- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.324
- 208
- 37
- Konu Sahibi Nehircikss
Noluo ya?Aldatildin mi?Benim Allah canımı alsın. Nolur canımı alsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noluo ya?Aldatildin mi?Benim Allah canımı alsın. Nolur canımı alsın.
Kendine yüklenme canım.sen inandın, iyi niyetli yapıcı davranarak hareket ettin çoğumuz gibi.Eşim çok sinirli. Ve ben tüp bebekle hamile kaldım. Mesleğim var öğretmenim. Ama ben bu kadar aptal olacak mıydım bilmiyorum. Ve bugün boşanmak istiyorum fazlasıyla. Daha 3 buçuk aylık hamileyim
Bana laf sayın diye açtım. Herkes bana laf saysın. Çok sevdiğim için bu hale geldim. İnanın aklım yok benim.
Benim savunulacak hiç bir yanım yok.
Ne kadar terbiyesizsiniz ya karşınızda hamile bir kadın var siz onun doğmamış çocuklarına beddua ediyorsunuz mutlu olsanız ne olmasanız ne bu kadar kötü kalpli olduktan sonraSöyleyecek lafın yok iyi yakaladım seni hadi cevap ver madem helal ilişki neden mutsuzsun? Ben haram ilişki çok yaşadım ama çok mutluyum herşeyim var param arabam gördüğüm bir aile sevgisi dostlarım var evimde huzur var saygısız bir adam yokama sende neden mutsuzluk var açıkla
Haklısınız. Zaten ben de o yüzden kendime kızıyorum.Anahtar cümleyi kurmuşsunuz 'çocuklarım babasız mı büyüyecek. ' Adam gel dese gideceksiniz o belli o yüzden bu kadar öleyim biteyim diye paralamayın kendinizi.
Bazı merak ettiğim noktalar var :
1- koronada neden sürekli misafirliğe gidiliyor.
2- Zorla çocuk yaptım demişsiniz ki evet baya uğraşmışsınız Allah nasip etmiş hayırlı olsun da neden ? Yani herkeste var bizde de neden olmasın mı yoksa çocuk olursa düzelir mi ?
3- Neden kayınvalidenizgilde su bile içemiyorsunuz, kayınbaba başınızda nöbet mi tutuyor. Mutfağa gidin için, odaya alın için yani şu bahaneyi hiç gerçekçi bulmuyorum. Geçen yıl bu zamanlar da oruç zamanı kaynanası önünden domates tabağı alan biri vardı.
Hamilesiniz kendi bedduaniz kendinize tutsa Allah korusun çocuklara bir şey olsa ne yakacaksınız. Ağzınızdan çıkanı bi ölçün tartın, üç beş kere düşünün.
Cok guzel bi soz var.Musrikler sedir agaci gibidir.Allah onlari yikana kadar dimdik ayakta durur diye.Hani demisya ben haram yoldayim.ama cok mutluyum diye.Muslumanlar dunyada cok mutlu olacak demediki.kimse. Bazi insanlar acidan beslenirya.Bu genc kizimiz basima gelmez saniyo.Yazik cok yazikNe kadar terbiyesizsiniz ya karşınızda hamile bir kadın var siz onun doğmamış çocuklarına beddua ediyorsunuz mutlu olsanız ne olmasanız ne bu kadar kötü kalpli olduktan sonra
Yok yok titremio lkocalar üzerine titriyor hamile eşlerinin aman strese girmesin aman canı sıkılmasın diye iki büklüm ugrasıyorlar, bu adama bakınca içi bos ama agır bi yükten baska bisi görmedim.
Neden? O bana bakire değilim diye namussuz dedi? O mu ahlaklıNe kadar terbiyesizsiniz ya karşınızda hamile bir kadın var siz onun doğmamış çocuklarına beddua ediyorsunuz mutlu olsanız ne olmasanız ne bu kadar kötü kalpli olduktan sonra
Benim dinim yok belki dinini kendine sakla ay size mi girdi yediğim zina ya yok yanş merak ettimCok guzel bi soz var.Musrikler sedir agaci gibidir.Allah onlari yikana kadar dimdik ayakta durur diye.Hani demisya ben haram yoldayim.ama cok mutluyum diye.Muslumanlar dunyada cok mutlu olacak demediki.kimse. Bazi insanlar acidan beslenirya.Bu genc kizimiz basima gelmez saniyo.Yazik cok yazik
Onu o konuda tartışın o zaman. Ben burada konu sahibinin kimseye hakaret ettiğini görmedim siz gelip konu sahibine hakaret ve beddua ettinizNeden? O bana bakire değilim diye namussuz dedi? O mu ahlaklı
Siz "her erkek aynı" diye düsünün, size iyi gelecekse. Sahsen bosanan biri olarak bana da iyi gelirdi herkesi genellemek ama ben gözlerimle goruyorum. etrafımdaki birçok koca boyle, gayet iyiler yani.Yok yok titremio lÇoğunlukla filmlerde ya da dizilerde oluo o
Ben normal yorum attım o açtı konuyu onun olduğunu fark etmedim bile sananeeeOnu o konuda tartışın o zaman. Ben burada konu sahibinin kimseye hakaret ettiğini görmedim siz gelip konu sahibine hakaret ve beddua ettiniz
Bende onu diyorumya.Muslumanlarin inancindan sanane.Burda mesele din degilki.Insan olan insan karsisindaki zor duruma dusunce bu alaylari etmez.Bu muslumanligin degil insanligin geregidir.ayrica sizin gibileri hic takmam.Aklima direk dostumda olecek dusmanimda lafi gelir.Inancin seni kurtarmicak malesef.Bigun Mutlaka topragin altina giricez.Benim dinim yok belki dinini kendine sakla ay size mi girdi yediğim zina ya yok yanş merak ettim
Kaç yaşındasın yavrum sen ergen ergen konuşuyorsunBen normal yorum attım o açtı konuyu onun olduğunu fark etmedim bile sananeee
Takmıyorsan yazma. Haketti konu kilitBende onu diyorumya.Muslumanlarin inancindan sanane.Burda mesele din degilki.Insan olan insan karsisindaki zor duruma dusunce bu alaylari etmez.Bu muslumanligin degil insanligin geregidir.ayrica sizin gibileri hic takmam.Aklima direk dostumda olecek dusmanimda lafi gelir.Inancin seni kurtarmicak malesef.Bigun Mutlaka topragin altina giricez.
OffffKaç yaşındasın yavrum sen ergen ergen konuşuyorsun
Mutlulugu iki bacak arasinda zanneden bi zavalli.Kaç yaşındasın yavrum sen ergen ergen konuşuyorsun