• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salak insanıyım

Çiçeklerden sonra kayınvalidem aradı. 'Ben de düşününce sana hak verdim. Benim de kaynanam bende 5 ay yaşamıştı, evi bırakıp gitmiştim sonunda. ben elbette öyle biri değilim ama o aklıma gelince korkman normal tabii kızım. 'El örgüsü diye beğenmedin ama artık onlar moda, normal yeleklerden daha pahalı hem, internetten bak. sonra örün diye çok istersin ben sana ördüklerimden göstereyim de' dedi. Ben de hemen, 'ay ben öremiyorum diye kıskançlık krizine girdim zaten. Atkı örmeye çalıştım, banyo lifine benzedi' dedim... asıl tabii eşimin de konuşmasının faydası olmuş. Ama görümcem konuşmayı düşünmüyor sanırım. Konusunu hiç açmadı çünkü. Neyse kayınvalideyi hallettik

öyle insanlar değiller madem neden böyle bi dedikodu yapma gereğini duydunuz salak değilsiniz est ama biraz terbiyesizlik etmişsiniz bence. 'iğrenç yelek' filan kadının içinden gelmiş torunu için örmüştür yani. ne biliyim.. anlayamıyorum böyle insanları.

Çiçeklerden sonra kayınvalidem aradı. 'Ben de düşününce sana hak verdim. Benim de kaynanam bende 5 ay yaşamıştı, evi bırakıp gitmiştim sonunda. ben elbette öyle biri değilim ama o aklıma gelince korkman normal tabii kızım. 'El örgüsü diye beğenmedin ama artık onlar moda, normal yeleklerden daha pahalı hem, internetten bak. sonra örün diye çok istersin ben sana ördüklerimden göstereyim de' dedi. Ben de hemen, 'ay ben öremiyorum diye kıskançlık krizine girdim zaten. Atkı örmeye çalıştım, banyo lifine benzedi' dedim... asıl tabii eşimin de konuşmasının faydası olmuş. Ama görümcem konuşmayı düşünmüyor sanırım. Konusunu hiç açmadı çünkü. Neyse kayınvalideyi hallettik
Ne biçim laçka bir ilişki bu ya?
Kayın anne alttan almış gibi.
Görümce görüşmek istemese haklı.
Laçka olan burda anlatış tarzın, başlığa bak çay demle, ilk okuduğumda pişmansın sandım da, hamileliliğini kullanarak eşini bile kandırmmşsın

öyle insanlar değiller madem neden böyle bi dedikodu yapma gereğini duydunuz salak değilsiniz est ama biraz terbiyesizlik etmişsiniz bence. 'iğrenç yelek' filan kadının içinden gelmiş torunu için örmüştür yani. ne biliyim.. anlayamıyorum böyle insanları.
Dedikodu, dedikodu yapılAn insanla samimi olma çabasının getirisi. Arkadaşını yakın görüyor olsaydı dedikodu yapmazdı.
Ufuk dar olunca, ne denir ki

ya açıkçası siz nasıl insanlarla evlisiniz hiçbir fikrim yok ama eşimi de kandırmaya hiç ihtiyaç duymadım çok şükür.
Kadın kapıma gelip saçlarımdan mı süreklese, kocam beni boşasa çok mutlu olacaksınız sanırım.
her evliliğin dinamiği farklıdır, herhalde beş yüz kez yazdım, valla bizim de böyle.
Zaten kaynanamı en son 1 sene önce, 20 dakika mı ne gördüm. Benim için önemli olan eşim, eşim için önemli olan da benim. Bunun neresini anlamak zor ben de bunu anlamıyorum.

Ne biçim laçka bir ilişki bu ya?
Kayın anne alttan almış gibi.
Görümce görüşmek istemese haklı.
Laçka olan burda anlatış tarzın, başlığa bak çay demle, ilk okuduğumda pişmansın sandım da, hamileliliğini kullanarak eşini bile kandırmmşsın

ya açıkçası siz nasıl insanlarla evlisiniz hiçbir fikrim yok ama eşimi de kandırmaya hiç ihtiyaç duymadım çok şükür.
Kadın kapıma gelip saçlarımdan mı süreklese, kocam beni boşasa çok mutlu olacaksınız sanırım.
her evliliğin dinamiği farklıdır, herhalde beş yüz kez yazdım, valla bizim de böyle.
Zaten kaynanamı en son 1 sene önce, 20 dakika mı ne gördüm. Benim için önemli olan eşim, eşim için önemli olan da benim. Bunun neresini anlamak zor ben de bunu anlamıyorum.
Sen benim ne yazdığımı okuduğuna emin misin?

Kocanla olan ilişkiden bahsetmedim.

