Çok garip bi dünyadayız ama bazı sığ düşünceli üyeler benim ne demek istedigimi anlaöadan karamsar düşünme herkes kötü ölelim o zaman şöyle böyle saçma sapan mesaj lar atmış
Dogru sen beni her förüyoruyor sun allah aşkına emek vermedigi mi nerden biliyorsun sırf yorum yapmak için yazmış sın mesele taşı elin altına koymak degil gerekdiginde daha büyük şeyler de yapa bilirim ama bu insanlıgın dogasıbda var ver biz bu olayı artık huy hali ne getirmişz
İşte bende tam bunu anlatmak istiyorum insablar artık canı sıkılınc taciz ediyor tecavüz ediyor yada adam öldürüyor bazen iyiki müslümanım diyorum
Aynen öyle çok fazla vizyonsuz insan var sorsan kaçıncı yüzyıl dayız onu bile bilmez ama asrın kültürlüsü gibi konuşmalar görern sanır bilgi halbu ki ordan burdan duydugu yarım kelimeler le cümle kurmaya çalışır cahiller de ugraşıl mıyor
Bence de çocuk dünyaya getirmeyin siz.
Kendiniz gibi dusunmeyen yada dusuncenizi elestiren insanlari sig olmakla sucladiniz,
Kendi yazdığınızı biri elestirince laf sokabilirsiniz, ama siz baskalari icin cahiller dikebiliyorsunuz.
Müslüman olduğunuza şükredebilirsiniz her daim ama din sizi iyi insan yapmaz.
Her iyi insan müslüman değildir yada her müslüman iyi insan değildir.
Ve siz bir sekilde isin sonunda odullendirilmek yada cehennem korkusu ile davranis sergiliyorken, hic inanci olmadan iyi insan olan birini daha cok takdir etmelisiniz.
Dolamışsınız dilinize, Çocuklar da çocuklar.
Günaydın
Yeni mi farkindasiniz cocuklarin da aci cekebileceginin?
Yenimi acı çekti bu çocuklar?
Surada kaç kadın konu açtı, çocukken uğradığı taciz ile alakalı, eskiden yok muymuş gerçekten?
Nereden çıktı o zaman kaçırılan çocuklar?
Bir donem cocuk kacirma, dilendirme falan haberleri vardı, gerçekten sadece dilendiriliyor muydular?
Hepsi kötü ama namuslu insanların elinde miydi sizce?
Azıcık vizyon diyorum o halde.
Bugün dünyanın obur ucunda haber almamiz saniyeler suruyor.
Sadece daha çok duyuyoruz.
Daha çok konuşuyoruz.
Eskiden söyleyemezdik, şimdi söylüyoruz.
Eskiden kadın tacize uğrasa suçlanma korkusu ile susardı, şimdi sahip çıkıyoruz (en azından öyle olmasını umuyoruz)
He canim dünya çok Kötü iğrenç bir yer.
Insanlar da tüüü kaka.
En iyisi gidin siz, çıkışlar soldan.