• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salak insanıyım

erkek.. istediğin isim ne söyle onu koyayım diyeyim bari

simdiye kadar okudugum en aksi bi duurumdasin
adamlar iyi olmasa tamamda neyse
kocanda supermis maasalalhhh nazar degmesin:)

ölû takldi yapmak iyi fikirmis :)))

bebek kiz mi erkek mi kiz sa gorumcenin ismini koy belkii affeder :)

Size karışmıyorlarsa ve iyilerse niye bu kadar laflarını yaptınız ki? Ben olsam ailemle paylaşırdım böyle bir şeyi o yüzden görümcenize bir şey diyemiyorum. Sizin yerinizde olsam da gider özür diler gönüllerini alırdım. Eşiniz ne güzel anlayışlı biriymiş. Yüz yüze bakacağınız insanlar o sebeple özür dileyip düzeltebilirsiniz.

Vay vay vay. Kurtaracak hiçbir yeride yok. Direk bodozlama saydırmışsın :)
Bence özür dile kapansın konu. Hamilelikten sanırım böyle düşündüm o an biraz gazada geldim özür dilerim de.
Arka ayağınla şeyini kaşımışsın sende madem iyiler ne atar tutarsın arkalarından :))

Yelek iğrenç ötesi demesen diğerlerini kurtarırdık bi türlü. O kısım kötü olmuş ve tüm herşeyi noktalamış.
Anneminde gelip kalacağını düşününce ürperiyorum düzenim bozulacak eşimle başbaşa olamıcam ev ev üstünde gibi olacak gibi hissediyorum felan derdin ama yelek kısmı çok net konuşmuşsun :)

Şu an eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bir ay boyunca maç izlemesine ses çıkarmak yok, her gün istediği yemeği yapacağım (kuru fasulye-pilav) pazar günleri dışarda kahvaltı yapalım diye diretmek yok, arkadaşlarını artık aşağılamak yok, günde yarım saat masaj..
Annesini arayıp, 'zaten çok kötü morali, bebeğe daha bir şey alamadık. Siz her şeyi yapıyorsunuz diye bana söylenip duruyordu. Arkadaşı da doğumdan sonra sakın kayınvalideni çağırma, benimki geldi şöyle oldu böyle oldu diye kızı korkutmuş. Bu aralar ben bile tanıyamıyorum karımı, beni bile evden kovuyor. Siz de üstüne gitmeyin, sabahtan beri ağlıyor annemlere ben nasıl bunu yaptım diye, kendini yedi bitirdi. İçinde kötülük olsa böyle ağlar mı hıçkırıyor kız, bişey olacak diye korkuyorum' desin diye.

İnşallah işin içinden çıkarım. Bence bunda affederler ya, hamileliğimi azcık kullanmış gibi olacağım ama yanii ne yapalım. Bir daha kimse hakkında kötü konuşmayacağım, Allahım lütfen :KK43:

:70: neyse bi yandan iyi oldu o zaman diyelim kocaninda ne çok isteği varmış sen hamilesin o sana masaj yapsın :63:

Yalani daha da bahane bulmaya calisarak buyutmeyin. Yazik karsinizdakiler de hacklenmisim bahanesine inanacak 5 yasinda cocuk degiller. Daha da bahane bulmaya calisarak iyice guvenirliliginizi yitirmeyin.

Ustelemeyin ust uste. Yeri geldinde hatayi kabul edip ozur dilemesini bilin. Evet hormonlar hepimizi etkiliyor. Bahanesi bu degil.

Esinizi de tebrik ediyorum. Cok olgunca davranmis araya girmeyerek. Onu zorlayip da araya sokmaya calisirsaniz zararli cikarsiniz. Savunulacak hic bir yani yok cunku yaptiginizin.

Bizim orda bi laf vardır böyle eli zeytin çekirdeği atacak gibi dudağa yaklaştırıp söylenir "abbbboooowwwww" işte durum tam da bu.

