Dünkü konunun devamı kızlar yaptığıma pişman oldum

Evet annenin kol kanat germesi gerekir, bu kadının belliki maddi durumu yok , parası olmadan evi nasıl tutcak, 3 çocuğu nsl doyuracak ,kendi annesinin,babasının durumunu yazmış çaresizlik nedir biliyormusunuz, siz sanslimişsiniz ,herkesin maddi durumu aynî mi bosanipta kocası zengin se mal bölüşülür evinde olur, paranda dostuda olur ,ama kocasının mali yoksa bu kadın ne yapar, hiç kimse yardım etmez eğitim sart, meslek şart cansu gibi bir çok kadın kendi ayaklarının üzerinde duramıyor ,durmuş olsa bunu ezerlermi ,kendine güveni gelse ,sahip çıkanı olsa oda bir adım atar olan çocuklara oluyor herkes ,koca da bulur kadında

Yazdiklarimmi okuduysan bana yardımcı ol . Esimin nasıl burnunu surterim pişman olmasını istiyorum nasıl davranayim

Eşinin ailesiyle görüşme ,kendi kızlarına böyle davranilsa kv den elini vicdanını koysun neyapardi, eşine güz verme Özür dile miş ama hatasını biliyormu ,asla sessiz kalma bağirma dan nsl kendini hissetdiğini anlat, sen çocukları bırakıp gittiğinde ne yapar onu düşunsün önce kendi topla , kitaplar oku kendini geliştir , ezilmissin psiloga git Özür dile miş onu yapmayan var , ailesiyle görüşme ara ver kendiniz b ul önce

Bana kalsa çık git tabiiki. Hatta ben olsam diye lafada başlarım ama boşanmaya niyetin yok çünkü o cesaret ve imkanların yok anladım. o zaman blöf yapacaksın mecbur. Bırakır giderim üç çocukla sığınma evine bir fiske vuracak olursan anında polis çağırırım de. Madem ailemdende fayda yok gelecek sefer gözümu karartır polise sığınırım artık korkmuyorum sizden. Seni sevdim sana sığındım sende büyüklügunu böyle gösterdin de. O eltiler görümceler ve kaynanada mesafeli davran. Kendine değer ver her anı değerlendir kursa git eğitimini dışardan bitirmeye çalış. Bu yaşta üç çocuk yapabiliyorsan bu eziyetleri cekebiliyorsan kendin için birşeyler de yapabilmelisin

canim burdan bosan cocuklarina sahip cik git calis demek millete kolay geliyor yasamayan bilmez.sinirli bi insan var sonucta ayni evin icinde kafana esni yapamazsin.madem evliligini kurtarmak ve esininde sana deger vermesini istiyorsun.dusunduklerimi soyliyeyim.
zaten uzgun ve mutsuzsundur.esin senin ne kadar uzgun oldugunu gormeli hissettir.tabiki ozur dileme.ozur dilersen dayagi hakettigini kabullenmis olursun.ondan sen ozur isteki hatasinin farkina varmali kabul etmeli.bunun birdaha yasanmayacagina dair soz al.cocuklarina simsiki saril.ve kv ve esine de babam uc cocugun var onlar icin bi sans daha ver dedi de yine arkamdalar imaji ver.seni elestirdiginde kirdiginda cok sessiz kalma daha cok ezerler.kendibi koru kolla ama bagirarak ser cikarak degil net ve kisa sozler..bu insanin hicmi inanci yok vardir.biraz dini hassasiyetlerini hatirlat.ben mesela esim beni uzdugunde boyle yaklasiyorum faydasini goruyorum sessiz kaliyo..eger eksigim var diyosan kitap oku internetten arastir.esine cok soru sorma cokta bizi alakadar etmeyen konulara karisma..kafan rahat olur.kv ve onun arasindaki sorunlarada birak ne halleri varsa gorsunler.kendinede bi dunya kur.cocuklarinla parka git piknige git konu komsuya cik..gez dolas.imkanin varsa calisma hayatina gir.esinle hemen yumusama.ama sert hircinda olma mecburiyetlerde tabiki konus.sonra zaman gectikten sonra onun ilgisinin sefkatinin oldugu ona sarildigin an bu durumun seni cok uzdugunu soyle agla seni ne kadar yiktigini uzdugunu anlasin kalbi katilasmis.karsi taraflada normal ol cok yuz goz olmamaya calis.konu acilirsada bana yapilanin kiziniza yapilsaydi ne hissederdiniz de..cokta uzatma konuyu konusma onlarla fazla.Allah sana guc kuvvet sabir versib.esinede merhamet vicdan iyi huy..

