sıkıntı kız kardeşim. kendisi 25 yaşında. ne yazık ki kendisiyle ilgili hiçbir zaman doğru kararlar alamadı. sürekli hatalar yaptı ama sürekli. okumasını çok istedik. ama o okumayı hiç sevmedi. babam ne olursa olsun okutucam dedi. zar zor bir bölüm kazandı. 4 yıllık fakülteyi 6 senede bitirdi. son senesinde sadece 1 dersi vardı. dedik ki kpss çalış bak boşsun. yedi içti gezdi resmen. yine de parasını eksik etmedik kız çocuğudur kimseye muhtaç kalmasın diye. sonra öğrendim ki erkek arkadaşıy türkiye turlarına falan çıkmış bize okuldayım derken. neyse şimdi işe girdi. bölümü ile ilgili bir yerde çalışıyor. eve geliyor sürekli ağlar vaziyette çok eziliyorum çok yoruluyorum. deidm ki kpss çalış kurtar kendini. çalışmıyor. katiyyen eline bir kitap almıyor. kafayı saçı başı ve güzelliği ile bozmuş durumda. sabahın 6 sında kalkıp 20 dakika saç baş yapıyor. yorgunum diyor ders çalışmıyor ama gezmelere ve saça başa gelince hiç yorgun olmuyor.
sadede gelirsem. 3 gün çarşı pazar dolaşıp bunun için kpss kursu araştırdım. gittim konuştum hepsiyle. kendisine hangisinin uygun olduğunu sordum. haftasonu bari uyuyayım öğleden sonra ders veren kurs olsun dedi tamam dedim. bugün gidip kaydını yaptıracaktım. dün ilk taksiti ver gidip kaydını yaptırayım dedim. bana be bir kuruş bile para vermem, sen yazdırıyorsun sen ödeyeceksin dedi. bir insa nasıl bu kadar gerizekalı olur aklım hayalim duruyor. sen gitmek istemiyor musun kursa dedim. yoooo istiyorum ama parasını ödemem 2,000 liranın altından kalkamam diyor. saçma olan daha bu aya kadar aylık 250 lazere veriyordu. lazeri bitti şimdi aylık 200 lira kursa para vermem diyor.
ne yapmalıyım bilmiyorum inanın üzüntüden ve sinirden gece uyumadım sabah da erkenden uyandım. kendisi de uyandı mesela saat 2de düğün varmış onun için hazırlık yapıyor. allah herkese gerçekten akıl fikir versin. kendisi için 1 damla birşey yapmayan insan. ama abla yüreği ben dayanamıyorum işte.