Dünyanın en aptal insanıyım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim çok sinirli. Ve ben tüp bebekle hamile kaldım. Mesleğim var öğretmenim. Ama ben bu kadar aptal olacak mıydım bilmiyorum. Ve bugün boşanmak istiyorum fazlasıyla. Daha 3 buçuk aylık hamileyim
Bana laf sayın diye açtım. Herkes bana laf saysın. Çok sevdiğim için bu hale geldim. İnanın aklım yok benim.
Benim savunulacak hiç bir yanım yok.
Hamilelikte insan ekstra sinirli ve alıngan oluyor canım bir de hep eşlerimizle dip dibeyiz insan bazen kendinden bile sıkılıyor bu durumlar da hepimizi bunalttı üzme kendini bebeğe stres olmasın

@waterlily1 her ne kadar diger konudaki tartisma konusunu konu sahibi acmis olsa da herkes kendine yakisan sekilde davranir unutmayin. O size daha onceden namuzsuz dediyse bu onun ayibi, sakin olun bence.
Konu sahibi, keske hamile kalmasaydiniz boyle bir adamdan. Gerci don dese donecek gibisiniz ama bence yapmayin

Büyük konuşmayalım 🤗

İnsan bazen küfürü bile affediyor. Sonuçta yaşanmış onca şeyin onca emeğin hatrı var.

10 gun once baska bir konuya yaptigim yoruma verdiginiz cevaplari gorunce profiliniz dikkatimi cekmisti ve soyle bir goz gezdirmistim.

Baskalarinin konularina yazdiginiz yorumlari cogunlugu cok agresif gelmisti. İsin asli orada zaten pisman oldugunuz ve mutsuz bir evlilik icinde oldugunuzu dusunmustum. Derken bir kac gun once bir konu actiniz, okudum. Akabinde bugunku konunuz geldi. Bu duygularinizin hamilelik hormonlariyla iliskisi ne kadar bilemem.

Lakin, su an riskli bir gebeliginiz var. Benim de riskli. 1 saat yurume iznim var gunde, 23 saat Yatmak durumundayim. Benimki tekil gebelik, sizinki cogul. Allah ikimize de saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Riskli gebelik gecirirken ve pandemi varken kendinizi bu denli riske atip misafirlige gitmeniz, - hele ki bir ogretmen olarak - yanlis. Keske beni dinlemiyorlar diye bir bahaneniz olmasa.

Esinizin yaptigi yukaridan asagiya, solda saga bulmacada sorulsa “Zalimlik” olurdu cevabi.

O malum konuda size cevap yazmamistim. Fakat oraya yazdigim su yorumu paylasmak isterim. Zira bu konuya da cuk diye oturuyor.

Cok sevdigim bir soz var. “Uslubunuz kimliginizdir”. Sizi yurekten anliyorum. Bazi kelimeler atilan ilk tokat gibidir. Devami agirlasarak gelecektir. Kendime de yaptirmam, baskasina da yapabilme raddesine gelmissem o iliskiyi keser atarim. İnsan kendini bilmeli, sinirlarini cizebilmeli. Sevgiler. 💕

İlaveten, profesyonel bir destek almaniz Hem sizin, hem bebeklerin selahiyeti icin isabetli olur.

Oncelikle kendinizi sakinlestirin, zira bunun icin size yardimci olacak sizden baska kimse yok. Ama unutmayin, su an bir bedende 3 kalp atiyor. Boyle bir mucizeye sahip olabilmek bile bir lutuf. O iki minik kalbin size ihtiyaci var. 💕

Yalnız konu o da değil farkında misin? Burada konu konu sahibinin eşiyle olan sorunu.
Ben önüne gelenle yatan bir kişiyi oturup tebrik etmem. Gelip bunu bi de savunuyor. Ben bir öğretmenim ve anne olacağım. Görüyorsunuz edepsizliğini

@waterlily1 her ne kadar diger konudaki tartisma konusunu konu sahibi acmis olsa da herkes kendine yakisan sekilde davranir unutmayin. O size daha onceden namuzsuz dediyse bu onun ayibi, sakin olun bence.
Konu sahibi, keske hamile kalmasaydiniz boyle bir adamdan. Gerci don dese donecek gibisiniz ama bence yapmayin
Namussuz demedim. Onun hakkında bile konuşmadık. Kendisi her yorumumu takip edip sıkıntı çıkartıyor.

