Dünkü konunun devamı kızlar yaptığıma pişman oldum

Ayrıca siz zaten babanızla kalmayacaktiniz ki.
Alın cocuklarinizi gidin annenizin yanına.
Size daha onceden de yazdım kardeşiniz bir zahmet kütüphanede çalışsın kpssye.
Anlıyorum böyle bir aile zihniyetinde kabuğunuzu kırmaya korkuyorsunuz.
Bundan sonra her şey daha kötü olur. Koruyaniniz yok diye şiddet artacaktir

Şiddete karşıyım ama normalde o babanin damada bir yumruk indirmesi gerekir o lafları ederken.
Ne demek para konusuna girdi sinirlendim .

Hiç ya.Yahu zaten dayağın bahanesi olmaz.Hadi karı koca arasında bahanesi oldu bi şekilde kadın affetti adam pişman oldu bilmemne.Ama yani kızın annesi babası bunu duyunca onlar barışmış bile olsa damadı gebertmeli bence.Baba olmak anne olmak budur yani.Oturup dinlemesi bile anormal.Zaten kadın ben dayak yedim demiş baba da yemek yap geliyorum demiş.Açta kalamıyor. E bu şartlarda öz baba böyle yapıyosa kaynanada kaynana olur kocada it koca olur.Şaşırmamak lazım gerçekten.

Kardeş hepimiz sana yazdık sen boşanmıcan herhalde? Hepimiz sana yazdık, dayak başladı mı sonu gelmez. Kaç kendini kurtar. Çocuklarını da al. Aferin eşindir kaynanandır saygı duy sen, Allah'a havale et sabret, mezar taşına fazla sabırdan çatladı yazarlar.

Ben senin cidden gitmek istediginden emin degilim. Bos bosuna kuru kargasa, gitcegin yok bide herkesi toplamissin. Sen cikip kendin gidicektin, esinin tarafi tabi ki abariyor diyecek seni birakmaktan sogutmak icin. Sen insanlarin seni cektigi yerdesin kendi mantiginla hareket ettigini dusunmuyorum

Bu olaylarda tek saygısız senmiymişsin? Herkes haklı sen haksız? Ada'm dövüyor. Senin eltine saygın konuşuluyor. Bu ne pişkinlik ya bir de zeytin yağı gibi üste çıkmışlar ne yüzsüzlük. Keşke dövülmeni normal karşılayan herkese 2tokat çaksaydın da o uzlaşmacı insanlar ne tepki verecek görseydik

Dayak yedin süt istedin.

Kocan seni dövdu eve sutlac sarma getirdi.

Baban senin dayak yedigini ogrendi yemek yap dedi.

Aile konseyi toplandi oturup yemek yediler.

Merak ediyorum ailece obez misiniz bu ne pisbogazliktir!!

Ayrica senin onceki konunda da evden gidesin yoktu burda kadinlarin kalk git demesiyle biseyler yapmaya calistin. Babani kaynanani formaliteden kuzu kuzu dinledin. Sirf ben biseyler yaptim demek icin. Dayak yiyip evi terkedecek insan boyle davranmaz cunku basar gider. En azindan süt istemez... yemek yapmaz... Kocasi dolaba sutlac mi koymus sarma mi koymus o bile umrunda olmaz.

Hepiniz delirmissiniz.. Iyi dayaklar sana..

eltiler boyledir canim esimin de eltimin yaninda banada sesini yuksektnisti eltinin yuzu geliyo hosuna gitti bende o sinirle sen ne guluyosun diye cikistim kem kum etti onu hic sevmiyorum 2 sene once falan cok sukur esim anladi hatasini birdaha yapmadi cunku cok uzuluyor insan.Allah yardimcin olsun.

Senin ilk dayagın değil son dayagında olmayacak devamı geldıkce gelecek.senin zaten gitmeye niyetin yoktu gidecek insanın alır cantasını çıkar.yok kocam uyansın yok babam gelsın yok kv geldi diye beklemez.

Koca uyansın diye niye bekliyorsun
Pişman olsun diye.
Babayı niye çağırıyorsun
Gozlerini korkutmak için
Kaynana geliyo niye çıt çıkarmıyorsun
Hep blöf.....
Zaten gitmeyecegin belliydi

Valla kusura bakma hata sende kaynananı ne diye arıyorsun çık git babanın evine veya babanı ara seni gelsin alsın baban da bi tuhaf kızı beni dövdü eşim diyo oda yemek yap geliyorum diyo

Ay ne saçma olay ya.yapmasaydın yemek.ne kadar ezdirmişsin kendini.başta sen hatalısın hiç kusura bakma.

Madem gitmeyeceksin boşanmayacaksın böyle saçma hareketler de yapıp küçük düştüm dalan deme,sen böyle oldukça gelen vurur giden vurur zaten.azıcık dik ol ya

Ya bu is cok tuhaf gercekten. Sut isteme mevzundan basliyor tuhafliklar. Ama bir nokta varki orda tavan yapiyor.

Dun saat 10:00 civari ilk konuyu acip babanizi cagiracaginizi soyluyorsunuz.

Simdi bu babanin hic isi gucu yokmu hemen birakip gelebiliyor.
Otobusle geliyorsa saay 10:00 da cagirsaniz bilet aldi hazirlandi derken rahat 12:00 i bulur buda gecenin bi yarisi sizin evinizde olmasi demektir. Siz bu kadar seyi ne ara konustunuz o zaman
Ucakla geliyorsa hava alanina gitmesi ucak bulmaso vs.vs. yine rahat geceyi buluyor. Ayrica son anda alinak ucak bileti fiyatlari malum Bilet parasini bile dusunmeyen adam. Nasil oluyorda bogazimi boyle dusunup sizden yemek istiyor.
Son bir sorum var sizin tek bir sozunuzle 10 saatlik yollari asan bu baba nasil oluyorda sizin degil baskalarinin sozune inaniyor.

Sabahleyin kapıyı actım gorumcemin oğlu gelmiş . Noldu dedim inşaat işiyle uğraşıyor . Yenge dün evin eksiği vardı yapmaya geldim dedi . Bende başka gun bulamadinmmi başım ağrıyor canım is yapmak istemiyorum dedim . O geldi yaptı . Bende kocam uyuyordu cocukları giydirdim dışarı ciktim . Kimseyide tanımıyoruz Park'ta oturduk .gidecek kimsede yok . Eşimde biliyorlardı evde bu gun . Saat 5 te ayrı tamirci gelecek .saat daha 11:30 saat bese kadar sokakta nasıl fırçam bilmiyorum . Kimseyi gormek istemiyorum. Cok bunaldım . Ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kizlar

Babanda ayrılma taraftarı değil belliki işin içinde şiddet varken eltine saygılı ol diye konuşması çok saçmaki bu muymuş mevzu yani sen derdini anlatacakkkrn onlar anlatmışlar kimsede umursamamış yazık kararlıysan ayrıl madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…