• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salak insanıyım

Naptin kis sen
Toparlamasi cok zor olur bu durumun
Madem iyiler diyosun bu dedikodu ne arkalarindan
Ilk is gorumcenin kayitli olan ismini degistir
Direk buyuk harflerle gorumce yaz
Sonrada ozur dile
Yapilacak en mantikli sey cunku
Yalan soylemeye devam edersen degerini dusurursun
Buda sana ders olsun
Ne diyim

Size yakışanı yapıp yersiz bir psikoloji ile bir hata yaptığınızı dürüstçe söyleyin özür dileme şekliniz ise sizin bileceginiz iş. Hatayı yalan söyleyerek kurtarmaya çalışmanız da tuz biber olmuş
:eek:
Yapabilirsiniz ......

neden? hamile olduğu için mi?

ama burada ne hamile kadınlara neler söyleniyor okuyorum..
Hayır.. konuyu görümce açsaydı.. hepimiz gelini gömerdik.. ama gelin açmış, pişman.. kendimizce akıl veriyoruz. . Ama kötü gelinsin diyede belirttik çoğumuz.. neden yaptın madem iyiler diye sorguladık.. burda konuyu kim açıyorsa herkes kendini onun yerine koyarak yorum yapar.

Konuyu gorunce yuh dedim. Bu kadar benzerlik olur.bende hamileydim. Bende dedikodu yaparken gorumceme attim msji. Aradim acmadi tl hemen yanina gittim. Cok agluyodu o kadar kotu olmuski onu oyle gorunce yerin dibi olsa girsem dedim. Cunku gercekten bana zarari olan bi insan hic degil. Bende cok uzuldum sonra agladim. Ve ben agladigim icin kiyamadi bana. Tamam olur oyle seyler dedi ve bir daha hic konusu acilmadi. Kac sene gecto ustunden bir kere bile hissetirmedi. Ve tabiki esimede hir birsey soylemedi. Siz huzurlu olun yeter ben gelmem gitmem onemli degil dedi. Ve benim de ona ogun bakis acim degisti. Gorumcen degil abl.oldu artik. Cunku gercekten bana buyuk bi ablalik yapti. Allah razi olsun ondan. Uzuldum adina ama senin gorumcede yememis icmemis yetistirmis. İcinde tutsa olurmus. Neyse uzulme zamanla unutulur

Vay be. Görümceniz gerçekten İNSANmış :KK52:
Kıymetini bilin.

Hayır.. konuyu görümce açsaydı.. hepimiz gelini gömerdik.. ama gelin açmış, pişman.. kendimizce akıl veriyoruz. . Ama kötü gelinsin diyede belirttik çoğumuz.. neden yaptın madem iyiler diye sorguladık.. burda konuyu kim açıyorsa herkes kendini onun yerine koyarak yorum yapar.

kimse gelini gömmezdi burada öyle olmuyor.

eminim 'ay canım kim bilir ne fesat kadındın ki gelininiz böyle yaptı' derlerdi.

bazılarının erkek tarafına alerjisi var.

empati konusuna gelince eğer konu k.valide ve görümce ise ters bir empati işliyor burada.

Erkekler kulübü diye site vardır bence ya, adı farklıdır belki. Karımın kuaförüne para yetişmiyor yardımmmm, kaynanam üç ay bizdeymiş imdat, kış günü karpuz aşerdi beni mi deniyor sizce vs vs :KK70::KK70::KK70:
Ahahahah harikaydı:-) karım 300 tl'lik makyaj alışverişi yapmış acil yardım beyler ! Hahaha :-)

Valla darilmayin ama resmen kahkaha attim. Valla yerinizde olsam bir omur boyu utanctan yuzlerine bakamazdim. Kotu insanlar olsa neyse derdim ama iyi de insanlarmis, vallahi konu sahibesi ne dedek az kalir, bisey diyemedim :anneadayı:

Kusura bakmayın konu sahibi ama s.çmışssın, sıvamışşsın, üstüne telefon hacklendi diyerek tüy dikmişsin, şimdi de kurtarmak için özür dilemek yerine, tüyü ne renk diksem diye araştırıyorsun. Yapma. Dürüstlük bu durumdan her zaman daha iyidir.
+1
Konu sahibi ayıp etmiş, herkes böyle hatalar yapabilir buraya kadar normal

Bu durumda uygun olan üslubunca özür dilemek, ama hala kıvırmaya üste çıkmaya çalışan net olarak kötü niyetlidir, konu sahibi umarım yapmaz böyle bişey. Ben görümce ya da kv olsam bundan sonra değer meğer vermezdim böyle bir durumda.

