Dünkü konunun devamı kızlar yaptığıma pişman oldum

Bu bile az şimdiden uysallasmis benimki . Daha beter olsun 3gun ağladım . Sanki hatasının farkında pişman olmuş . Ondan benle barışmak icin uğraşıyor .bende bunun farkındayım ondan barışmıyorum
Sen daha iyi tanırsın eşini vaktini çocuklarınla geçir güzel şekilde o da anlayacaktır hatasını dahada

kusura bakma da sen de onların içinde kala kala tuhaflaşmışsın. kaynanana neden anlatıyorsun? eşine neden seni bırakıp gidicem diyorsun? babanı neden çağırıyorsun? eşin evde yokken al çocuklarını eşyanı. bin git baba evine. anlat bir bir nolduğunu. sonra darp raporu al, boşanma davası aç. tazminat nafaka iste.

eşin de bu arada ararsa ben boşanmak istiyorum çekemiyorum seni dersin olur biter. sütmüş yemekmiş ne saçmalıyosunuz kızım siz?
babana diyemedin mi ne yemeği yahu gel beni götür ben burda dayak yiyorum diye? kaynanana neden anlatıyorsun da o kadar adamı toplamasına ortam yaratıyosun daha bide onlara yemek yapıyorsun?

ya şimdi hakediyorsun diyeceğim içim elvermeyecek. tövbe yarabbim ya.

Ah canm ya allah yardımcn olsun neden bu kadar garibansın niye hakkını savunamıyorsun bitanm
Aynen ya çok üzüldüm sana... baban öylesine bir baba yani adı baba sadece ve seni hep ezmiş ki sen şu an hakkını arayamıyosun... sadece evlatlarına ve sana üzüldüm babana ve diğerlerine çok kızgınım.. ya insan nasıl razı olur buna... kendini koru bitanem biraz kendine güven güç topla.. başka çocuk da doğurma bu aileye... sanırım babana 3 torun bi de sen zor geldi bakmak.. ya da kızıma nolursa olsun torunlarım babasız büyümesin dedi... Allah yardımcın olsun.. gözlerim doldu inan...

Ben nerden bilirdimki boyle oluyor . Halen soktayim . Kaynananın bu olaydan sonra anladımki ikiyüzlü. Bu da bana ders oldu

Suan hersey yolunda cnm . Ben artık ağlamıyorum . En azından karşındakini tanıdım

Suan hersey yolunda cnm . Ben artık ağlamıyorum . En azından karşındakini tanıdım
Eşin belli ki, baban geldikten sonra biraz da olsa pişman şu durumdan ve gidebileceğini,kararlı olduğunu görmüş....her ne kadar baban yanındaymış gibi gözükmesede,onlara hep babanın destek olduğunu bir daha ki şiddetinde,sorununda gel dediğini hissettir...kv ve eşinin ailesiyle artık mesafeli ol,hiçbir sorununu paylaşma,sorarlarsa herşey yolundaymış gibi yap....gelirlerse eşinle aran iyi olsun, sakın aranızdaki sorunu hissettirme,her zamankinden samimi ol eşinle....bunlar dış seslere kapı kapatacakır! sorasında iç huzurunu daha kolay sağlarsın....ailesinin yanında eşinin yanında duruş sergile(senin için yanış bile olsa),kafana yatmayan şeyleri, eşinle başbaşayken konuş ve ne düşündüğünü ASLA ailesine söyleme!
Eşine gelince;sorunlarda öncelikle dinle,artık kendini ifade etmek için,sonuna kadar dinle...sonrasında hislerinden kırgınlıklarından bahset ama sakince....çocukların ve geleceğinle ilgili kaygılarını kavgasız,kendinden emin ve mantıklı sözlerle örneklendir.....bence kararlı bir duruş her erkeği kendine getirir, ne istediğini daha net anlar.....kavgadan sona eşine evliliğin bitmiş,kahrolmuş gibi mesajlar yollama(süt al gibi )....bu mesaj ve arama bahaneleri ona doğru yolda olduğunu düşündürür ve kortuğunu hissettirir....tartışmada öfke kontrolünü kaybeden bir eşe sahipsin;buna önlem olarak kavga esnasında ne derse desin sus ve sakinliğini koru,ne zaman sakinleşirse deşarj olmuşsa o zaman taaruza geç....yatak ayırma lütfen!

