Dünyanın en aptal insanıyım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nehircikss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
469
155
18
35
Eşim çok sinirli. Ve ben tüp bebekle hamile kaldım. Mesleğim var öğretmenim. Ama ben bu kadar aptal olacak mıydım bilmiyorum. Ve bugün boşanmak istiyorum fazlasıyla. Daha 3 buçuk aylık hamileyim
Bana laf sayın diye açtım. Herkes bana laf saysın. Çok sevdiğim için bu hale geldim. İnanın aklım yok benim.
Benim savunulacak hiç bir yanım yok.

Sorun nedir ki? Biraz açık yazar mısınız

Hayır sadece doldun ve seni birileri anlasın dinlesin çığlıklarını duysun istiyorsun. Yalnız değilsin dünyada yaşadığın şehirde kentte bu sitede yalnız değilsin güçlüsün kadınsın evlat var içinde can var bu nasıl güç farkına var. Geç aynanın karşısına konuş ikna et kendini düşündüğün gibi değilsin kendini hırpalama Gül umursama ve rahatla kıymetlisin ve bugünler geçici söz sandığından fazla değerlisin 🌺🙏🏻

Sizinki hormon falan diil bence düpedüz bezmişsiniz. Aptalım diycek bisi yok, yanlıs bi kararsa dönülür. Bekar anne olmak her gün pisman olup azap cekmekten zor diil. Sorun ne?

Sadece bu yazdiklariniz hormonların sebebi gibi gozukuyor bende yaklasik o aylardayım duygu durumlari cok degisebiliyor biraz sakin kalin derim

Kesinlikle çok aptalım. Ben hayatımda kimseyle çıkmadım. Ben eşimle olacağım ilk dedim. Çok yanlışmlş. İnsanları tanımak için ne yapacağını bilmek için.
Kendime gelince anlatacam. O kadar mutsuzum ki. Bana dua edin nolur.
Bebisinin hatrina nefes al cok hirpalama kendini 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X