Bi yakininiz arkadasiniz yok mu gidecek?Sabahleyin kapıyı actım gorumcemin oğlu gelmiş . Noldu dedim inşaat işiyle uğraşıyor . Yenge dün evin eksiği vardı yapmaya geldim dedi . Bende başka gun bulamadinmmi başım ağrıyor canım is yapmak istemiyorum dedim . O geldi yaptı . Bende kocam uyuyordu cocukları giydirdim dışarı ciktim . Kimseyide tanımıyoruz Park'ta oturduk .gidecek kimsede yok . Eşimde biliyorlardı evde bu gun . Saat 5 te ayrı tamirci gelecek .saat daha 11:30 saat bese kadar sokakta nasıl fırçam bilmiyorum . Kimseyi gormek istemiyorum. Cok bunaldım . Ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kizlar
Yapmaya çalıştım olmadı simdi hic birsey yapamam kendi rezil ettim simdi sokaktayim parktayim kurtulamıyorum dua et canım cok ihtiyacım varBabanda ayrılma taraftarı değil belliki işin içinde şiddet varken eltine saygılı ol diye konuşması çok saçmaki bu muymuş mevzu yani sen derdini anlatacakkkrn onlar anlatmışlar kimsede umursamamış yazık kararlıysan ayrıl madem
Kimse yok esimin sülalesi dışında kimseyi tanımıyorum . Hersene cocuk doğurdum ne yazikki cevre edinemedim . Bu sene oğlum okula gidiyor isallah edinirimBi yakininiz arkadasiniz yok mu gidecek?
Su an takılacaginiz konu bese kadar Nerede olacağınız değil.
Dönüp dolaşıp eve gidecekseniz hiç bese kadar dışarıda kendinize eziyet etmeyin.
Her mesajınızda daha da anlıyorum ki sağlıklı dusunemiyorsunuz
Vucudunda iz varmi.Sabahleyin kapıyı actım gorumcemin oğlu gelmiş . Noldu dedim inşaat işiyle uğraşıyor . Yenge dün evin eksiği vardı yapmaya geldim dedi . Bende başka gun bulamadinmmi başım ağrıyor canım is yapmak istemiyorum dedim . O geldi yaptı . Bende kocam uyuyordu cocukları giydirdim dışarı ciktim . Kimseyide tanımıyoruz Park'ta oturduk .gidecek kimsede yok . Eşimde biliyorlardı evde bu gun . Saat 5 te ayrı tamirci gelecek .saat daha 11:30 saat bese kadar sokakta nasıl fırçam bilmiyorum . Kimseyi gormek istemiyorum. Cok bunaldım . Ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kizlar
Tamirci gorumcemin oğlu artık kimsenin suratını gormek istemiyorumtamirci gelirse gelsin bi odada oturamiyirmusun
Dayak yiyorsunuz, gelirken süt al diyorsunuz.
Dayak yedim diyorsunuz, tamam yemek yap deniyor.
Sizin ailede bir gariplik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?