• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salak insanıyım

Yan keske sıcağı sıcağına yazsaydınız da daha makul bir yalan bulunsaydı :D

Ben olasam eşimden fedailik ister, şakasına abin yazmış işte derdim. Madem eşiniz anlayışlı bu seferlik yapsaydı bi kıyak ;)

Ama artık çok geç, madem kötü insanlar değil gidip gönüllerini alıp özür dileyin.

Ya da şimdi aklıma geldi, aynı isimdeki arkadaşla msjlaşıyordum. Kendi kayınvalide ve görümcesinden çekmediği kalmamış kızın. Ben de teselli etmek için herkesin başında böyle dertler var mihvalinde yazmıştım derdim herhalde pastellim pastellim

Konuyu gorunce yuh dedim. Bu kadar benzerlik olur.bende hamileydim. Bende dedikodu yaparken gorumceme attim msji. Aradim acmadi tl hemen yanina gittim. Cok agluyodu o kadar kotu olmuski onu oyle gorunce yerin dibi olsa girsem dedim. Cunku gercekten bana zarari olan bi insan hic degil. Bende cok uzuldum sonra agladim. Ve ben agladigim icin kiyamadi bana. Tamam olur oyle seyler dedi ve bir daha hic konusu acilmadi. Kac sene gecto ustunden bir kere bile hissetirmedi. Ve tabiki esimede hir birsey soylemedi. Siz huzurlu olun yeter ben gelmem gitmem onemli degil dedi. Ve benim de ona ogun bakis acim degisti. Gorumcen degil abl.oldu artik. Cunku gercekten bana buyuk bi ablalik yapti. Allah razi olsun ondan. Uzuldum adina ama senin gorumcede yememis icmemis yetistirmis. İcinde tutsa olurmus. Neyse uzulme zamanla unutulur

Özür yerine ilk hamle olarak baştan savma bir hacklenme yalanı uydurmuş.
Bu, karşınızdaki insanlara yaptıgınız ayıbı arttırmakla kalmaz, onları aptal yerine koydugunuz anlamına da gelir.

Görümcesinin yaptıgını onaylamıyorum tabii ki. Fakat sizin yaşadıgınız durumla konu sahibinin davranısının çok farklı oldugunu belirtmek istedim.

eşim de aynı şeyi söylüyor, "ilerde gelinimiz de sana bunu yapacak, Allah heeeeeeeeepppp çıkartır acısını. Ama neyse en azından kayınbabasını çok sevecek. Çünkü kayınbabası adam gibi adam, kimsenin arkasından konuşmayan, herkesin iyiliği için uğraşan, Ecevit gibi adam diyecek benim için." diye dalga geçiyor.. Off şimdi de gelinimin benden nasıl gıcık alacağını düşünerek üzülüyorum. Allahım beni affet ne olur, bir daha asla ama aslaaaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler hakkında kötü düşünmeyeceğim :dua:

ya çok tatlısın bence:KK25:... bir güzel hediye alırsın ikisinede bide ağlarsın salya sümük ne yapalım olmuş bikere arkadaşım evliliğimi aile hayatımı kıskanıyor , iyi olsam bile ona kötü diyorum herşeyi vs diye birşeyler de uydur yanında
tabi bu arada kabak zavallı arkadaşına patlayacak ama ne yapalım

Bugün çiçek yolladım ikisine de. üzerine de 'bu eşşek kafalı gelininizi affedin, üzülmekten evdeki koltuk takımını yedim :KK43:' yazdırdım. eşime de arattım. İnşallah affederler

Kendinize eşek dediginizde eşiniz bunu belki sevimli bulabilir, özrünüzün içtenligini mimiklerinizi de gördügü için belki ev içindeki üzgünlügünüzü farkettigi için normal karşılayabilir. Bunlar tamamen sizin ikili diyalogunuza baglı şeyler.

Ancak iyiyken kötülediginiz, çok büyük ayıp yaptıgınız, emeklerine saygısızlık ettiginiz ve bir de zekalarına hakaret edercesine ayıbınızı yine yanlış bir davranısla, yalanla kapatmaya çalışmanız gerçekten çok çirkin.

Ailesinin yerinde olsam geline kızıp yegenimi cezalandırmazdım elbette, yine yelegi verir, yine yegenimle ilgilenirdim.

Ancak samimiyetle özür dilemek yerine bu sorumlulugu bile ogullarına atmanız, iki çiçek yolladım oldu bitti tavrınızı onların yerinde olsam asla kabul etmezdim.

Pişmanlıgınızın, haksızlık yapmak ve kalp kırmaktan ziyade eskisi bir iletişim kuramayacagınızdan kaynaklandıgını düşünürdüm ki buna bence pişmanlık degil, bencillik denir.

