- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
Bir iş arkadaşımla yurtdisina çıkmıştık. Elemani da sevmiyorum firsatcinin teki. Neyse firsat buldukca sevgilime cekistiriyorum. O da zaten bir erkekle gittigim icin kiskancliktan öldüğünden saydiriyor. Sevgilimin de istedigi bir telefon vardi. Modelini yazmisti. Bunu satis elemanina gosteriyordum. Nasil olsa turkce bilmiyor diye de rahatim tabi. Ordan ciktik arkadasim bi dk kknusabilir miyiz dedi. Tabi hic bisey anlamadim. Meger satis elemanina gosterirken arkadasim ustunde onla ilgili sevgilimin yazdiklarini okuyo. Aman Allahim yer yarilsa da icine girsem dedim o an. Telime niye bakiosun zaten de o an kendimi sucluyorum tabi. Kendime gelememistim bikac hafta.
Bi de isarkadaslarimin bulundugu daha kotusu başkanimizin bulundugu sayfaya askimmmmm seni yerim yazmisligim bile var
Simdi gulumseyerek yaziyorum da o zamanlar yer yarilsa da girsem icine diye dusunuyordum.
Kafan dagilsin diye yaziyorum
Benim cikardigim ders su oldu. Dedikodu ne olursa olsun sana zarar veriyor. Yaptigim, yaptigin yanlisti. Özür gerektiriyor
Sunu da soylemeden edemiycem. Bunu kaynanam yazmis diye bi konu acilsaydi vah o kaynanin halineydi. Herkesin kendine ders cikarmasi gereken bi konu bence. Insaniz sonucta
Bi de isarkadaslarimin bulundugu daha kotusu başkanimizin bulundugu sayfaya askimmmmm seni yerim yazmisligim bile var
Simdi gulumseyerek yaziyorum da o zamanlar yer yarilsa da girsem icine diye dusunuyordum.
Kafan dagilsin diye yaziyorum
Benim cikardigim ders su oldu. Dedikodu ne olursa olsun sana zarar veriyor. Yaptigim, yaptigin yanlisti. Özür gerektiriyor
Sunu da soylemeden edemiycem. Bunu kaynanam yazmis diye bi konu acilsaydi vah o kaynanin halineydi. Herkesin kendine ders cikarmasi gereken bi konu bence. Insaniz sonucta