Dünkü konu devamı eşimin ailesi parayı gönderemedi diye laf etmiş ?

Her ay 5 bine yakin para veriyorsunuz
Cidden pes yani e dogum olacak gelmeyecekler mi? Taki takmayacaklar mi? Insan der oglum 2 3 ay vermeyin biz size taki takmis gibi olalim vs
O bile icini rahatlatir insanin
Ne insanlar var ticaret gibi iliskiler

E ama unutuyor erkekler şimdi biraz zaman geçsin konu unutulur eşim de unutur

Asıl söylerseniz annesinin yaptığını hemen unutur. Onun yerine sizin ailesini kötülediğini alır hafızaya.

Madem doğum yaklaşmış şunu söyleyin. Canım bu borç seni çok üzüyor, ben farkındayım her şeyin. Böyle azar azar ödeyeceğimize bebeğe gelen altınlarla borcumuzu kapatalım, sen de daha fazla yıpranma.

Sakın ailesini kötülemeyin bak o da herşeyin farkindaymış zaten.

Her ay 5 bine yakin para veriyorsunuz
Cidden pes yani e dogum olacak gelmeyecekler mi? Taki takmayacaklar mi? Insan der oglum 2 3 ay vermeyin biz size taki takmis gibi olalim vs
O bile icini rahatlatir insanin
Ne insanlar var ticaret gibi iliskiler
Dimi ya eşim söylemeden kendileri demesi lazım oğlum bu ay doğum olacak bu ay vermeyin sonra verirsiniz diye. Nasıl insanlar anlamadım gerçekten bi de veremiycem bu ay doğum var demiş bi sürü laf etmişler şaka gibi bi yandan eşim görsün iyi oluyo ama bi yandan sinirime hakim olamıyorum

Zaten altın vercem demiş ya altın çok arttı ondan sonra dedim fazla oluyor hem fazla ödüycez hem de bi an önce bitsin doğumdan sonra topluca verelim dedim ama sırf çeneleri kapansın diye bian önce vermek istiyorm keşke olsa şuan versek sussalar artık. Ama onlara para yetmez savurganlar gene yüzsüz şekilde isterler

Olur mu oglum fazla odeyeceksin demelerine gerek yok çünkü fazla odemis olmayacak .insanlar size tl uzerinden bedava borc versin istiyorsunuz .1 yil veya 6 ay onceki 1000 lira ile bu gunku 1000 liranin alim gucu bile ayni degil.fazla odenen bisey yok .

Allah onların parasına bereket versin bizden çok olsun paraları gerçekten bazen eşimin tarafından düşününce üzülüyorum onun için o da çok kırılıyordur kesin sürekli o da başlarına kakıyo siz evlat ayırıyorsunuz diye kurbanda bir pişirimlik et bile vermedin bana arabayı istedim bikaç günlük vermediniz falan diye. Sonra annesi all oğlum neden vermeyim dedi sonra çarşıya gitmek için ver bari gidelim dedi eşim getiriyim mi ki anahtarı dedi ya bırak getirme hala getiriyim mi diyorsun verecek insan anahtarı alır gelir dedi. Sonra çıktık o an belli etmemeye çalıştı ama çok üzüldü morali bozuldu

Bize borç vermedi bana verilen bişey yok biz o zaman evli değildik. Ne veriyorsa oğluna verdi ben onların parasını kullanmadım onların parasıyla bişey ödemedim. Ki biz evliyken babamdan para aldık sakın ödeyim diye ugrasmayın dedi. Anne baba olmak evladına destek olmaktır destek oluyo gibi yapıp başına kaktılar böyle yapacaklardı vermeselerdi

Zamaninda anne babasindan borc olarak aldiysa borc olarak odemek zorunda.
Evlenirken size borcundan bahsetmediyse bu onunla.sizin sorununuz .esiniz tek cocuk mu ve toplam borcu ne kadar zamaninda ne kadar borc almis .hepsini yazarsaniz daha objektif bir yorum yapariz. Ama muhtelemelen yazmayacaksiniz .

