Zaten bu durumda küçük duştumCok zor durumun cok uzuldum.
baban boyle oldukca hayatin hic degismez esin yine bildigini okur.hatta daha fazlasini yapar artik.3 cocuk var nede olsa elin kolun bagli.
Kendin icin ve cocuklarin icin yapacagin sey gidip darp raporu alip o adami sikayet edip evde attirmak.ev zaten kira degilmis .
Ondan sonrasi gelir zaten nolur bu adamin artik seni hirpalamasina herkesin onunde kucuk dusurmesine izin verme.
simdi esin gorumcen kv nasil seviniyolardir.
bak noldu diye.yazik degilmi sana.
Babam 10saatlik yoldan geliyor . Kaynanamda arıyor bişey yok diyor açıklama yapıyor Ada'mda gelirken rahatbu ne saçma olay ya. baban yemek yap dedi akşam milleti mi bekledin. arkadaşım sana dün de dedik al eşyanı git diye. sen bide millete yemek yapıp açıklama ihtiyacı niye hissediyosun. sana dendi hastaneye git darp raporu al sonra başlat islemleri diye. babana da ayrı sinir oldum. böyle baba olmaz olsun diye düşündüm şuanda
Hiç bana sormadı hep sen sus sen kendini düzelt esindir kaynanadır saygısız olma.ben onları Allah'a havale edıyorumCok zor durumun cok uzuldum.
baban boyle oldukca hayatin hic degismez esin yine bildigini okur.hatta daha fazlasini yapar artik.3 cocuk var nede olsa elin kolun bagli.
Kendin icin ve cocuklarin icin yapacagin sey gidip darp raporu alip o adami sikayet edip evde attirmak.ev zaten kira degilmis .
Ondan sonrasi gelir zaten nolur bu adamin artik seni hirpalamasina herkesin onunde kucuk dusurmesine izin verme.
simdi esin gorumcen kv nasil seviniyolardir.
bak noldu diye.yazik degilmi sana.
Nerden bileyim herkes yemeğe geliyor zaten çoğu yıyemediDayak yiyorsunuz, gelirken süt al diyorsunuz.
Dayak yedim diyorsunuz, tamam yemek yap deniyor.
Sizin ailede bir gariplik var.
kv ninkine fare sehiri koysaydin :)Nerden bileyim herkes yemeğe geliyor zaten çoğu yıyemedi
Ne yapabilirim bu durumda babam onları savundu ben konuşunca susturdular kızıma iyi bakın yada kızımı üzmeyin demedi . İçim burkuldukv ninkine fare sehiri koysaydin :)
tovbe tovbeeee
ben hiç bisey anlamadim bu senin konudan valla
hersey gerçekse Allah yardimcin olsun
ne kocan adam gibi koca ne baban adam gibi bi baba
annen ne diyorNe yapabilirim bu durumda babam onları savundu ben konuşunca susturdular kızıma iyi bakın yada kızımı üzmeyin demedi . İçim burkuldu
böyle babalar olmaz olsun gerçekten. kızını koruyamadıktan sonra o sıfatı hakettiğini düşünmüyorum o adamın. on saatlik yoldan gelip onları savundu öyle mi. sen bu baba olduktan sonra daha çok dayak yersin. şimdi eşin kv de gördü bırakmak istediğinde olacakları sana daha kötü davranacaklardırHiç bana sormadı hep sen sus sen kendini düzelt esindir kaynanadır saygısız olma.ben onları Allah'a havale edıyorum
Derkenhasbinel binek vekil .
Dayak yiyorsunuz, gelirken süt al diyorsunuz.
Dayak yedim diyorsunuz, tamam yemek yap deniyor.
Sizin ailede bir gariplik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?