kıyafeti giyicem diye nişanlıdan ayrılır mı insan? Başka bi sebep yoksa ve tek sorun senin açık giyinmense sen biraz uyum sağlarsın, yavaş yavaş alışıcam dersin. O sırada o zaten sana alışmış olur. Çok dikkat çekici giyinmemeye çalışırsın. Güzel de bi kızsın anladığım kadarıyla. İnsan güzel olduktan sonra inan ne giyse yakışır. Ben de kapalı değilim ama çok usturuplu ve sevimli giyinirim mesela. Bi kere pantolon ayağıma sokmam, rahat edemiyorum. Hep etek giyerim. Onlar da en kısa diz altı ama öyle alelade de asla giyinmem. 50'ler modası gibi, çok sevimli kiloş etekler, elbiseler giyerim. Kolsuz giymem ama uzun kollu da giymem yaz ortasında. şifon dalgalı kolları olan kıyafetler benim kurtarıcım :) Çok dar da giymem, göbişim çıkıo :) Ama giydiğim kıyafetler vücuduma oturur yeteri kadar. Saçlarım genç yaşımda beyazladığından kendi rengime boyatıyorum. Kadife kahve. Çok da hanım hanımcık duruyo. Eskiden platin sarısıydı. Çalışmaya başlayınca, iş yerinde hoş durmuyo, çok dikkat çekiyo diye 1 hafta içinde kendi rengime boyattım :) Makyajda farlar falan sürüp abartmam ama mutlaka sürekli ince bi likit ve Türkan Şoray dudağı renginde mat bi rujla birlikte mutlaka full makyaj yaparım. Örnek olması için anlattım. Benim eşim de çok kıskançtır. Ailesi de çok hacı hocadır. Benim ailemde de hiç kapalı yok. Ama çok hanım hanımcık giyiniyorum. Hatta Çalıkuşu Feride'nin elbiselerinden aldım bi kaç tane. :) Uzun kollu, uzun etekli, altına kısa topuklu kibar bi çizmeyle beraber giyiyorum kışın. Çok da tatlı duruyor. Bence böyle bi giyim tarzıyla kimse saçını kapatman için seni zorlamaz. Sen de hem kendini mutlu etmiş olursun hem de nişanlının içi rahat eder. Başka sorunlarınız varsa onu bilmem ama dediğim gibi süs püs için aşktan vazgeçilmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…