Esim özür diledi ben affetmedim. Bir sure senle konuşmak istemiyorum dedim cunku bana haksızlık yaptınız .sen dedi beni affedersin hayır dedim bundan sonra kendim icin yasayacağım . Ben sonra sen dedim . Bu tavrı surdureyimmi . Yoksa kac gun sonra affedeyimmi pişman olmuş .hatasinin farkında . Ama canım hic affetmek istemiyor 3gun ağladım İnan

45 yasina gelmis adamin burnunu nasil surtceksin.
Adamin hicbirsey umrunda degildir emin ol oyle bi insanin.
sen cocuklari birakip gidiyim diyosunki adam mecbur kalsin diye.
iki gun sonra bulur birini evlenir senden sonrada o terkeder cocuklari.
Mecburum gidecek yerim yok diyosan.
yapacagin tek sey cocuklarini en iyi sekilde yetistirip kocanla kavga gurultu olmasin diye ne derse he diyecen.oyle kaynanaya trip atmakla esine kusmekle daha cok cikmaza girersin.sen naparsan yap adam hicbizmn seni anlamiyacak.yapacagin tek sey adamin istedigi gibi haraket edip cocuklarinin yaninda kalabilmek.
sen neden 20 yasinda 40 yasinda bi insanla evlenmeye razi oldunki.

Âmin cnm . Cok sagol destek icin . Esim şimdide yaptıgı icin pişman ben ona izah ettim. Ben senin her konuda Arkandayim bu güne kadar seni incitmedi bazı seyleri görmezden. Geldim . Ama bu saatten sonra görmezden gelemem bir sure ara verelim ben konuşmak istemiyorum. Tabi yine bi daha yapmam falan dedi . Kaynanam arayinca cvp vermedim . Esime dedim bir sure cvp vermek istemiyorum psikolojimi düzeltmek istiyorum yaşanan seyler benim icin ağırdır halen kendime gelemedim . Ben altınlarımı verirken ses çıkarmadım isterken mı bu duruma düştüm . Vermiyorum deseydiniz yine saygı duyardim . Ama bağırarak dövmeye kalkarak ayıp olsada dedim senin icin istiyordum. Sen hep demiyormusun ılerde ne yapcaz bunda sonra beni ilgilendirmiyor ne halin varsa gor ama konusmiycam biraz dinlenmek istiyorum dedim başka fikriniz varsa soyleyebilirsiniz

tamam bu yolda devam et hemen yumusama esine normal oldugun zamanlardada cok ustune dusme cokk ilgi alaka gosterme o senin pesinden gelsin..

Cansu evliliğin hakkında herkes zaten yeterince akıl vermiş, benim ısrarla söylemek istediğim tek bir şey var, lütfen bol bol oku. Kitap oku, gazete oku, dergi oku, ama mutlaka oku. Okumak kelime dağarcığını ve kendini ifade etme biçimini eminim geliştirecektir. Yazdıklarını anlamak için inan çok çaba sarfettim. Eminim bir çok kk üyesi benle aynı fikirdedir. Kurduğun cümleler, noktalama işaretlerin, o kadar karmaşık bi anlatışın varki. Sözlü olarak kendini bu şekilde ifade etmeye devam ettikçe anlaşılmamaya da devam edeceksindir. Bağırıp çağırıp kavga etmek yerine, sakin duru anlaşılır cümleler kurarak karşıdaki insanı daha güzel 'ters köşe' edebilirsin. Nerde ne söylemen gerektiğini ve nasıl cümle kurman gerektiğini bilmen lazım her şeyden önce. Ki kendini ifade edebilesin. Kişisel gelişim kitapları al, vakit buldukça kendini geliştirmek adına bir şeyler yap. Küçükken eğitimsiz ve cahil olarak yetişmen senin suçun değil, ama bu yaşından sonra bu şekilde devam etmen de senden başkasının suçu değil.
Çaresiz değilsin, çare sende, kendinde, unutma.

cok guzel yorum..kelimeler buyuleyicidir.ilk emir oku ikra.hatta beraber paylasalim okuduklarimizi begendiklerimizi.