Ben nerden bilirdimki boyle oluyor . Halen soktayim . Kaynananın bu olaydan sonra anladımki ikiyüzlü. Bu da bana ders oldu

şuan aranız nasıl? sana karşı daha iyi mi? birde sen ne mezunusun mesleğin var mı yani çalışıp ayakların üstünde durabilir misin?

şuan aranız nasıl? sana karşı daha iyi mi? birde sen ne mezunusun mesleğin var mı yani çalışıp ayakların üstünde durabilir misin?
Suan eskiye gore cok iyi . Davranış olarak cok değişti . Çok iyi olmuş .lise mezunuyum .gecen seneler kpss girdim 61 aldım .yine lise mezunlarına açılsa kpss tekrar girecem . Zaten kendi ayaklarımın üstünde durabilsem . Bunları yasamam . Ama elimden geldiğince kendimi geliştiriyorum . Cocuklarım icin cahil kalmak istemiyorum .

kesinlikle gir sınavlara bişeyler yap hatta yapabiliyorsan açıktan bi üniversite bölümü bile okuyabilirsin. yarın bi gün bişey olursa ayaklarının üzerinde durabilmen için. babandan ya da başkasından medet ummamak için.

Eşin belli ki, baban geldikten sonra biraz da olsa pişman şu durumdan ve gidebileceğini,kararlı olduğunu görmüş....her
zaten
başvuru yapıyorum . Hastanelere falan . Zaten caba gösteriyorum bakalım kismet

Yazdıklarını okudum . Destegin icin cok sagol . Yazdıkların adan z ye cok doğru . Bende bisey danışacağım . Kavga sabahsi gorumcemin oğlu geldi . Ve ben esime hic yüz vermedim . Konuşmadım . Oda benle konuşmadı . Eğer ben yüz verseydim . Bisey olmamış gibi o gun gorumcemde gelirdi . Oturmaya . Sen yazdın esinin ailesinin yanında esinle konus dedin . Boyle olunca çelişki icinde kaldım . Cunku anlasınlar ki esimle benim huzurumu bozdular . Cunku esimin sülalesi bizi rahat bırakmaz . Yine gelirlerse hic bisey olmamış gibi esimle ilgileneyimmi . Yoksa biraz eşime soğukmu davranayım mı ?bu durumda kararsız kaldım . Yardımcı olursan sevinirim cnm . Yorum icinde Cook sagol

Bende sana bi soru soruyum sen ailesinin yaninda esine yakinlik gosterince esin de gosterirmi.bide napiyosun millettin icinde deyip ters ters cevp vermesin.

Bazi erkekler ozellikle ailelerinin yaninda birak karisiyla konusmayi yanina bile oturmuyor cekindiginden.oyle bi tipmi.

Ben esime ilgi dediğim güleryüz sakalasmak yada yanına oturmak . Kocacigima kahve yapayım bu gun icmedi cnm derim . Onunda hosuna gider . Oda güler yüzlü . Bisey olsa bile o an esim benim göz bebeğimdir . Derim.Benim esime ilgi gösterince sevinir . Bu zafi vardır . Bende bu yönünü cok kullanırım . Mesala cocuklara bakması gerekse bakmıyorum dese . Cnm biraz ilgilen soz cocuklar büyüsün bende sana bebek gibi bakacam . Bi bakarım verdigim sorumluluğu yapmış . Benim huzursuzluğum kaynanamdan bunu yeni öğrendim . Olsun is isten geçmedi . Böylesi daha hayırlı oldu cnm

Iyi ne guzel iste adam ona verdigin degeri anliyosa sanada gosteriyosa birak kaynani felan hic muhhabbet bile acma.
belkide adamin annesine laf soylendigi zaman cigrindan cikiyor.kaynana yokmus gibi davran sende.

