Dünkü konunun devamı kızlar yaptığıma pişman oldum

Bi yakininiz arkadasiniz yok mu gidecek?
Su an takılacaginiz konu bese kadar nerede olacağınız değil.
Dönüp dolaşıp eve gidecekseniz hiç bese kadar dışarıda kendinize eziyet etmeyin.
Her mesajınızda daha da anlıyorum ki sağlıklı dusunemiyorsunuz

Yapmaya çalıştım olmadı simdi hic birsey yapamam kendi rezil ettim simdi sokaktayim parktayim kurtulamıyorum dua et canım cok ihtiyacım var

Kimse yok esimin sülalesi dışında kimseyi tanımıyorum . Hersene cocuk doğurdum ne yazikki cevre edinemedim . Bu sene oğlum okula gidiyor isallah edinirim

Vucudunda iz varmi.
yoksa bile git sikayet et yinede bak babandan annenden esinden daha guzel sahip cikarlar yol gosterirler.sen derdini guzelce anlat geri adim atma.seninde haklarin var.evden gidecek kisi kocan.
zaten oylede boylede millet konusuyo kimse yaninda degil baban bile .
3 cocugun ve sen varsin su hayatta.
Kaybetcek baska neyin varki.kac senelik evlisin cocuklar kac yasinda.

dün konuna yazmıştım babanı arama boşuna diye..
gitmek isteyen kalkar gider birinin seni götürmesine ihtiyacın yok diye..

yine aynısını diyorum gitmeye niyetin olsa giderdin..

al buldum bunu yazmışım bugün içinde geçerli bu yazdıklarım..

''dayak yemişsin gelirken süt al diye mesaj çekiyorsun hiçbir şey olmamış gibi..
boşuna babanı arama gidesin yok zaten belli..
zaten gitmeye niyeti olan alır çantasını gider ille birinin gelip almasına gerek yok yani..

uyanınca adama babamı arıycam diycende adamda seni ikna edecek bütün olay bu..

sen adamın seni dövmesine değil dayaktan sonra gönlünü almamasına bozulmuşsun.. gönül almadı diye boşanma olmaz bugün almazsa yarın alır bekle biraz sabırlı ol.. ''

Şiddetin affı mı olur? Demek ki baba da zamanında eşini dövmüş ki umuru değil...
Gereken tek şey, darp raporu alıp, sığınma evine gitmek. Kimsesiz değilsiniz, insan hakları var, sosyal hizmetler var... Size uygun iş bulunur, ev bulunur, olmadı mahkemede zaten nafaka bağlanır. Ömür boyu dayakla mı geçecek? Şu gün, bi tokat yesem doğru valizimle babama anneme dönerim. Umurumda bile değil. İnsanız biz. Hayvan değil. Hayvanları bile şiddetle değil, mamayla sevgiyle yola getiriyorlar.

Kizmayin arkadaşım ama baban yemek yap geliyorum nasıl dedi anlamadım? Benim babam dayak yedigimi duysa wallahi silahını ,sopasini kaparda gelir esimi de kimse alamaz elinden,beni de bi dk ka tutmaz o evde!!! Elti meselesi ne alaka ki,sen beni dovuyor saysizlikla ne ilgisi var deyip niye çıkmasın. Simdi kime inandiracaksin o ailede kendini. Allah yardımcın olsun üzüldüm gerçekten

Sen kendini savunmayı beceremiyorsun. Dayak yiyip süt al ne demek ya resmen arayı düzeltmeye çalışmışsın. Babanı çağırıp kocanın gözünü korkutmak istemişsin senden özür dileyip gönlünü alcak diye düşündün heralde amacın gitmek değil kocanı korkutmak ama olmamış babanında tuhaflığı yemek yap geliyorm demesi zaten başka ne beklenir o babadan. Senin bi kaç konuna denk geldim çok tuhafsın hiç davranışların normal değil bence sen biraz patavatsızsın ama millet ters çıkınca cewap veremiyorsun yani derler ya iki kelimeyi bi araya getiremiyor öylesin. Yoksa dayak yiyip haklıyken haksız konumuna düşmekte enteresan. Madem boşanmican ozaman millete laf söyleyip dayak yeme bari sonrada neden böyle yaptılar bence sen birazda kendi yaptıklarını anlat öyle dinleyelim bide çünkü bi anormallik war

Dunku konunu biliyorum. Sorun tamamen sende. Millet konusurken benide dinleyin diyemedin mi? Be adam sen benim bogazimi sıktın , kv sende ordaydin yalan mi diyemedin mi bagira bagira? Allah askina kaybedeck neyin vardi adam zaten seni dovuyordu daha fazla ne olabilirdi? Baba beni götür bu adam canima kastediyor, cocuklarimida brnide öldürebilir diyemedin mi ya? Esyalarini toplayip babanin pesine dussen kimsede dur diyemezdi sana, babanda gelme demezdi. Hakkini savunamiyosun

Bence kadın sıgınma evine git
Biraz kendini toparla bu kafayla kimseye özellikle de çocuklara faydan olmaz.

Sende bir tuhaflık var..dayak yemek sana normal gelmeye başlamış. Esin dövsede sonunda özür dileyip gönlünü alması dışında hiçbirşey önemli değil sanki senin için. .
Kesinlik le boşanmaya niyetin yok.güçsüz ve şaşkınsin.
Üzgünüm ama sen tavrını degistirmedigin sürece daha cokkk böyle şiddet göreceksin. Esinde ailesine hatta senin ailende şiddeti normal gören eğitimsiz cahil ve saygısız insanlar. .

Dayak yiyorsunuz, gelirken süt al diyorsunuz.

Dayak yedim diyorsunuz, tamam yemek yap deniyor.

Sizin ailede bir gariplik var.

Bir gariplik yok ortada kadina dayagin gayet normal goruldugu iki aile var, ve bunu umursamayan kadinlar toplulugu var olay bundan ibaret. Babasinin da kizinin dayak yemesi falan umrunda degil sirf kiz cagirdi diye gelmis zaten kizini goturme diye bir niyeti de yokmus muhtemelen olanlari gordu ama gozlerini yumu geri dondu cunku adam kiz ve cocuklari basima kalacak kocasindan bosaninca bana bela olacaklar diye dusunmus. Olay bu yani turk toplumunda her zaman her yerde karsilastigimiz kadinin insan yerine konulmadigi bir cevreye bir ornek.

cansu hanım sizin sıkıntınız sesinizi cıkarmamanız.. onlar konuştu ben birşey deyip konusamadım diyorsunuz...boyle yaparsanız hepsi tepenize binecek.. ben gidecem dediniz zaten. daha kaybedecek birşey yok..

benim size tavsiyem ipleri elinize alacaksınız... üstünüze mi yürüdü, sinir krizi geçiriyorum havasına bürünüp kab kacak ne varsa, yemek tencere ne varsa kaldırıp atmak. fırlatmak. bağırmak çağırmak. kaynanaya da aynısıni yapmak.. bu zamana kadar kendini yedin de ne oldu ?? görümce elti onlara da aynısıni yap gelmesinler evine. acma kapıyı, açtırma cocuklara da. yiyeceğin bir dayak degil mi ?? her koşul da yiyosun zaten...böyle hır gür devam edecek..

ya da çıkacaksın bir sığınma evine. iş bulana kadar. iş bulunca annenlerle beraber daha büyük bir eve çıkarsın. boşanmakla beraber çocukları da yanına alabilirsin. yoksa senin sonun Ruh ve Sinir Hastalıkları koğuşu.

herşey senin elinde cevirebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…