45 yasina gelmis adamin burnunu nasil surtceksin.
Adamin hicbirsey umrunda degildir emin ol oyle bi insanin.
sen cocuklari birakip gidiyim diyosunki adam
tamam bu yolda devam et hemen yumusama esine normal oldugun zamanlardada cok ustune dusme cokk ilgi alaka gosterme o senin pesinden gelsin..
simdi öyle olmuş . Bu olay onu kendine getirdi sanki cok değişti ben ama tavrımda. Kararliyim

Allah kolaylık versin sana da eşine de zor yavrularını bırakma büyük mü küçük mü bilmem ama çalışabilsen iyi olur ama 3 çocukla yapılır mı bilmem 4 4 lük eş olması imkansız ama kendin için çocukların için biyerden başlamalısın Allah bir kolaylık sağlar sen yavrularına sarıldıkça

Isallah cnm

Evet canım bende onu diyorum annenin suçu yok ama çocukların hiç mi hiç yok sonuçta dünya ya gelmeyi onlar istemedi ama bir yerden başlamak gerekir yoksa hem anne sürünür hem çocuklar adamlara birşey olmuyor hayat malesef acımasız 1. çocuğu yaparken bin kere düşünüyor insanlar artk önce anne sağasağlam ayakta durucak ki evlatlar güç alıp hayatta kimseye karşı ezilmemeyi görsünler yaşayanlar daha iyi bilir aynı şekilde benim annem evlendi bıraktı babam evlendi bıraktı ben gibi dönecek ana babası olmayanlarda var nerden dönülürse kardır

Sen yinede gelecek icin biseyler dusun.
en azindan boyle bi durum bidaha yasarsan simdiki gibi afallamazsin.
Boyle bi durum olsa en azından tecrübeli oldum . Ne yapmam gerektiğini biliyorum . Esimide suan affetmemenin sebebi bu durum tekrarlanmasın diye . Suan eşimde iyi gelişme var isallah hep boyle olur . Bilmiyorum artık . En azından hatasını farketti. Ben ona diyorum babam beni aradı gelmeden once konuştu . Suan babam icin buradayım kıymetini bil. Halbuki babam aramadı beni gelmeden once . Geldi hep bana sus kızım esın haklı . Bunu söyledi babam . Ben esime diyorum babamin hatrina sustum . Rabbim hakkımıza ne hayırsa onu versin ne yapalim kaderde bu da varmis

kaderin anlamını öğrenin lütfen

Sen esinin aklinin basina geldigine inanmak istiyosun.cunku baska caren yok.
ama bu durumu daha faxla uzatirsan emin ol adam daha beter olcak.
neden biliyomusun eger esin yaptigindan utansaydi hatasini anlasaydi baban ordayken okadar lafi ettirmezdi sana.senin icin fazla uzatmassan iyi olur hazir adam biseyler yapiyoken.
sana kesinlikle bosan ne duruyosun hala o evde asla diyemem.
3 cocukla boyle bi babanin evinde napcan.
ama en azindan artik kendini ezdirmeyebilirsin kvymis gorumceymis hic dert etme oylede boylede zaten kocan seni tutmuyo ama zamanla kocana artik kendini savundugunu gosterki oda herseyi bukadar basit gormesin.yok oylede davransam adam beni sokaga atar diyosan kendini bitarafa birakip robot gibi adamin ailesine adama gore hareket etcen.

Bi tanıdığım da buna benzer durumlar yasamisti. Sürekli aileler toplanır, tüm ozel seyler konusulur, o gun olay tatliya baglanir konu kapanirdi. Ama bi hafta anca surerdi mutluluk. Sonunda ayrildilar. Ama bir yilda o aileler o kadar cok toplandi ki anlatamam. Bence mutsuzsan kimseyi karistirmadan kendin hallet. Buyuklere kalsa kocandir, eltindir der ceker gider. Sanki her sey dort dortlukmus gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…