Arkadaşlar cevap vermeyin. Lütfen. Cevabınız olmadığı için değil anlayacak gibi değil
Şikayet ettim terbiyesiz saldırgan mesajlar yazan kişiyi. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Ben de şu an hamileyim, anlıyorum sizi çok duygusal oluyor insan kıyamam Allah anlayış, merhamet versin çevrenizdekilere. Çocuk hele bi doğsun görürsünüz ne kadar güzelliklerle geliyor hayatınıza, hiç keşke olmasaydı demezsiniz ne olursa olsun boşansanız bile, tek başınıza zorlukla büyütseniz bile evlat her şeyden tatlı oluyor neşe kaynağınız, hayatınızın anlamı oluyor hiç üzülmeyin, olduğu için çok şükredersiniz sonra

Namussuz demedim. Onun hakkında bile konuşmadık. Kendisi her yorumumu takip edip sıkıntı çıkartıyor.
Tamam konu gercekten bu degil bence, o konuya takilmayin. Lutfen ailenizin evinde kalmaya devam edin ve boyle bir adama tedavi olmadikca asla geri donmeyin. Hatta ben konuda gelip almasini nasil kabul ettiginizi bile anlamadim 🤦🏼‍♀️

Şikayet ettim terbiyesiz saldırgan mesajlar yazan kişiyi. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Ben de şu an hamileyim, anlıyorum sizi çok duygusal oluyor insan kıyamam Allah anlayış, merhamet versin çevrenizdekilere. Çocuk hele bi doğsun görürsünüz ne kadar güzelliklerle geliyor hayatınıza, hiç keşke olmasaydı demezsiniz ne olursa olsun boşansanız bile, tek başınıza zorlukla büyütseniz bile evlat her şeyden tatlı oluyor neşe kaynağınız, hayatınızın anlamı oluyor hiç üzülmeyin, olduğu için çok şükredersiniz sonra
Çok teşekkür ederim. Ben çocuklara çok üzülüyorum. Onları mutlu bir aileye getirmek isterdim. Çok üzülüyorum. Yavrularımın günahına girdim

Çok teşekkür ederim. Ben çocuklara çok üzülüyorum. Onları mutlu bir aileye getirmek isterdim. Çok üzülüyorum. Yavrularımın günahına girdim
Öyle düşünmeyin mutlu bir anne olmak sizin elinizde. Hamilelik, loğusalık zor evet ama sonra içinden daha güçlü bir şekilde çıkıyor insan. Hayatınızda çocuklarınız olunca onlarla neşelenir, onlarla çocuk olursunuz. Beni hatırlayıp böyle demişti derseniz de hala buralarda olursam mesaj atmanızı, haberinizi almayı isterim. Hep böyle kalmayacak bu zor günler de geçecek emin olun. Bir çok kadına nasip olmayan şey size nasip olmuş Allah isteyen, hak eden herkese tattırsın daha bugün defalarca tüp bebek deneyip kaybeden hiç anne olamamış tanıdığımı gördüm gözlerim doldu arkasından. Bir kadın anne olunca tamamlanıyor, mutlu oluyor gibime geliyor ama doğru ama yanlış bilmem benim doğrum bu

Olsun bir şey olmaz bunun gibilerin ahlak dersi verip böyle acı çekmesi benim için haz verici yazıl değil mi o kıza sevgilimle ayni evde yaşamak istiyorum yazdı diye neler yazdı bize sanki günah ona yazılıyor belki islama inanmıyoruz biz?
Konu detayını bilmiyorum bilmekte ıstemiyorum ama hamile bir insanın acısından haz duymak kesinlikle normal değil .

Konu sahibi gelince gelişmelerden haberdar et lütfen. Eşin kendine çeki düzen vermeden de barışma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X