• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salak insanıyım

Ya bunlar klasik mevzular, tabiiki unutulur gider. Evlat doğar, bizim kız da anne hamilelikti der, geçip gider. Bdv ne enkazlarla dolu. Konu sahibesi de aslında çok naif birisi... Üzülsün istemem :)
Hadi inşallah toparlar :)

• Beğen
Reactions: Yeu
Karşınızdakilere haksızlık yapmışsınız ki!! kendinizde ifade etmişsiniz iyi insanlar diye gıybet edip günah almışsınız ayağınıza dolanmış...
Yerinizde olsam yalan dolana baş vurmaz gider mertçe helallik isterdim...
Bu naçizane bir fikirdi dikkate alın veya unutun gitsin ancak işin özü kimsenin gıybetini yapmayın onların günahını almak yerine gidin yüzlerine söyleyin.....

:rolleyes: Gece gece ne güldüm.. eşim noluyor dedi..
Birde bazen çok ciddi bir ortam oluyor evde, bir yorum görüyorum ki bunun başını Bibibella Bibibella ya da M e g g M e g g çekiyor, yorumuna denk geliyorum. Eşim de bana bakıyor, ne gördün de ne gülüyorsun der gibi. Birde işte mesela "ya bibibella yorum yazmış ona güldüm" deyince "kim kim kim" diyor, haydiiii sabahlar olmasın :-)

Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.

Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
Eşin desin ki bana kızmıştı hıncını sizden çıkarmış demekki Çok sinir ettim onu o da sinirden size o lafları söylemiş dikkate almayın hamile ne dediğini bilmiyo desin

Amaaan öfff eşimle hiç öyle 'lafın altında ezilme' durumumuz yok. Birbirimizin yol arkadaşıyız çok şükür... Şu an, annesinin aldığı pasta tabağını bana gösterip, 'Ahhh anammm ahh sen yemedin içmedin gelinine tabak aldın, o sana ne yaptı, vefakar anam' diye türkü söyleyip benimle dalga geçiyor. ve evet yani dedikodum da çok pistir.

Kaynanayi gec, kocamin o 'dedikodun ne pismis' cumlesi altinda ezilirdim.

Amaaan öfff eşimle hiç öyle 'lafın altında ezilme' durumumuz yok. Birbirimizin yol arkadaşıyız çok şükür... Şu an, annesinin aldığı pasta tabağını bana gösterip, 'Ahhh anammm ahh sen yemedin içmedin gelinine tabak aldın, o sana ne yaptı, vefakar anam' diye türkü söyleyip benimle dalga geçiyor. ve evet yani dedikodum da çok pistir.

Soylemeden geçemiycem eşinizle samimiyetinize hayran kaldım Allah bozmasın inşallah :)

Birde bazen çok ciddi bir ortam oluyor evde, bir yorum görüyorum ki bunun başını Bibibella Bibibella ya da M e g g M e g g çekiyor, yorumuna denk geliyorum. Eşim de bana bakıyor, ne gördün de ne gülüyorsun der gibi. Birde işte mesela "ya bibibella yorum yazmış ona güldüm" deyince "kim kim kim" diyor, haydiiii sabahlar olmasın :-)
Açık adres vereydin :P
Bir köşe yazarı dersin :sus:

yani suçlu aramak gibi olmasın ama hep kk yüzünden. Gelip burda okuyorum okuyorum coşuyorum sonra. Tabii bu da bahane değil. Valllahi billahi bilmiyorum, o sırada kız kendi kaynanasını kötülüyordu neyin gazına geldiysem, ben de kötüleyim diye düşündüm herhalde. Öffff öffffffffffff! İnşallah hepsi kabustur bunların

Ayy fena size birşey yapmayan insanlar için neden öyle şeyler yazdınız ki bende onu anlamadım o_O

Aha gene ben :KK53: yazmayın şoyle şeyler sonra cevap veriyorum konu dışından gidiyorum :KK70:
Ama senin dediğin gibi yapmasın bence artık yapıcağı tek şey sessizliğe bürünüp köşesine çekilmek :27:

yani suçlu aramak gibi olmasın ama hep kk yüzünden. Gelip burda okuyorum okuyorum coşuyorum sonra. Tabii bu da bahane değil. Valllahi billahi bilmiyorum, o sırada kız kendi kaynanasını kötülüyordu neyin gazına geldiysem, ben de kötüleyim diye düşündüm herhalde. Öffff öffffffffffff! İnşallah hepsi kabustur bunların
Ee bunu söyle.. o kv sini kötülüyordu. Bizimde aramız iyi şükür. .nazar olmasın diye bende böyle yalan söylemek zorunda kaldım.. bilirsiniz sizde.. galeyana geldim :KK76:

Benimde başıma gelmişti.
Arkadaşımla o zamanlar sevgilimi çekiştiyorduk.
"Aman zaten cok saf saf davranıyor bugunde okulda şöyle yaptı" diye yanlış mesaji sevgilime atmisim.
Sonra hemen geri dönüş yaptı.
Sen bana saf mi diyorsun diye.
Bende inandiysan bu mesaja gerçekten cok safsin dedim.
Seni denedim yahu ne dicen diye . Bugun bir yazi okudum felan diue girdim konuya yazida yakinlarinizi şok edecek sozler söyleyin tepkileerini gozlemleyin gibisinden. Baya inandirmistim.

Back
X