Iyi ne guzel iste adam ona verdigin degeri anliyosa sanada gosteriyosa birak kaynani felan hic muhhabbet bile acma.
belkide adamin annesine laf soylendigi zaman cigrindan cikiyor.kaynana yokmus gibi davran sende.
Suan yaşanan olaylardan dolayı yone ilgi gostereyimmi esime yoksa kaynanamgille birlikte esimide görmezden geleyimmi?gorumcem bu gun yarın gelir . Aramız düzeldimi. Yoksa halen bozuk mu ?konussam nasl oldu barıştınız bir sürü şey .sence nasıl davranayım . Suan esimle halen konuşmuyorum . Caba gösteriyor . Göstersin biraz .akrabalari gorunce barışmış mutlu pozumu vereyim . Yoksa huzurumuzu siz bozdunuz izlenimi . Birax uzun ve aynı konu oldu :)

Ben olsam gorumceme ne mutluyum ne mutsuzum hakkinda hicbir aciklama yada gosterme cabasina girmezdim.
ikincisi egerki onlarinda bi etken oldugunu dusunuyosam mesafi koyardim gitmezdim onlara ama onlar geliyosada normal davranir siran biriymis gibi.ararlrsa acmazdim. O olayin muhabbettini yapiyolarsa egerki kocami affedip bosanmayida unuttuysam bitti gecti artik konusmaya gerek yok der kapardim agizlrini.
tabi once kocama gosterirdim bundan sonra yapacaklarinin nereye varacagini.

Son olrak ta eger babam beni arayip durumumu sorarsa ve hala ayar cekmeye calisirsa onada derdim sen baba olsaudin kizinin arkasinda olurdun.once onu dinlerdin.boyle yaparak evliligimi yurutmek yerine daha cikmaza soktugunu arkamda kimsenin olmadigini anlayinca daha fazla ezmeye calistiklarini ve cok guzel akil verdigini birdaha basima boyle bisey geldiginde babami aramak yerine basimin caresine bakacagimi soyler kapatdim telefonu bi guzel.
eger babam da yaptiginin farkina varirsa zaten sana diyecektir kizim ne olursa olsun yanindayim diye yok demezse zaten demekki baban seni zerre dusunmuyo evlat olarak gormuyor.

Babam olaydan sonra aradı . Sordu beni kızım dedi ; mecbur öyle davrandım . Sende beni dinlediğin icin cok mutlu oldum . Zaten ben onlarla sen mutfaktayken konuştum . Ben kızımın arkasındayim . Onlarda bu donem cocuklardan biraz gergin. Bir sorun bisey olursa nasıl ki aradığın gibi geldim 10saatlik yolu yine gelirim . Bir sıkıntın olursa beni ara benle konus . Benle paylaşım ben kızımın arkasındayim . Ben onları Allah'a havale ediyorum . Dedi . Sende cocuklarına kendine iyi bak . Hic kimseyi kafana takma uzme . Ben bi aramanda yanındayım . Sakın kendini uzme . Kac gun sonra yine aradı nasılsın hersey yolundami dedi . Hersey iyi dedim . Oda o zaman kızım bende iyiyim . Boyle bir konuşma gecti . Babamda ogretmen . Benim ailem cok iyi niyetli ve yapıcıdir .

İnan kötüye kimse bas edemez . Ben ilk defa babami aradım . Belki ilk kavga olduğu icin yapıcı oldu babam . Babam eğitimci karşısındaki kişilerden babam bile çekiniyor . ALLAH insanı kötüye düşürmesin alimde olsan bas edemezsin kotuyle

Babam olaydan sonra aradı . Sordu beni kızım dedi ; mecbur öyle davrandım . Sende beni dinlediğin icin cok mutlu oldum . Zaten ben onlarla sen mutfaktayken konuştum . Ben kızımın arkasındayim . Onlarda bu donem cocuklardan biraz gergin. Bir sorun bisey olursa nasıl ki aradığın gibi geldim 10saatlik yolu yine gelirim . Bir sıkıntın olursa beni ara benle konus . Benle paylaşım ben kızımınarkasındayim . Ben onları Allah'a havale ediyorum . Dedi . Sende cocuklarına kendine iyi bak . Hic kimseyi kafana takma uzme . Ben bi aramanda yanındayım . Sakın kendini uzme . Kac gun sonra yine aradınasılsın hersey yolundami dedi . Hersey iyi dedim . Oda o zaman kızım bende iyiyim . Boyle bir konuşma gecti . Babamda ogretmen . Benim ailem cok iyi niyetli ve yapıcıdir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…