- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
mel1ke akraba mısınız konu sahibiyle, ya da yakını ?
mel1ke akraba mısınız konu sahibiyle, ya da yakını ?
evet ben annesiyim aslında.mel1ke akraba mısınız konu sahibiyle, ya da yakını ?
Melike :) eğer bir hatam olurda konu açarsam KÜRTAJ üzere kk'ya yaptığınız değerli 2 .yorumunuzda bana ait olurbilahare ciğerlerimin yanması hususunda bana yol gösterirsiniz ..Ne kadar da kötü laf etmişim .. tü kaka ! esra lütfen konunu kapattır :) kararını çoktan vermişsin, denilecek herşey denildi gibi duruyor..Biz kk kadınlarının selahiyeti için şart bu sanırım..Ayrıca melike böyle damdan düşer ilk mesajı şu misillemeyle yazmanız hiç buralara yabancı olduğunuz kanısını uyandırmadı bende neyse herşeyde vardır bir hayır..
Artık cidden son yorumum olmasına izin verin :)
evet ben annesiyim aslında.
evet bu foruma yabancı değilim günümün birkaç saati burda geçiyordu üye olmadan önce.ben yapacağınız hatayı kürtaja genellemedim.
annesimiiii
kiziniz derdini anlattimi size
evet ben annesiyim aslında.
evet bu foruma yabancı değilim günümün birkaç saati burda geçiyordu üye olmadan önce.ben yapacağınız hatayı kürtaja genellemedim.
bir an annesi sandim sizi yani tesadufun boylesi diyecektim:26:şaka yapıyorum tabiki hiç bi yakınlığım yok kendisine.abartmayın o kadarda.ama sizin kadar sert olamıyorum malesef üzüldüm durumuna
Valla melike'cim ben kürtajı da bu genelleyeceğiniz hataya katarak hatalarımın arkasında durmayacagım gibi izlenim mi verdim ki siz kalkmış beni genelleme ihtiyacı hissediyorsunuz ?
Nedir bu her açılan konunun ardından ''Başınıza gelirse görürsünüz, kınamayın başınıza gelir vs vs vs '' Başıma gelmemiş daha neyin temennisi bu ..Garipsiniz..
Ayrıca konu sahibesinin kendi bile olabilirsiniz..Ya da söylemek istediklerini asl olan nickiyle dillendiremeyip yeni bir üyelik alan kişi de..Muhtemeldir nazarımda her ikiside..
Birsen'in dediği gibi nesi oluyorsunuz konu sahibinin ? ya da banane yahu ..isterseniz sizin deyiminizle anası, danası artık herneyse..Biz diyeceğimizi demiştik ..cevap hakkı dogurmayın bize..gebe kalıyoruz konuya ve malum aldıramıyoruz..
erkek arkadaşım mesaj attı..kendini üzme ölene kadar senin ve bebeğimiz için çalışırım biliyorum şuan yemek bile yemedin sıkıntıdan ama çekme bu sıkıntıyı hep yanındayım ailelerimizde bilse affedecekler kötü bişi yapmadık zamansız yaptık telafi edeceğiz yazmış
çok seviyorum onu yaaa
bir an annesi sandim sizi yani tesadufun boylesi diyecektim:26:
genellemeyin lütfen ben sert yorum yaptigimi hatirlamiyorum...:44:
özür dilerim öylesine söylenmiş bir laftı lütfen alınmayın
bir an annesi sandim sizi yani tesadufun boylesi diyecektim:26:
genellemeyin lütfen ben sert yorum yaptigimi hatirlamiyorum...:44:
Birsen'cim keşke yazmadan önce mesajını okusaydım ..içimi okumuşsun. Öpebilir miyim ? :)
Genellese ne olacak ki; damdan düşer gibi alabildiği alıntıyı almış, konu kapanmasına rağmen bir serenatta ben yapayım demiş..
İllaki ilk yorumunuz foruma, yorumlara değil direkt olarak konuya yoğunlaşıp yardımcı olabilirdiniz.
Sizce sert yorumlara, yumuşatıcı ekleme görevini niye üstlendiniz ?
Yeni üye olduğunuzu düşünmüyorum melike.
Genellese ne olacak ki; damdan düşer gibi alabildiği alıntıyı almış, konu kapanmasına rağmen bir serenatta ben yapayım demiş..
İllaki ilk yorumunuz foruma, yorumlara değil direkt olarak konuya yoğunlaşıp yardımcı olabilirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?