Yahu şu forumda millet çocuk çocuk diye deliriyor, nerde yasak bir ilişki var ordan hemen bi tane çocuk çıkıyor. Tek gecelik bile olsa.. Demek Rabbimin imtihanı. Ne diyeyim ki arkadaşım, sen muhakkak ki doğru olanı biliyorsundur ama yapmışsın işte. Rabbim evlat nasip etmiş, o cana kıyma hakkı olamaz kimsenin. Evlenme şansınız var mı? Üniversitede mi okuyorsun? Tek çare bu gibi.
Deli misin Allah aşkına ne ölmesi. Saçmalama lütfen kendine gel. Evet yaşanılması istenmeyen birşey olmuş ama olmuş sonuçta. Eğitimine devam et güvenebileceğin birinden yardım iste ve aldır o bebeği. Hem o da bebek bile değil öyle düşün. Olsa olsa 3 haftalık embiriyodur. Kendine yazık etme.
Arkadaş fotosentez yaptığından mütevellit kalbi atan bir canlıyı canlı olarak görmüyor. Aldır deme hakkını biz nerden bulabiliriz ki? Değil insanı, bir hayvanı veya bir bitkiyi bile öldürme lüksümüz var mı? Tamam çok çok zor bir durum ama o çocuğu yapmak 1 hata aldırmak 1 hata..
Arkadaş fotosentez yaptığından mütevellit kalbi atan bir canlıyı canlı olarak görmüyor. Aldır deme hakkını biz nerden bulabiliriz ki? Değil insanı, bir hayvanı veya bir bitkiyi bile öldürme lüksümüz var mı? Tamam çok çok zor bir durum ama o çocuğu yapmak 1 hata aldırmak 1 hata..
bizde istemiyoruz zaten kıymayı :'(
2 tane sorunum var ama evlenmek için maddi durumlar ve ailem illlaki evlenmeden hamile kaldığımı öğrenecek..beni affederler mi
2 tane sorunum var ama evlenmek için maddi durumlar ve ailem illlaki evlenmeden hamile kaldığımı öğrenecek..beni affederler mi
Söylemek zorunda mısın? Ne kadar kızarlarsa kızsınlar affederler bence. Onu düşünme ama. Bi sakin ol canım. Biliyorum zor bir durum ama olan olmuş değil mi? Hem erkek arkadaşın seni yarı yolda bırakmamış, evlenelim diyor. Aferim ona. Çok şanslısın aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?