- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Topsumdal birseyi ele almak istemis yazmis.. yani nette yorumlardada goruyoruz mesela..kadinlar yaziyor: kizlar vatan bize emenat filan..malumHayir tabii almadım ama buna söylenecek bir bir cümle degil ne kadar büyütüyorsa kendince olayı ...
+1Bende öyleBu arada ben de homofobik bir insan sayılırım bence. Özellikle amerikada falan çocukların da meydana çıkarılması bu işlerde beni çok tiksindirdi. Trans çocuklar falan. Losangelesta yürüyüşte 7 yaşındaki bebenin liderlik etmesi. Bana artık çocuk istismarı gibi gelmeye başladı bu konular. Ama kalkıp kerimcan a da sinirlenmem ancak eğlenirim
Çocuğum olursa da üzülürüm yani. Ne yalan söyleyeyim şimdi. Hele böyle bir ülkede. Ama kalkıp da milletin sürdüğü ruju kendime mi dert edicem ya.
O zaman bdv bolumundede oyle.. her zaman daha beter durumlarda var.. kisiselbu kadar beter gordugun seyın daha beterı var takılacaksan daha beterlerıne takıl deyısımız aslında cok da yerınde bır onerı
kendısıne dıgerlerını dert etmıyorsun demedık ama erkegın ruj surmesıne gelene kadar daha cok buyuk dertler var dedık sen duyarsızsın demek degıl bu ....
once kendısı kendı hayatına baksın mesela
oncekı actıgı konular cıktı ortaya
Ben konu sahibi haklı haksız birsey demedimTopsumdal birseyi ele almak istemis yazmis.. yani nette yorumlardada goruyoruz mesela..kadinlar yaziyor: kizlar vatan bize emenat filan..malum
Erkekler kadinlasiyorsa, kadinlarda erkeklesiyor.. boylece toplum
Olarak bir yozlasma yasiyor muyuz? Yasiyoruz..yani boyle birseyi dert etmesi konusmak istemesi benim tuhafima gitmiyor… kendimi
Oldururum filan evet abarti seyler ama
Zaten ciddi olmadigi icin sorun yok.
ya bende mesela escınsel ılıskılerı sempatık bulmuyorum benım normlarıma uymuyor ama bu kımı ılgılendırır benım dusumcem benı bıle ılgılendırmezBu arada ben de homofobik bir insan sayılırım bence. Özellikle amerikada falan çocukların da meydana çıkarılması bu işlerde beni çok tiksindirdi. Trans çocuklar falan. Losangelesta yürüyüşte 7 yaşındaki bebenin liderlik etmesi. Bana artık çocuk istismarı gibi gelmeye başladı bu konular. Ama kalkıp kerimcan a da sinirlenmem ancak eğlenirim
Çocuğum olursa da üzülürüm yani. Ne yalan söyleyeyim şimdi. Hele böyle bir ülkede. Ama kalkıp da milletin sürdüğü ruju kendime mi dert edicem ya.
Ben öyle dediğini görmedimOnlari görünce Kendini öldürmek istediğinden bahsediyor bu normal mi ?
Haklisin bence.. kucuck cocuklari o tarz giydirmek birseylere onculuk yaptirmak o cocugun hakkina saldiridir bence. Kaldiki sen cinsiyetine gore giydir cikar cocugu ilerde baska bir secimiBu arada ben de homofobik bir insan sayılırım bence. Özellikle amerikada falan çocukların da meydana çıkarılması bu işlerde beni çok tiksindirdi. Trans çocuklar falan. Losangelesta yürüyüşte 7 yaşındaki bebenin liderlik etmesi. Bana artık çocuk istismarı gibi gelmeye başladı bu konular. Ama kalkıp kerimcan a da sinirlenmem ancak eğlenirim
Biz ne ara sevgilinin yakın arkadaşından hoşlanmayı kanıksar olduk? Bunu normalleştirmiş, gelip burada anlatıyor bir de. Bu resmen ahlaki çöküştür. Allahım al beni yanına yaşamak istemiyorumahsjjajsjsSiz erkeklerin makyajını dert edineceğinize erkek arkadaşınızın yakın arkadaşına hallenmemeye çalışın. Bu da sizin konunuzBir erkeği kıskandırmak ve sonuçları
İlk konusunda dedi. Hayattan soğuyormuş hanım, bunları görünce.Ben öyle dediğini görmedim
Ee yani? Seni tanimam gerekmiyor zaten, yorumuma yorum yaptin bende cevap verdim. Daha buyuk dertler var diye o zaman kimse hic birseyi konusmasin. Icinden gelmisBen konu sahibi haklı haksız birsey demedim
Benim ne görüşte olduğumu da bilemezsiniz
Ben sadece daha da yoğun yaşanacak daha fazla dikkat çekilmesi gereken daha başka konular var demek istedim.
