- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.936
- 683
Şiddete karşıyım amaa o babanin damada bir yumruk indirmesi gerekir o lafları ederken.Bencede.Babada kalkıp demiyo bideyani ne olursa olsun kızımı nasıl döversin diye.Baban bile böyle yapıyosa el tabi böyle yapar.
Şiddete karşıyım ama normalde o babanin damada bir yumruk indirmesi gerekir o lafları ederken.
Ne demek para konusuna girdi sinirlendim .
Valla kusura bakma hata sende kaynananı ne diye arıyorsun çık git babanın evine veya babanı ara seni gelsin alsın baban da bi tuhaf kızı beni dövdü eşim diyo oda yemek yap geliyorum diyoKızlar babamı aradım geldi. Kaynanamda gündüzden geldi . Ben bilmedim konuştum ona derdimi anlattım . Oğlun dedim evle ilgilenmiyor siddet uyguluyor . Ben istemiyorum . Esimede söyledim . Gitmek istiyorum . Babamdan dedim zulüm var dayak var bıktım artık gitmek istiyorum . Babamda dedi yemek yap geliyorum . Tmm dedim . Kaynanamda benim evden gitti eltime. Sağolsun aksama doğru . Beni sevmeyen bir elti var onunla kol kola gelmiş görümcem.gorumcemin kızı oğlu . Kaynım . Herkesi toplamiş . Babamıda aramiş kızın çocuklardan depresyona girmiş bişey yok abartıyor. Babam geldi bana kızıyor . Eşim kendini savunuyor . Herkeste yemek yiyor benim eltim mutluluktan gülüyor . Kimse bişey öyle olunca konuşmadı . Kaynanam babamın gitmesine yakın babamı diğer oda doldurdu . Sonrada herkesi toplayıp gitti . Babam bana kızıyor büyük eltindir saygı duy . Kaynanan diyor ona saygısı yok . Mecbur görüşeceksiniz . Eltim beni hiç sevmiyor. Sesim çıkmadı esimde konuştu . Yok para mevzusuna girince dedi sinirlendim . Kaynanam eşim kendini savunsun diye güzel taktik vermiş . Görümcemde babama diyor annem 70 yaşındadır bişey bilmez . Kısacası onlar konuştu. Ben dinledim fırsat vermediler . Bende kaynanamı aradım babam gittikten sonra . Neden dedim babama diyorsun eltisine saygılı degıl . Biliyorsunki onlar beni istemiyor . İyi yaptım dedi . Bana. Neden dedim herkesi topladın oğlumumu kötüleseydin . Gündüz saf gibi anlatınca oda ne konuşacağımı bildiği için plan yapmiş. Evimdeyim suçlu duruma düştüm. Herkes içinde küçük duştum . Bişeyde yapamadım . Ben onları Allah'a havale ediyorum. Sucum yokken hırpalandım . 3gundur ağlıyorum . Kahvaltı bile yapmadım gördüler . Aksam yemeği yediler ben yiyemedim aç yattım. Bu Nasıl bişey anlamadım . Esımde yedi içti eylendi şimdi mışıl mışıl uyuyor.hasbinel binek vekil . Başka bişey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?