Verirken borç olarak vermediler işte destek olmak için vermişler sonra da geri ver diye eşime baskı yaptılar bizde geri veriyoruz ne aldıgını neden yazmayım ki ? Allah Allah

insan evladı için tl dolar bilmem ne hesabı tutmaz. Bırak zarar etsin paran borç veriyorsan bile evladına yapıyorsun. Konu komşu akraba vs değil bu canının parçası.

insan evladı için tl dolar bilmem ne hesabı tutmaz. Bırak zarar etsin paran borç veriyorsan bile evladına yapıyorsun. Konu komşu akraba vs değil bu canının parçası.
Aynen bende bundan bahsediyorum hatta borç konusu açılıp sonra biz seni dershaneye gönderdik lisede sana telefon aldık falan bunların bile lafını yaptı annesi bunların bile hesabını yapmazsın ya ağzım açık kaldı insan evladına verdiğinin yaptığının hesabını yapar mı hadi neyse veriyoruz şuan ama doğum olacagını bile bile veremiycem bu ay diye laf söyler mi insan. arkadaşından borç alsan doğum masrafı var diye arkadaşın anlayış gösterir tamam öbür ay verirsin der sen annesisin bi de.

Zaten yapılması gereken şeyleri lütuf gibi sunmuyorlar mı deli oluyorum. Sanki dersaneye bir tek o göndermiş. Herkes yapıyor herkes gönderiyor herkes telefon alıyor bunlar lütuf değil o çocuğu dünyaya getirdiysen her türkü ihtiyacını karşılamak zorundasın yetişkin olana kadar. Yetişkin olduktan sonra da ihtiyacı varsa her an maddi manevi yanında olmak zorundasın o senin evladın. Beyinsizler gerçekten

Siz iki çalışan insan niye sürekli borç alıyorsunuz herkesten anlayamadim yahu almayin kimseden bu durumda vermek zorunda da kalmazsiniz kimseye birsey yani o paraya ihtiyaclari varsa bilemiyorum borc sonucta her ay ödüyormussunuz sizin içsel durumlarınız alıcıyı etkilemez ki ister yani normal ha idare edecek durumlari varsa idare edilebilir tabi 1 ay

Aynen evladına destek olursun. Bunlar para kapısı olarak görüyor iki maaşız diye sanki onlara vermemiz gerekiyor gibi davranıyor annesi

Kredilerimiz vardı ödemelerden harcamalardan kalmadığında falan arada 500-1000 eşim kardeşinden istiyordu ben hep isteme diyordum kimseden borç alma taraftarı değilim hiç bi zaman eşim veririz geri diye alıyordu ama maaş yatınca geri veriyorduk hemen. Annesigile de taksit taksit ödüyoruz sadece bu ay doğum masrafından dolayı veremeyecektik vermememiz onları etkilemiyor borc aldıkları kişi de dayısı tamam öbür ay verin der öyle birisi. bir ay idare edebilirler aslında yani zora düşmeyeceklerdi

Verirken borç olarak vermediler işte destek olmak için vermişler sonra da geri ver diye eşime baskı yaptılar bizde geri veriyoruz ne aldıgını neden yazmayım ki ? Allah Allah
Bence borc olarak vermisler eşiniz size soylemiyor kendiniz yazmissiniz yukarda esim altin olarak öderim demiş diye hesabi kitabi bile yapilms bilmiyorm ama herkesin durumu hiybe edecek parayi bulmaya yetmeyebilir bence yanls dusunuyorsnz

Bence borc olarak vermisler eşiniz size soylemiyor kendiniz yazmissiniz yukarda esim altin olarak öderim demiş diye hesabi kitabi bile yapilms bilmiyorm ama herkesin durumu hiybe edecek parayi bulmaya yetmeyebilir bence yanls dusunuyorsnz
Biz vermiycez hibe etsinler demedim ki sadece bu ay veremeyecektik doğum masrafından dolayı sonra ödemeye devam edecektik yahu bunlar anne baba bi anne baba akraba komsu arkadaş değil. Anne baba böyle mi yapar evladına sizin de mi aileniz böyle. Tamam oğlum öbür ay verirsin diyemez mi insan çocuguna ben böyle görmedim aksine destek olur ailem herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…