dünyam karardı

esraa6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
83
0
0
Ankara
ne olur yadırgamayın beni sadece yardıma ihtiyacıma var o kadar çaresizim ki

erkek arkadaşımla birlikte oluyorduk ama sadece geri çekme yöntemiyle korunduk öğrendim ki bu bi yöntem değilmiş :'(

geç kalınca adetim test aldık 3 tane üçüde pozitif..erkek arkadaşım ağladı aldıramayız evlenelim o bizim yavrumuz dedi

ama işi yok daha hatta askere bile gitmedi cezamı çekiyorum intihar etmeyi bile düşünüyorum...bugüne kadar emek verdiğim okulumun hiçbişin anlamı kalmadı

büyük hata yaptım bi şekilde hayatımla ödeyeceğim bunu.aldırsam vicdan azabıyla diğer türlü bu şartlarda evlenip yaşam mücadelesiyle

Deli misin Allah aşkına ne ölmesi. Saçmalama lütfen kendine gel. Evet yaşanılması istenmeyen birşey olmuş ama olmuş sonuçta. Eğitimine devam et güvenebileceğin birinden yardım iste ve aldır o bebeği. Hem o da bebek bile değil öyle düşün. Olsa olsa 3 haftalık embiriyodur. Kendine yazık etme.

Son düzenleme:
Yahu şu forumda millet çocuk çocuk diye deliriyor, nerde yasak bir ilişki var ordan hemen bi tane çocuk çıkıyor. Tek gecelik bile olsa.. Demek Rabbimin imtihanı. Ne diyeyim ki arkadaşım, sen muhakkak ki doğru olanı biliyorsundur ama yapmışsın işte. Rabbim evlat nasip etmiş, o cana kıyma hakkı olamaz kimsenin. Evlenme şansınız var mı? Üniversitede mi okuyorsun? Tek çare bu gibi.

Hişş, sakin ol bakalım. Belki de sandığın kadar kötü olmaz. Evlenmek için yerine getirilmesi zorunlu gibi görünen formaliteler sadece koca karıların icadıdır. Siz birbirinizi seviyorsunuz, bitti. Karı koca, anne baba olmanız için hiçbir engel yok. Maddiyatı boşver. Askerlik de gelir geçer. Hem hayatın karşımıza neler çıkaracağını bilemeyiz. Belki de bu bebek sizin şansınız olacak? ;)

Yahu şu forumda millet çocuk çocuk diye deliriyor, nerde yasak bir ilişki var ordan hemen bi tane çocuk çıkıyor. Tek gecelik bile olsa.. Demek Rabbimin imtihanı. Ne diyeyim ki arkadaşım, sen muhakkak ki doğru olanı biliyorsundur ama yapmışsın işte. Rabbim evlat nasip etmiş, o cana kıyma hakkı olamaz kimsenin. Evlenme şansınız var mı? Üniversitede mi okuyorsun? Tek çare bu gibi.

ben yüksek lisans yapıyorum erkek arladaşımda kpssye hazırlanıyor mezun o da :'(

Deli misin Allah aşkına ne ölmesi. Saçmalama lütfen kendine gel. Evet yaşanılması istenmeyen birşey olmuş ama olmuş sonuçta. Eğitimine devam et güvenebileceğin birinden yardım iste ve aldır o bebeği. Hem o da bebek bile değil öyle düşün. Olsa olsa 3 haftalık embiriyodur. Kendine yazık etme.

Arkadaş fotosentez yaptığından mütevellit kalbi atan bir canlıyı canlı olarak görmüyor. Aldır deme hakkını biz nerden bulabiliriz ki? Değil insanı, bir hayvanı veya bir bitkiyi bile öldürme lüksümüz var mı? Tamam çok çok zor bir durum ama o çocuğu yapmak 1 hata aldırmak 1 hata..

ne ölmesi?

yapmıssın bir hata... bir de cana kıyarak ikinci bir hata mı yapacaksın? ki bunun telafisi de yok öbür dünyada hiç şansın yok yani...

o minicik canın da gunahına girme bak sanslısın adam kacıp da evlenmeyi dusunmeyebiilirdi de öleleri de cok, o zaman ne yapacaktın?

demek seni seviyor... bu bile sanslı oldugunu gosterir....

evet zorluk cekersiniz belki ama dunyanın sonu degil.. buyukleriniz yok mu illaki bir yardımcı olan cıkar

ne intiharından bahsediyosun arkdaşım..bu naneyi yerken aklına gelmeyen intiharı şimdi karnında bebekle hiç düşünemezsin.onu sil aklından..birbirinizi sewiyorsuunuz sewgilinde aldırmayalım diye ağlıyor..e bu çok güzel bişey maddiyatı falan düşünme.ewlenin sonrada açıklayın bir bebek sahibi olduğunuzu...aldırırsan çok üzülrsün..ne çok ağlayan war şu forumda bebek için hiç dikkatini çekmiyor mu???o masuma kıyma...dayanamamm :5::5::5::5:

