• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salak insanıyım

Bir iş arkadaşımla yurtdisina çıkmıştık. Elemani da sevmiyorum firsatcinin teki. Neyse firsat buldukca sevgilime cekistiriyorum. O da zaten bir erkekle gittigim icin kiskancliktan öldüğünden saydiriyor. Sevgilimin de istedigi bir telefon vardi. Modelini yazmisti. Bunu satis elemanina gosteriyordum. Nasil olsa turkce bilmiyor diye de rahatim tabi. Ordan ciktik arkadasim bi dk kknusabilir miyiz dedi. Tabi hic bisey anlamadim. Meger satis elemanina gosterirken arkadasim ustunde onla ilgili sevgilimin yazdiklarini okuyo. Aman Allahim yer yarilsa da icine girsem dedim o an. Telime niye bakiosun zaten de o an kendimi sucluyorum tabi. Kendime gelememistim bikac hafta.
Bi de isarkadaslarimin bulundugu daha kotusu başkanimizin bulundugu sayfaya askimmmmm seni yerim yazmisligim bile var
Simdi gulumseyerek yaziyorum da o zamanlar yer yarilsa da girsem icine diye dusunuyordum.
Kafan dagilsin diye yaziyorum
Benim cikardigim ders su oldu. Dedikodu ne olursa olsun sana zarar veriyor. Yaptigim, yaptigin yanlisti. Özür gerektiriyor
Sunu da soylemeden edemiycem. Bunu kaynanam yazmis diye bi konu acilsaydi vah o kaynanin halineydi. Herkesin kendine ders cikarmasi gereken bi konu bence. Insaniz sonucta

Kusura bakmayın salak değilsiniz de kötü niyetli bir gelinsiniz.
Ben olsam bir daha yüzünüze bakmam.
Eşinizin yerinde olsam da sogurdum sizden.
Torunu olmuş kaynana 3-5 gün kalır yani tabi. Sanki 5 ay kalmış.
Rahatsız etmek için değil.
Gelinine yardimci olmak adına kalır.
O bile tüylerinizi diken diken ediyor madem kimsesiz yurdundan bulup evlenseymissiniz.
Cidden iyi insanlar diyorsunuz bir de..
O begenmediginiz yeleği örmeyi akıl etmesi yeter.
Emeğe, inceliğe azıcık saygınız olmalı.

Evet iyi insanlar sizin gibilere düşüyor.
Bizim gibilere de en fenası, en dusuncesizi..
Gerçekten üzücü..

evet çünkü burada konu olan kişiler eş tarafı.

diyorum ya tam bir çifte standart.
Ooo siz daha bir şey görmediniz. 8-9 yıldır bu sitedeyim, bu gözler neler okudu neler... Buraya konudaki görümce gelip olanı aynen yazıp ne kadar kırıldığını yazsaydı, yeminle söylüyorum şu tür yorumlar gelirdi: " hadi hadi, kimbilir neler yapmışınızdır ana kız geline, demek nasıl dolduysa arkadaşına içini dökmüş kızcağız, bundan sonra ona göre davranırsınız, bi rahat bırakırsınız kızı. Hem mecbur mu yeleğinizi beğenmeye? Ona sordunuz mu örmeden? ". Burada objektif olmayıp da fanatik gibi bir tarafı, özellikle de gelini "tutan" insan çook...

Size söyleyeceğim tek şey bebek doğduktan sonra dua edinde o beğenmediğiniz istemediğiniz insanlara işiniz düşmesin.Benim kızım şuan 16 aylık ve 2 aylıktan beri çalışıyorum .14 aydır anneanne ve babaanne 2-3 ay aralıklı dönüşümlü bakıyo Allah hepsinden razı olsun yani diyeceğim o ki şikayetlendiğiniz 3-5 güne bile muhtaç kalabilirsiniz

Ooo siz daha bir şey görmediniz. 8-9 yıldır bu sitedeyim, bu gözler neler okudu neler... Buraya konudaki görümce gelip olanı aynen yazıp ne kadar kırıldığını yazsaydı, yeminle söylüyorum şu tür yorumlar gelirdi: " hadi hadi, kimbilir neler yapmışınızdır ana kız geline, demek nasıl dolduysa arkadaşına içini dökmüş kızcağız, bundan sonra ona göre davranırsınız, bi rahat bırakırsınız kızı. Hem mecbur mu yeleğinizi beğenmeye? Ona sordunuz mu örmeden? ". Burada objektif olmayıp da fanatik gibi bir tarafı, özellikle de gelini "tutan" insan çook...

bir de hemen korumaya geçmişler,ağır yorumlar geliyormuş yazık hamileymiş...

burada ne hamile kadınlara ne iğrenç yorumlar yapıldığını gördüm ben.

fesatlanan insana fesat denir bunun neresi kötü?

yalanla dolanla kurtaramazsınız, gidin dürüstçe özür dileyin, affederler mi bilmiyorum, unutmazlar ama doğacak çocuğunuzun hatrına sineye çekerler mecburen.

bir de hemen korumaya geçmişler,ağır yorumlar geliyormuş yazık hamileymiş...

burada ne hamile kadınlara ne iğrenç yorumlar yapıldığını gördüm ben.

fesatlanan insana fesat denir bunun neresi kötü?

Sözüm meclisten dışarı olsun, konu sahibine demiyorum ama kötüye kötü dendi diye kimse çocuğunu düşürmez. Eleştiri kaldıramayacak kadar hassas bir hamile kadın zaten bu kadar kötü niyet de barındıramaz içinde. Hamilelik burada kılıf olarak bol bol kullanılıyor. Sanki hamilelik bir cinnetlik dönemiymiş gibi. Ama aklı olan kimse yemez bunu.

işte en korktuğum şeylerden biridir
kızkardeşimle bile yazışarak dedikodu yapamam korkudan
kısa mesaj yazarım anca o da bin kez bakarım ona mı atıyorum diye :)
tabi yazarız illa dedikodu da ederiz ama hep korkarım
siz eşinizin gözüne çarpar diye korkmadınız mı yelek iğrenç ötesi falan yazarken
çok geçmiş olsun.. artık sağlam bir özür lazım size

ayyyyy.. gözlerimi kapayıp düşündüm de..
aman allahım.. çok kötü olmuş..
ama olan olmuş.. napalım zamanla unutulur..
:110::110::110::110:

Ayy çok fena.. düşünmek bile istemiyorum o anı :) hiç üstüne gitmeyin,bi özür mesajı atın ve konuyu kapatın. Üsteledikçe üste çıkarlar..
ben dedikodulu mesajlaşacaksam 10 kere bakıyırum kişi adı doğrumu diye :) öl daha iyi :))

Başkası mesajı atmış olabileceğini söyleseniz de mi olmaz mı acaba?

Başka kılıf bulamadım..

Bence işin içinden çıkmak için hiç yalan filan uydurma çünkü özrün kabahatinden büyük olur, kıvırmaya çalıştığın anlaşılır bu daha rezil bir durum. Konuştukça batarsın.

Ama içine düştüğün durum gerçekten çok fena çokk,sessiz sedasız otur bi köşede affedilmeyi bekle:KK45:

Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.

Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
o kadar iyi insanlarmış ki Allah seni ne duruma düşürmüş, gerçekten ibretlik

Kusura bakmayın konu sahibi ama s.çmışssın, sıvamışşsın, üstüne telefon hacklendi diyerek tüy dikmişsin, şimdi de kurtarmak için özür dilemek yerine, tüyü ne renk diksem diye araştırıyorsun. Yapma. Dürüstlük bu durumdan her zaman daha iyidir.

Back
X