- 13 Şubat 2015
- 497
- 1.088
- 313
- 36
Özür yerine ilk hamle olarak baştan savma bir hacklenme yalanı uydurmuş.
Bu, karşınızdaki insanlara yaptıgınız ayıbı arttırmakla kalmaz, onları aptal yerine koydugunuz anlamına da gelir.
Görümcesinin yaptıgını onaylamıyorum tabii ki. Fakat sizin yaşadıgınız durumla konu sahibinin davranısının çok farklı oldugunu belirtmek istedim.
Özür yerine ilk hamle olarak baştan savma bir hacklenme yalanı uydurmuş.
Bu, karşınızdaki insanlara yaptıgınız ayıbı arttırmakla kalmaz, onları aptal yerine koydugunuz anlamına da gelir.
Görümcesinin yaptıgını onaylamıyorum tabii ki. Fakat sizin yaşadıgınız durumla konu sahibinin davranısının çok farklı oldugunu belirtmek istedim.
Evet konumuz cok benziyo ama ben direk aksam vakti demedim. Yanina kostum cunku gercekten onu uzdum. Evine gittim ozrumu gercekten ictenlikle diledim. İkimizde karsilikli agladik. Benim gorumcemin buyuk yuregi vardir. Onun icin ailesi kardesi uzulmesin. O uzulsede olur o yapida bi insan. Allah razi olsun. Keske arayi uzatmadan direk yanlarina gidip yuz yuze ozur dilese hem tepkilerini gorur ona gore hareket ederdi. Ama o cesaret edememis ben ettim. Ama zennediyorumki hic bi zaman iclerinden cikmicak. Benim cikmadi. Gorumcemi her gordugumde hakkimda ne dusunuyo acaba diye icimden gecirip hep utaniyorum. Konu sahibi seni cok iyi anliyorum arkadasim