Bir de hamilelik bahanesi var ki bence bu da çok kötü. Görümcenizi bilmem ama kayınvalideniz dogum yapmış biri, hamileligin nasıl birşey oldugunu bilmiyor mu?
Eğer bunu dediyseniz sizinki artık sıvamadan da çıkıp suc bastırmaya dönmüş demektir. Asla affetmezdim.

Ya olur bence öyle şeyler :)
Hiç olmamış gibi davransana, ne yapsan tüy dikmek olacak gibi duruyor.
Çiçek yollamışsın yeni gördüm. Mantıklı.

Baltayı taşa vurmuşşsun çok fena.
ne yapsan düzeltemezssin artık.
zamana bırakacaksın.
unutmalarını bekleyeceksin.

Şaka gibi.
Eşiniz böyle bir durumda nasıl size tepki göstermemiş şaşırdım,ilginç. Ama onayladığım bi durum değil. Benim eşim annemin,ablamın arkasından böyle şeyler söylese değerini kaybeder. Ya da bir yengem olsa ve böyle bir mesaj gelse tabiki de gidip abime iletirim. İnsanlar bunu neden eleştirmiş anlamadım. Burda hatalı olan sizsiniz ve hatta biraz da eşiniz. Herkesin bir sınırı olmalı. Nasıl ki k.valideniz ve görümceniz sizin arkanızdan konuşamazsa aynısı sizin için de geçerli. Eşiniz de bunun farkında olmalı. Hadi kötü insanlar olsa neyse. Bana eşiniz çok ilginç geldi :KK64:

bu durumda erkek stili soruya saçma soruyla karşılık vererek sonuna kadar inkar etmek gerekirdi ,
Ne yazışması?
Kim yazmış?
Kim söyledi?
:KK48:
Birine bir yazışmayı kopyalıyordum sana yapıştırmışım sizle alakası yok deseydin yeme ihtimalleri vardı ama artık bir şey söyleyip tüy dikme derim.

Fi tarihinde görümcemin kankisiyle arası açıldı bu kankisi denen adi görümcemle olan yazışmaları face ve sms bana okuttu bizim kıvrak zeka hemen görümce hemen benden kendine yazımış onları ben yazmadım dedi
kurtarış böyle olur iş de :KK48:

Ben de eşe şaşırdım. Benim ailemle ilgili eşim onla bunla dedikodu yapsa işi asla şakaya vurmazdım. Bir derdi varsa gelip bana söylesin tamam diyebilirdim belki ama bu farklı bişey. Konu ilginç. Zararsız insanların dedikodusunu yapmak da ilgi.Heralde bilinçaltımızda böyle bir algı var kaynana ve görümce elti çekiştirilir diye

+1
Konu sahibi ayıp etmiş, herkes böyle hatalar yapabilir buraya kadar normal

Bu durumda uygun olan üslubunca özür dilemek, ama hala kıvırmaya üste çıkmaya çalışan net olarak kötü niyetlidir, konu sahibi umarım yapmaz böyle bişey. Ben görümce ya da kv olsam bundan sonra değer meğer vermezdim böyle bir durumda.

Kesinlikle. Yalan yalanı doğurur, zaten pişman olmuş yazdığına en azından pişmanlığını belirten bir iki söz söyleyip, özür dileseydi bu kadar sancı çekmezdi.

Açıkçası eşim zaten bunları kafama kakmayan bir insan olduğu için eşim. Hatalı bile olsam, önceliği her zaman ben olmuşumdur. Biz birbirimizin en yakın arkadaşıyız, en kötü günümüzde de; yere düştüğümüzde de; yanlış yaptığımızda da.. O elimden tutup kaldırmayacaksa neden onunla evlendim? Keza ben de ona karşı öyleyimdir. Biz birbirimizin en çekilmez yanlarını da seviyoruz, kabul ediyoruz. Değiştirmeye çalışmıyoruz. Birbirimize gülmeyi öğrendik. benim ne annem var ne babam. Evlenmeden önce, 'bundan sonra her şeyin ben olacağım' dedi. Ve söylediğinin arkasında hep durdu. O yüzden benim kocama sorunlu diyemezsiniz küçük hanım :KK12:

Öncelikle benim yaşımı bilmeden bana ''KÜÇÜK HANIM'' diyemezsiniz. Büyük ihtimalle sizden büyüğüm.

Ayrıca tabii ki eşler birbirinin yanında olmalı, tabii ki herşeyi paylaşacaksınız ama bu ailesine hakaret aşağılama, başka insanlarla ailesinin dedikodusunu yaptığınızda değişir. Kusura bakmayın bir erkek buna müsaade ediyorsa ana baba saygı ve sevgisi bilmiyor demektir. Eşin yeri ayrı, ailenin yeri ayrı ve siz onun ailesini sevmeseniz de saygı duymalısınız . Kadın da görümceniz de iyi insanlarmış ki sizinle kavga etmemişler.