Arkadaş fotosentez yaptığından mütevellit kalbi atan bir canlıyı canlı olarak görmüyor. Aldır deme hakkını biz nerden bulabiliriz ki? Değil insanı, bir hayvanı veya bir bitkiyi bile öldürme lüksümüz var mı? Tamam çok çok zor bir durum ama o çocuğu yapmak 1 hata aldırmak 1 hata..

kesinlikle katılıyorummm

bizde istemiyoruz zaten kıymayı :'(

2 tane sorunum var ama evlenmek için maddi durumlar ve ailem illlaki evlenmeden hamile kaldığımı öğrenecek..beni affederler mi

:41:

Bu arada Fotosentez arkadaşım kızma ben de kemosentez yapıyorum, ders çalışıyorum da kafa sulandı.:27: Sen öyle aldır deyince gözüm döndü:5:

evlenmeye mani bir durumunuz yoksa aileler açisindan falan bir sorun çikmayacaksa sadece geleceğin için tedirgin olupta evlenmeyeceksen bence asil vicdan azabini bu yüzden çekmelisin !! çaresizlikten o bebekten vazgeçipte aldırirsan değil .. inşallah evlenir ve o bebeği doğurursun arkadaşim inşallah :31:

2 tane sorunum var ama evlenmek için maddi durumlar ve ailem illlaki evlenmeden hamile kaldığımı öğrenecek..beni affederler mi

geç anne babayı artık...

Allah affeder mi? Önce bunu dusun....

Ana baba yuregidir elbet affeder birgün... peki ya O bebege o canı veren?

O affedecek m kıyarsan o canai? Onu napacaksın

hangisi daha önemli?

ne bebeği öldürme hakkın var nede kendini olmuş olan keşke demenin şu saatten sonra kimseye faydası yok evleneceksiniz ve o çocuğu doğuracaksınız. herkesin evliliği hayallerindeki gibi olmuyor vardır bunda da bir hayır...

ailen intihar edersen ölürler asıl bir düşünsene hem seni seven ve bu bebeği çok isteyen de bir adam var hıımm belki ailene erken doğum falan dersiniz ya da hemen evlenirseniz pek anlaşılmaz tabii bu kadar çabuk evlenmek de zor , okulunu çocuğun varken de devam ettirebilirsin dünyanın sonu değil her şey yoluna girecektir merak etme kocaman insanlarmıssınız 15 yaşında değilsiniz...

bi akrabamız vardı adamın eşi hamile olduğu için evlendiler..yakın akrabamız ailem o kadını çok kınadı :'( kadın evlendikten sonra eşinden dayak yedi eşide diş doktoru ve eşinin ailesi tarafından dışlandı..kendi aileside kabul etmedi yüzüne bakmadılar..bende bu hallere mi düşeceğim :'((

Söylemek zorunda mısın? Ne kadar kızarlarsa kızsınlar affederler bence. Onu düşünme ama. Bi sakin ol canım. Biliyorum zor bir durum ama olan olmuş değil mi? Hem erkek arkadaşın seni yarı yolda bırakmamış, evlenelim diyor. Aferim ona. Çok şanslısın aslında.

yaslariniz kac?
yaptiginiz cok yanlis.. keske bekleseydiniz be canim.. o geri cekmeyi bir cok insan 'yöntem' saniyor ama cok yanlis..
:50:
yani ne bileyim nasil güvendiniz o yönteme, biz hemen bebek istemiyoruz evlenince hapla korunmayi düsünüyorum, ve bazen diyorum ya hap aldigim halde olursa diye korku basiyor düsün..

olmus artik birkere.. sükürki sevgilinde vicdan varmis, cogu erkekler bu durumda ortada birakip kaciyorlar, aldir diyip rest cekip terk ediyorlar düsün..
bu konudan cok sanslisin..evlenelim diyor sevinmelisin bence.
sevgilin bi ise girsin bi yandanda kpss ye devam calissin, sende okulunu bitirmeye bak eyer uzun yillar sürmicekse
bi sekilde artik gecinmeye bakicaksiniz ,allah af etsin canim.... hakkinizda hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Söylemek zorunda mısın? Ne kadar kızarlarsa kızsınlar affederler bence. Onu düşünme ama. Bi sakin ol canım. Biliyorum zor bir durum ama olan olmuş değil mi? Hem erkek arkadaşın seni yarı yolda bırakmamış, evlenelim diyor. Aferim ona. Çok şanslısın aslında.

evet o yönden gerçekten şanslıyım ya banane deseydi ne malum benden olduğu deseydi o zaman üzüntüden kesin ölürdüm

Keşke olmasaymış erkenden planlarınız gerçekleştikten sonra olsaymış ama artık geri dönüşün yok sakin ol önce yaşadın oldu bitti ne ölmesi ne intiharı bu kadar cahil değilsin sen okumuş yüksek lisansını yapan olgun bir genç kızsın lütfen kendine gel dünyanın sonu değil. Bebek kaç aylık ailene çevrene söylemesen yıldırım nikahıyla evlensen olmaz mı sonra hemen hamile kaldım dersin

Back
X