Affedilirsin ama yaptigin sey asla unutulmayacak hele gorumcen ve kayinvaliden hicbir zaman unutmayacaklar. Cok ayip oldu cok. Yazik valla nasil yuzlerine bakacaksin kiz offf allahim basa vermesin. Gozlerinden dustun

Bence hiç üstelemeyin. Azıcık soğudum ortam. Evet çok kötü Bi durum olmuş ancak eminim bebeğiniz doğunca hepsi unutulur. Siz yine de güzel Bi Çiçek yaptırın kayınvalidenize. Görümceniz de halt etmiş yani. Önemli olan kayınvalidenizin gönlünü almak bence

Şu an eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Bir ay boyunca maç izlemesine ses çıkarmak yok, her gün istediği yemeği yapacağım (kuru fasulye-pilav) pazar günleri dışarda kahvaltı yapalım diye diretmek yok, arkadaşlarını artık aşağılamak yok, günde yarım saat masaj..
Annesini arayıp, 'zaten çok kötü morali, bebeğe daha bir şey alamadık. Siz her şeyi yapıyorsunuz diye bana söylenip duruyordu. Arkadaşı da doğumdan sonra sakın kayınvalideni çağırma, benimki geldi şöyle oldu böyle oldu diye kızı korkutmuş. Bu aralar ben bile tanıyamıyorum karımı, beni bile evden kovuyor. Siz de üstüne gitmeyin, sabahtan beri ağlıyor annemlere ben nasıl bunu yaptım diye, kendini yedi bitirdi. İçinde kötülük olsa böyle ağlar mı hıçkırıyor kız, bişey olacak diye korkuyorum' desin diye.

İnşallah işin içinden çıkarım. Bence bunda affederler ya, hamileliğimi azcık kullanmış gibi olacağım ama yanii ne yapalım. Bir daha kimse hakkında kötü konuşmayacağım, Allahım lütfen :KK43:
Bide acile gidip yatarsanız oldu bu iş:KK45:

Bugün çiçek yolladım ikisine de. üzerine de 'bu eşşek kafalı gelininizi affedin, üzülmekten evdeki koltuk takımını yedim :KK43:' yazdırdım. eşime de arattım. İnşallah affederler

Siz elinizden geleni yapmışsınız artık daha fazla üstelemek onları sıkacaktır. Rahat olun ve üzüntünüzü gidermeye çalışın çünkü eminim bebeğiniz de hissediyordur. Siz ne kadar rahat olursanız onlar da soğukkanlı olacaklarıdır eminim

ayyy en korktugum seylerdendirrr :skandal:

aslinda ayni taktigi uygulayabilirsin, yine yanlislikla gorumcene gondermissin gibi arkadasina ya boyle boyle seni guldurmek icin gorumcem hakkinda kotu seyler yazmistim ama yanlislikla gorumceme gonderdim ama seviyorum onlari yazabilirsin :) hack yalanindan daha iyi bence :d

ne diyim canim insallah affederlerrr, ben olsam gorumce olarak vallahi cok uzulurdum :KK61:

Çok üzüldüm. Hem size hem onlara. En güzeli özür dilemek. Zaten çiçek de yollamışsınız umarım affederler. İyi yönden bakarsak şayet bundan sonra kolay kolay gaza gelmezsiniz:)

Siz elinizden geleni yapmışsınız artık daha fazla üstelemek onları sıkacaktır. Rahat olun ve üzüntünüzü gidermeye çalışın çünkü eminim bebeğiniz de hissediyordur. Siz ne kadar rahat olursanız onlar da soğukkanlı olacaklarıdır eminim

halaaa bir ses çıkmadımı , yani konula alakalı empati yapmaya bile korkuyorum okadar yaniii ,

Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.

Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.

işyerındeyım elimde kupa cay ıcıyorum ohaaa dememle tukurdum ekrana ..senın ruh halını dusunemedım gecmıs olsun yandın :)

En salak insan misiniz bilmem ama dunyanin en ikiyuzlu insani olabilirsiniz. Bir de iyiler diyosunuz. Ama ne de olsa esin ailesi degil mi? Kimse kadini kinamamis da gorumce niye annesine soylememismis.. Gorumceniz yapsa icinizde tutacaksiniz demi kociskonuza asla hissetrmeyeceksiniz. Sizin gibi gelinler olmaz olsun ne diyelim.

Back
X