- 21 Ağustos 2023
- 42
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi baharresintisi
-
Çok zorluk yaşadım açlıkla büyüdük hiçbir istediğim olmadıYasadiklariniza üzüldüm. Gecmise takilip kalirsaniz bugününüz ve yarininiz da söner gider. Mesleginize ve hayatinizi kazanmaya odaklanin. Aileniz kendi dünyalarinda dogru hareket ettiklerini düsünüyordur. Onlari degistiremezsiniz zaten. Basarilar dilerim
Şuan için yok eğitimim bittikten sonra para biriktirip hayalimdeki şehire yerleşmeyi düşünüyorumbaska bir yere tasinabilecek imkaniniz var mi ? benim böyle bir arkaadasim vardi köyde yasiyordu dayanamadi kendi hayatini kurdu suanda yurt disinda yasiyor iyi bir hayati var . bi yerden baslamaniz gerek. bu benim kaderim diyip oturursak Allah da yardimci olmaz ki
siddete karsi da sessiz kalmayin sikayet edin ailenizden olabildigince uzak durun. ne demek kafamda dikis izleri var ya nasil kiyabiliyor bir baba evladina. umarim bir an önce gerceklesir hayalleriniz korkmayin tüm yollari deneyinŞuan için yok eğitimim bittikten sonra para biriktirip hayalimdeki şehire yerleşmeyi düşünüyorum
Çocukken dovmustusiddete karsi da sessiz kalmayin sikayet edin ailenizden olabildigince uzak durun. ne demek kafamda dikis izleri var ya nasil kiyabiliyor bir baba evladina. umarim bir an önce gerceklesir hayalleriniz korkmayin tüm yollari deneyin
Allah beni sevmiyor.Demek çok saçma olmuş.Alti yaşında çok abartmis ailen.İyi akşamlar . Arkadaşlar ben çok şansız ve bahtsız olduğumu düşünüyorum çünkü 26 yaşındayım ve çocuk yaşta başladı acılarım ailem 6 yaşında beni tesettüre soktu hiç sevgi görmedim sürekli dayak aşağılanma annem babam çok cahil doğuda bir ilçede yaşıyoruz çocukluğuma gençliğime dair hiç mutlu anım yok o kadar çok dayak yerdim ki başımı yardı babam başımda dikiş izi var . Okul hayatında da dışlanma dalga gecilme çok zorluk yaşadım bu çektiğim acıları düşünüyorum neden yaşıyorum diye sorguluyorum Allah beni hiç sevmiyor çünkü çok büyük zorluklar yaşadım sağlık sorunlarım oldu .Bu kadar acı üzüntü neden bunları yasadim ki şimdi güzellik uzmanlığı okuyorum hayalim şıkır şıkır giyinmek kendi paramı kazanip ailemin yanına hiç gitmemek ama bu yaşadıklarımi düşününce çok üzülüyorum neden yaşıyorum diye sorguluyorum? Psikolog param yok dertlesecek arkadaşım da yok buradan başka.
Çocukluk ve gençlik dönemim elimden gitmedi mi çöp olmadı mı en güzel günlerimAllah yarattığı kullarına hür irade veriyor; anne-babanız bunu kötüye kullanmış maalesef.. Bundan sonra siz kendinizi iyileştirin, bu güce sahipsiniz
Geçmişe takılıp kalma imkanın varsa uzaklaş bir daha arayıp sorma bileİyi akşamlar . Arkadaşlar ben çok şansız ve bahtsız olduğumu düşünüyorum çünkü 26 yaşındayım ve çocuk yaşta başladı acılarım ailem 6 yaşında beni tesettüre soktu hiç sevgi görmedim sürekli dayak aşağılanma annem babam çok cahil doğuda bir ilçede yaşıyoruz çocukluğuma gençliğime dair hiç mutlu anım yok o kadar çok dayak yerdim ki başımı yardı babam başımda dikiş izi var . Okul hayatında da dışlanma dalga gecilme çok zorluk yaşadım bu çektiğim acıları düşünüyorum neden yaşıyorum diye sorguluyorum Allah beni hiç sevmiyor çünkü çok büyük zorluklar yaşadım sağlık sorunlarım oldu .Bu kadar acı üzüntü neden bunları yasadim ki şimdi güzellik uzmanlığı okuyorum hayalim şıkır şıkır giyinmek kendi paramı kazanip ailemin yanına hiç gitmemek ama bu yaşadıklarımi düşününce çok üzülüyorum neden yaşıyorum diye sorguluyorum? Psikolog param yok dertlesecek arkadaşım da yok buradan başka.
Birçok insan var böyle yalnız değilsin böyle düşün önüne bakÇocukluk ve gençlik dönemim elimden gitmedi mi çöp olmadı mı en güzel günlerim
Eğitimim bittikten sonra iş bulursam hemen giderim inşallahGeçmişe takılıp kalma imkanın varsa uzaklaş bir daha arayıp sorma bile
Çocukluk ve gençlik döneminiz için çok üzgünüm ama bundan sonrası sizin elinizde artık. Geçmişi değiştiremezsiniz ama geleceğinizi güzelleştirmek sizin elinizde. Ve unutmayın ki herkes hayatının bir döneminde hatta biçok döneminde büyük acılar yaşayabiliyor, o yüzden kendinizi "bahtsız" olarak etiketlemeyin.Çocukluk ve gençlik dönemim elimden gitmedi mi çöp olmadı mı en güzel günlerim
En güzel günlerini daha yaşamadın ve böyle karamsar baktıkça da, yaşayamayacaksın.Çocukluk ve gençlik dönemim elimden gitmedi mi çöp olmadı mı en güzel günlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?