Dünürlerin anlasamamasi

Mavmavi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2021
17
4
1
40
Mrb arkadaşlar 3aylik evliyim eşimle aramda hicbirsorunumuz yok 5 sene nişanlı kaldik tabi ablası annesi beni cekemediler kv oglundan görünce kardeşinden kıskandı sürekli benle ve ailemle kavga ettiler 2 taraf yüzünden nişanı attim birbirimizi sevdiğimiz icin tekrar barıştık herkesi karşımıza aldık nisanliyken de simdi bile hep ailerin ortasında kaldik eşimin ailesi cok görgüsüz annem konuşmuyor ve benimde ne kv nede görümcemle konuşmamı pek istemiyor ve sürekli onlar bunu yapti yüzlerini görmek istemiyorum evine sokma diyor kimse ailesinden vazgeçemez iyide olsa kötüde olsa arada kaldim esimede üzülüyorum aileler yüzünden bu seferde eşimle aramiz bozuluyor kv gittiğimi görümceye gittigimi anneme diyemiyorum dogal olarak kiz annesi olarak hakli çünkü nisanlandim ertesi gün kızıyla kavgaya geldi neymiş nişan alışverişine ben değil bunlar gideceklermisde ben nişanlımla ikimiz gitmişiz kv ve gorumcemin aldıklarını giymeliymisim nisan bohcama bile kullanılmış 1 adet patik 1 adet ayak havlusu siyah koydu herseyimizi eşimle aldik yaptik ama cok arada kaliyorum bi tarafta bana yaptıklarını unutamıyorum bi tarafta eşim bi tarafta karşı tarafı hic sevmeyen annem sürekli başımın etini yiyor gidemezsin onlara onlar aranizi bozdu die ve 20 gun sonra düğünüm var nikah önce oldu kaynana evi tuttugumuz evi görmek istiyorlarmış annem bi laf der diye göstermedim ve anneme demedim ceyizinde ev temizliginde kesinlikle erkek tarafı gelmiyecek diyor sizce ne yapmalıyım 5 6 senedir sürekli arada kaldim kaldık eşimle

Annenizi susturun önce bence,kendi görüşmesin,size niye müdahale ediyor ki..
Boşanmanızı mı istiyor,anlayamadım değişik
Annem ayrıldıgımızda onları sorumlu tuttu tabi burda kv görumce ve benim anneminde etkisi oldu sürekli laf söz kavga şimdi ise kesinlikle onları istemiyor ve benim eşime o kadar annemin laf etmesine ragmen sırf benim icin herseye herkese katlandı ailesini kesinlikle sevmiyorum ama anneme diyince o da onun ailesi gelirler die küsüyor konuşmuyor benimle direk cevabı git onlari savun demek

Hiç bir şey anlatmayın annenize o zaman

Anneniz size böyle yaparak yanlış yapmakta. Şu dönemleri sorunsuz atlatmak için biraz alttan almanız lazım ve bununda annenizin anlayışla karşılaması gerekirdi.
Annem kesinlikle alttan almiyor annemi bırakın karşı taraf bile ben annemden habersiz eşim üzülmesin die kv gidiyorum görümceye gittigimi kesinlikle demiyorum bile 5 senedir sürekli arkads çevresine annem kızım bunlarin yüzünden nişan attı bunlar şunu yaptı halen bile devam ediyor demeye kv aradi mi açtın mi konustun mu

Benim ailem ve esimin ailesi de asla anlasamazlar kavga gurultu olmadi hatta ben eve sokmak istemedim bana yapilan saygisizliklara karsi esimi doldurmalarina karsi annem ne kadar anlasamasa da eger onlari evine sokmazsam bende girmem dedi…maalesef bu sorun boyle gidicek zamanla unutulucak herkes kendi ailesinin gundemini yasayip ara ara yine konular hortlayacak ama eskisi kadar acitmicak mesela ben gorusmuyorum esimin tarafiyla esimde aramadiginda ara diyorum sadece benim olmadigim zamanda ara

En basiti eşim benim aileme karşı o kadar saygili ki kardeşlerime anneme sırf annem ameliyat oldu die hasta die ne olur olmaz die annemin binasından ev tuttu yaninda yakınında olalım die sevmese bile bana o kadar cok şey yaptılar ki geçmişte kaldı emellerine ulaşamadılar evlendik sonuçta annemin böyle yapmasi evine sokma yuvan bozulur gelmesinler demesi üzülüyor beni giderken bile gezmeye gidiyoruz diyorum duyacak die gittiğimi aman bi sorun çıkar mi die aklim çıkıo zaten düğünüme cok az var ceyizde ben esime annen ablan ailen gelmeyeck evimi görmeyecekler die nasil derim benim evimi bütün akrablari birakin komsularim annemin arkadaşları bile gördü esim ailemde merak edio diyince hemen geciştiriyorum

Annenizle konusacak sozunun gectigi kimse yok mu? bu sekilde olursa senin daha cok uzulecegini soyleyecek siz sonucta iki zit aile olsaniz da evlendiniz onlarin ailesine katildiniz bu sekilde olan size olacak annenizin sizi dusunmesi gerekiyor.Dugunde husumetli gibi olunmasi seninde o dugunde huzurunu birakmayacak uzuldum adina bende bu yollardan gectim hala geciyorum ve gecicem maalesef

Allah eşine sabır versin. Annen nasıl senin annense Kvden de eşinin annesi doğrusu yada yanlısı ile. Eşin ne diyor bu duruma. Herşeyi annene anlatmak zorunda değilsin ara bir yol bulunamazmi o derecemi