zaten onlara da oyle dıyoruzO zaman bdv bolumundede oyle.. her zaman daha beter durumlarda var.. kisisel
Sorunlar icinde gecerli o zaman.
Ya birini dert etmesi digerini etmedigi anlamina gelmez. Ha bana gore konusmaktan zararda gelmez.
Onceki konularini bilmiyorum ama..
Konuşmaktan çok daha ileriye gidiyor. Bayağı nefret kusuyor kadın. Dün ondan rahatsız oldular zaten. Nefret söylemleri ne zamandan beri normal oldu?Ee yani? Seni tanimam gerekmiyor zaten, yorumuma yorum yaptin bende cevap verdim. Daha buyuk dertler var diye o zaman kimse hic birseyi konusmasin. Icinden gelmis
Konusmak istemis, ben yadirgamam boyle seyleri. Konusmamaktan iyidir
Teşekkürler...Ee yani? Seni tanimam gerekmiyor zaten, yorumuma yorum yaptin bende cevap verdim. Daha buyuk dertler var diye o zaman kimse hic birseyi konusmasin. Icinden gelmis
Konusmak istemis, ben yadirgamam boyle seyleri. Konusmamaktan iyidir
Yani tuhaf bir durum varsa.. sikayet edersin munisKonuşmaktan çok daha ileriye gidiyor. Bayağı nefret kusuyor kadın. Dün ondan rahatsız oldular zaten. Nefret söylemleri ne zamandan beri normal oldu?
Çok basit konular da hassaslaşıp kırıyoruz birbirimizi değmezKonuşmaktan çok daha ileriye gidiyor. Bayağı nefret kusuyor kadın. Dün ondan rahatsız oldular zaten. Nefret söylemleri ne zamandan beri normal oldu?
Yapan yapsın bananeeeeİlk konusunda dedi. Hayattan soğuyormuş hanım, bunları görünce.
Dün konu kapatıldı, bugün sabahın köründe yine açmış, bakın. Kaldığı yerden hiç ama hiç sapmadan devam ediyor kadın.Yani tuhaf bir durum varsa.. sikayet edersin munis
Cimbiziyla halleder zaten merak etmeyin
Peki buraya yazmak icin sorunun ne olmasi gerekiyor tam olarakzaten onlara da oyle dıyoruz
kayınvalıdem dogum gunumu kutlamayı unuttu dıye konu acana da allah askına bu da dert mı bellıkı sen hayatında hıc sorun yasamamıssın bak mıllet kayınvalıdesıyle ne sorunlar yasıyor dıyoruz
o da haklısınız o acıdan dusunememıstım deyıp tesekkur edıyor anlıyor ve sakinlesıyor
ya da allah belanızı versın ne bıcım sıte deyıp gıdıyor . ya da konu sahıbı gıbı davranıyor
konu sahıbı konusmuyor kı nefret edıyorum dıyor ölmek ıstıyorum dıyor yok olsunlar ıstıyor . bu tehlıkelı . ustelık kendısı ya gorundugun gıbı ol ya da oldugun gıbı gorun derken etık davranıslar sergılemıyor ılıskılerıyle ılgılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?