Bakın siz de hamilesiniz sizin de çocuğunuz olacak ana baba olacaksınız. Gelin hanım tutup sen doğumda birkaç gün gelip torununu görmek istiyorsun diye ay gelecek çıldırıyorum dese, kız evladın yelek ördüğü halde gelin iğrenç bir yelek örmüş dese kızınız için bu kadar olumlu karşılar mısınız. Bu insanlar kötü olsa o kadın kızım biz ne yaptık sana diye mesaj atmaz. Eşin zeten '' ne pis dedikodun varmış'' diyerek diyeceğini demiş anlayana bence çok şey anlatıyor ve eşinize o kadar güvenmeyin bir sabreder iki sabreder. Burdaki uslubunuz bile kötü eşinini ailesine böyle konuşman çok normal sen elsin hadi neyse de eşin iyi evlat olamamış.

Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.

Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
Ya lütfen kızmayın ama anlatımınıza ve hikayeye güldüm:) sevimli geldiniz. Olaya gelince kadınlar kadınları çekiştirir ne varmış bunda. Eşinin kardeşi sanki seni hiç annesine çekiştirmedi mi? Ben arkadaşımla konuşuyordum, kendi aramızdaydı teknolojinin azizliğine uğradım de. Ama eşinin kardeşi de ne fenaymış hemen eşine anlatmış. Senle konuşabilirdi bu konuyu. Ben olsam 'hadi ya üzüldüm şimdi' diye bir cevap yazardım. Annesi yerinde olsam olgunlukla karşılardım. Anne baba toparlayıcı toplayıcı olmalıdır. Yeni aşık gibi Mesaj atmak da nedir? Aşırı gönül koymuşlar bence. Eşinin kardeşini de cidden ve tekrar kınıyorum bildiğin ispiyonlamış. Bence sen sakin ol, şahısların kendisine söylenmiş bir söz yok. Eşin de tarafsız olma olgunluğunu göstermiş. Doğuma kadar gelmeseler doğumda elbet gelirler. O zaman söylersin arkadaşımla konuşuyordum vs diye. Ya da hiçbir şey söylemezsin. O güne kadar eşinin annesine giderseniz hiçbir şey olmamış gibi davran, baktın tavır yapıyorlar bir daha gitme. Ben özür dilenecek bir şey göremiyorum. Arkadaşınla aranda ettiğiniz muhabbet. Bu.

Görümcemle en yakın arkadaşımın isimleri aynı. Dün, arkadaşımla whatsapp'ta konuşurken; aynı anda görümcem yazdı. Nasıl olduysa, kıza yazacağım şeyleri bir anda görümceme yazdım.
"Ya bunun daha doğumdan sonrası var"
"Kesin anası gelecek bizde kalır artık 3 5 gün, tüylerim diken diken oluyor düşününce"
"Bir taraftan da kardeşi yazıyor şimdi"
"bebeğe bi yelek örmüş, iğrenç ötesi"

Fark ettiğim an artık iş işten geçmişti. Hemen eşimi aramış kardeşi, anlatmış. Allahtan eşim, bu konuda takıntılı değil. 'dedikodun ne pismiş senin meğersem, bir yalan bul, kurtar kendini' dedi. Sanki Gülben Ergenmişim gibi o anda 'telefonum hacklendi' diye bir yalan söyledim ama yok! Kim telefonumu hacklesin de görümceme yazsın yani.. O an mantıklı gelmişti.
Annesi bana uzun uzun 'biz sana ne yaptık kızım, seni kızımız gibi gördük, sevdik, istemediğini bilseydik gelmezdik' minvalinde upuzun bir mesaj attı. Utançlardan utanç beğen.

Bir de öyle bize karışan eden insanlar bile değil, cidden iyi insanlar. Şu an yerin dibindeyim, Aklıma geldikçe karabasanlar geliyor sanki. Offff offffff. Eşime de diyorum, 'hamilelik yüzünden kız beynini kaybetti. Hoş görün' falan de diye. Kendin ettin, kendin çık işin içinden diyor.
Madem iyi insanlar ne gerek varmış böyle bir konuşmaya.Ve bu insan heves etmiş el emeği göz nuru yelek örmüş.
Ve yine de kalkıp sana kötü söz etmmeişler,olgunca bir mesaj yazmışlar.
Hiç bahaneye sığınma,cahilliğime verin özür dilerim de ve gönüllerini al.

Bugün çiçek yolladım ikisine de. üzerine de 'bu eşşek kafalı gelininizi affedin, üzülmekten evdeki koltuk takımını yedim :KK43:' yazdırdım. eşime de arattım. İnşallah affederler
Mesajınızı yeni gördüm çok da cici bir davranış olmuş. Öyle önemsiz bir hataya böyle cici not iliştirilirdi:)) umarım affetmişlerdir.

işte bunlar hep kadınlar kulubü insan melek ollan kaynansına bile gıcık olabiliyor burayı okuyunca hatta önyargılı olabiliyor

Back
X