Hamilelikten heralde kendi annesine bile sarıyor falan desin eşiniz. O arka çıkmazsa kapanmaz bu mevzu

Müslüm diye bi hıyar varmış diyolar ya hani, sonra da Yılmaz erdoğan savunmak için arkadaşların tekrar etmesi hoş olmamış diyo falan :)) hah işte o yelek olayı olmasaymış iyiymiş. Geçmiş olsun umarım gönüllerini alabilirsiniz.

sen hiç konustunmu birebir
uste çikmaya çalisma bence
altdan al, hatanin farkinda oldugunu bilsin yani
herseyi oldugu gibi anlat yani arkdasinin kv kotulediigni flnseninde nazar degmesin diye oyle deidhgini diyebilirsin beyaz yalan olucak biraz :)
, hatta hamilelik psikoljisi falan diye agla zirla ...

Hahah kusura bakma da böyle bir şeyin başına gelmesini hak etmişsin hakikaten bu insanlar kv görümce kötü olsa dicem ki aman kız iyi olmuş ama iyi insanlarken kendince kankanla ne dedikodu yapıyorsun kankana bu konuda nasıl güvenebiliyorsun orası da ayrı konu neyse bundan sonra iyice görüşmezsiniz olur biter ;)

Konuyu gorunce yuh dedim. Bu kadar benzerlik olur.bende hamileydim. Bende dedikodu yaparken gorumceme attim msji. Aradim acmadi tl hemen yanina gittim. Cok agluyodu o kadar kotu olmuski onu oyle gorunce yerin dibi olsa girsem dedim. Cunku gercekten bana zarari olan bi insan hic degil. Bende cok uzuldum sonra agladim. Ve ben agladigim icin kiyamadi bana. Tamam olur oyle seyler dedi ve bir daha hic konusu acilmadi. Kac sene gecto ustunden bir kere bile hissetirmedi. Ve tabiki esimede hir birsey soylemedi. Siz huzurlu olun yeter ben gelmem gitmem onemli degil dedi. Ve benim de ona ogun bakis acim degisti. Gorumcen degil abl.oldu artik. Cunku gercekten bana buyuk bi ablalik yapti. Allah razi olsun ondan. Uzuldum adina ama senin gorumcede yememis icmemis yetistirmis. İcinde tutsa olurmus. Neyse uzulme zamanla unutulur

"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Bu kadarini da beklemiyordum ya:KK34: ben de öyleyim yazmaya gelmistim halbuki :)
Neyse en azından eşin sorun etmemis. O bakimdan çok şanslısın.

Şu an eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bir ay boyunca maç izlemesine ses çıkarmak yok, her gün istediği yemeği yapacağım (kuru fasulye-pilav) pazar günleri dışarda kahvaltı yapalım diye diretmek yok, arkadaşlarını artık aşağılamak yok, günde yarım saat masaj..
Annesini arayıp, 'zaten çok kötü morali, bebeğe daha bir şey alamadık. Siz her şeyi yapıyorsunuz diye bana söylenip duruyordu. Arkadaşı da doğumdan sonra sakın kayınvalideni çağırma, benimki geldi şöyle oldu böyle oldu diye kızı korkutmuş. Bu aralar ben bile tanıyamıyorum karımı, beni bile evden kovuyor. Siz de üstüne gitmeyin, sabahtan beri ağlıyor annemlere ben nasıl bunu yaptım diye, kendini yedi bitirdi. İçinde kötülük olsa böyle ağlar mı hıçkırıyor kız, bişey olacak diye korkuyorum' desin diye.

İnşallah işin içinden çıkarım. Bence bunda affederler ya, hamileliğimi azcık kullanmış gibi olacağım ama yanii ne yapalım. Bir daha kimse hakkında kötü konuşmayacağım, Allahım lütfen :KK43:

Bence de seni su an ancak bu kurtarir.
Cook iyi düşünmüşsün.

Bunu karistirma bence

yaws iyi guzelde su yasaklara da sure koysaydin , yani omur boyumu pazar gunune disari kahvaktya çikilmayacak

sallıyorsun bari destekli salla

'' X nazar değmesin diye bizim kızlara böyle yazsam olur mu ? Sizinle aramdaki ilşkiyi kıskanıyorlar '' gibi bir mesaj seni çok iyi kurtarırdı :KK66:

Gerçi bende öyle hata yapmıştım ama olsun :KK70:

:oha: cok iyi yaa. Daha iyisi olamazdi..
Tabi o anda yazsaydi.
Benim jeton cok köşeli hayatta aklima gelmezdi bu ama yazdım bi kenara bulunsun :KK45::KK45:

Back
X