Sen yazdıklarından bahsettim

Off saksıııııııı

Dedikodu, dedikodu yapılAn insanla samimi olma çabasının getirisi. Arkadaşını yakın görüyor olsaydı dedikodu yapmazdı.
Ufuk dar olunca, ne denir ki

yok benım anlamadığım tamam arkadaşla dedikodu yapılır da yani nedir bu memnuniyetsiz görünme çabası ? insanlar kötü insanlar da değillermiş.s ee dedikodu kötü insanlara veya sevmediğimiz insanlara yapılmaz mı ? bu nasıl bir nefretse kadının ördüğü yeleğe bile iğrenç diyerek nefretini kusmuş. sırf hamile diye affı da olmaz. üstüne üstlük pişman falan da değil hala ay şöyle dedim filan,özenti bir konuşma tarzı var zaten.

hanımefendi siz madem kaynananızı 1 sene önce 20 dk gördünüz 'bunun daha doğumdan sonrası var' sürekli gelirler filan diye dedikodusunu yaptınız onu anlayamdım? duyanda tüm gün sizin evinizdeler sanıcak. kocanızın tepkısı harika bence ona lafım yok birçok koca yapmaz bunu ama sizin bu dedikoduyu yapma amacınızı çok merak ettim. gereksiz ve boş bir dedikodu olmuş. sırf laf olsun dıye yapmıssınız işte

Çünkü konumuz, doğumdan sonra eve toplanan bin tane insandı. ben de anası gelecek tüylerim diken diken dedim. Egolarınızı tatmin ettiyseniz, size harika, dürüst, mükemmel hayatınızda başarılar. ben; özenti konuşmam, iki yüzlülüğüm, içimin kötülüğüyle kalayım mümkünse. Hitlermişim gibi davranmanız çok tatlı. Allah herkesi sizin gibi mükemmellllllllll insan yapsın, benden olmamış.

Çünkü konumuz, doğumdan sonra eve toplanan bin tane insandı. ben de anası gelecek tüylerim diken diken dedim. Egolarınızı tatmin ettiyseniz, size harika, dürüst, mükemmel hayatınızda başarılar. ben; özenti konuşmam, iki yüzlülüğüm, içimin kötülüğüyle kalayım mümkünse. Hitlermişim gibi davranmanız çok tatlı. Allah herkesi sizin gibi mükemmellllllllll insan yapsın, benden olmamış.

iyimisiniz acaba bence biraz alıngan olmuşsunuz her neyse iki canlısınız üstünüze gelmeyeceğim. ben dedikodu yapmıyorum yazmadım farkındaysanız. dedikodu sevmediğimiz ve kötü insanlara karşı yapılır siz neden yapma gereği duydunuz dedim cevabını da vermişsiniz zaten. gereksiz gerginliğe gerek yok. hiç kimse mükemmel olduğunu iddia etmedi. :) bence siz siteden cıkıs yapıp biraz sakinleşin,hiç iyi gözükmüyorsunuz :) ne beklıyodunuz ki oh iyi yapmışsın cadı kaynana sonuna kadar haklısın filan mı yazmamız lazım? madem kendinizi bu kadar haklı buluyosunuz birdaha bize danışmazsınız. kimseyi de bu şekilde azarlamaya filan hakkınız yok.

Katılıyorum senden olmamış...Bu şımarık tavırlarının sebebi de eşin..Eğer eşin kendi ailesini sana karşı korusaydı 20 dakika gördüğün Kayınvalidenin dedikodusunu yapamazdın.Suç senin değil tatlım..

Konuyu acanin eşine gelen tepkiler de normal çünkü dün bir konu açılmıştı adam k.validesine karı diye hitap edip ablaları ile dedikodusunu yapmıştı.

Burada anlayış abidesi olan üyeler orada konu sahibine süper evlatsin annene laf soyletmiyorsun deyip adamı yerden yere vurmuştu.

çok ayıp olmuş bence.

"düzgünce eğlencesine dedikodu yapıyorduk abarttım, sizi çok seviyorum aslında siz de biliyorsunuz, karşılıklı aile muhabbeti yapıyorduk arkadşlardan gaza geldim

ama yanlış yaptığımı anladım ona da söyledim zaten.

yeleğini de beğenmemiştim ama o kadar emek vermişsin çok ayıp ettim özür dilerim "

derdim ben olsam ve bebeğe giydirirdim yeleği sürekli.

Konuyu acanin eşine gelen tepkiler de normal çünkü dün bir konu açılmıştı adam k.validesine karı diye hitap edip ablaları ile dedikodusunu yapmıştı.

Burada anlayış abidesi olan üyeler orada konu sahibine süper evlatsin annene laf soyletmiyorsun deyip adamı yerden yere vurmuştu.

Evet benimde dikkatimi çekti bence burada kişiye göre konu sahibi ile samimi olup olunmamasına göre yorumlar yapılıyor.