Küçük yaşta babamı kaybettim annem otoriter bir insandır aksine herşeyi herkes anneme danışır aydinda yaşıyoruz aydinliyiz anneme aydın efesi derler annemin sözü gecer konuşsalar bile bana cephe alır ve küser düğününe evine gitmem der kimsede getiremez annemi nikâhımda bile ailesinin yüzüne bakmadi annem kaç kere geldiler yanına erkek tarafi soğuk konuştu tek çocuk oldugum icin annem düşkün bilmiyorum başka birisine anne demem belki annemin zoruna gidiyor bi de eski toprak oldugu için zamaninda görümcelerinden kaynanasindan cok cektigi için annem benim de öyle olcagimi düşünüyor kesinlikle bana yapilani kizima yaptırmam dio

Allah eşine sabır versin. Annen nasıl senin annense Kvden de eşinin annesi doğrusu yada yanlısı ile. Eşin ne diyor bu duruma. Herşeyi annene anlatmak zorunda değilsin ara bir yol bulunamazmi o derecemi
Esim en cok bana üzülüyor yillardan belli arada kaldigim kaldığımız icin neden anneler anlasamiyor ortada ne var dio bazende tabi senin annen benim annem oluyor ben bunlari yaparken sen nie yapmiyorsun dio ben size hergün geliyorum sen bize gelmiyorsun ablamla annemle soguksun ben sevmesemde saygi duyuyorum ve seviyorum gibi yapıyorum dio bu seferde inat ediyor annemi ariyacaksin ablami ariyacaksin die

Benimde annem cok cekti babannemden ama siz konusun mesela ben ailemle cok konustum anlattim siz beni biliyosunuz ben hakkimi kimseye yedirmem kendimi ezdirmem saygisizlik yapip sizin basinizi one egdirmem ama susmam bana yapilana karsi kosede oturup aglamam diye..size gerek yok ben iyiyim yetemedigim yerde zaten anlarsiniz anlatirim dedim cok konustum benim durumlarimda cok karisikti zor bir dugun surecinden gectim hala geciyorum cocugum oldu esimin babasi gormedi bile cocuk 15 aylik oldu siz dusunun. Hee ben eve almadigimdan mi gelmedi hayir tenezzul edip gelmedi

Siz kendi ailenize eşiniz kendi ailesine sınırı çizecek
Ne demek ben istemiyorum evine almayacaksın, orası senin ve eşinin evi, annen istemiyorsa görüşmesin kendi evine sokmasın, senin annen o eve girebiliyorsa eşinin anneside girebilir, bunun kararını annen yada tek başına sen veremezsin, kocan bostan korkuluğu mu o evde
O onu yaptı bu bunu yaptı, bunlar eşinle senin problemin, annen kızının yuvasını huzurunu istiyorsa haddini hududunu bilecek
Böyle devam etmesine müsade edersen yuvan yıkılır haberin olsun
Benim kayınvalidede halam kına gecesi ona haddini bildirdi diye halana gitmeyeceksiniz evinize sokmayacaksınız falan filan dedi buna biz karar veririz sen kimsin dedik çıkıp halama gittik
Annem onlar onu yaptı bunu dedi biz size neler yaptık sadece bizle görüşeceksiniz dedi ağır ol bakalım sen kimsin dedik
Artık sizin eviniz sizin kararlarınız sizin hayatınız var annelerin değil

Arada neden kalıyorsunuz ki her iki aileylede farklı ilişkiler kurabilirsiniz
Annen neden her şeyinizi biliyor konu açıp sorduğunda konuşmayın anlatmayın
Anneler neden didişip duruyor bizim ailelerde kanlı bıçaklıydı yıllarca görüştürmedik iki tarafada görüşmeyeceksiniz dedik kestik attık

Ama bu şekilde idare edilir. Eşinle huzurun olsun istiyorsan iki taraflı birbirinizin ailesine saygı gösterin. Sadece annenin sözüne bakarsan mutsuz olursun. Bende bı annem babam kadar sevmiyorum elbet ama kv kp saygı duyuyorum. Çoğu yaşadığım seyide anneme anlatmam. Anlatırsam bilenir bana pek müdahale etmiyor ne kadar sorun yaşadığım zamanlarda olsa sen yine saygı duy eşin için der

Sizin birinin korumasına ihtiyacınız yok
İlla varsa eşiniz korur sizi
Ne bu görüşme merakı küstünüz yok görüşme konuşma laf dalaşı dedikodu, yoksa bizi kaybedersiniz sizin yüzünüzden huzurumuzu kaçıramayız desenize

Eşinize çok ayıp ediyorsunuz çok haksızlık ediyorsunuz
Adamın isyan etmesi çok yakın
Hep kadınlar der ya ya ailen ya ben diye bu gidişle eşinize bunu dedirteceksiniz yada buyur sen annenle yaşa ben ailemle haydi mahkemeye diyecek

Bana öyle birsey demiyor sevmek zorunda degilim ama esim icin saygi duymak zorundayim kv nişan gecesi ertesi sabahı kavgaya geldi neymis ne zaman anne diyeceksin kp baba diyeceksin hemen die cok görgüsüz insanlar bana giyilmis patikgetirdi bohçaya birde siyah havlu haa bu arada bi bayram bozuk cikolata kp de 10 lira bayram harçlığı verdi bende almadim benim ihtiyacim yok torunlarına ver dedim eşim duyunca deliye döndü bırak birsey deme baban senindedim

Cok dedik anlamiyor anneler hemen bi savunma tavir yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…