Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hemen, 'ay ben öremiyorum diye kıskançlık krizine girdim zaten.
valla @zatzuma1607 ben de üstte alıntıladığım kısımdan laçka olduğunu düşündüm. bir de triplere pardon krize girmiş.Ne biçim laçka bir ilişki bu ya?
Kayın anne alttan almış gibi.
Görümce görüşmek istemese haklı.
Laçka olan burda anlatış tarzın, başlığa bak çay demle, ilk okuduğumda pişmansın sandım da, hamileliliğini kullanarak eşini bile kandırmmşsın
Çiçeklerden sonra kayınvalidem aradı. 'Ben de düşününce sana hak verdim. Benim de kaynanam bende 5 ay yaşamıştı, evi bırakıp gitmiştim sonunda. ben elbette öyle biri değilim ama o aklıma gelince korkman normal tabii kızım. 'El örgüsü diye beğenmedin ama artık onlar moda, normal yeleklerden daha pahalı hem, internetten bak. sonra örün diye çok istersin ben sana ördüklerimden göstereyim de' dedi. Ben de hemen, 'ay ben öremiyorum diye kıskançlık krizine girdim zaten. Atkı örmeye çalıştım, banyo lifine benzedi' dedim... asıl tabii eşimin de konuşmasının faydası olmuş. Ama görümcem konuşmayı düşünmüyor sanırım. Konusunu hiç açmadı çünkü. Neyse kayınvalideyi hallettik
Çiçeklerden sonra kayınvalidem aradı. 'Ben de düşününce sana hak verdim. Benim de kaynanam bende 5 ay yaşamıştı, evi bırakıp gitmiştim sonunda. ben elbette öyle biri değilim ama o aklıma gelince korkman normal tabii kızım. 'El örgüsü diye beğenmedin ama artık onlar moda, normal yeleklerden daha pahalı hem, internetten bak. sonra örün diye çok istersin ben sana ördüklerimden göstereyim de' dedi. Ben de hemen, 'ay ben öremiyorum diye kıskançlık krizine girdim zaten. Atkı örmeye çalıştım, banyo lifine benzedi' dedim... asıl tabii eşimin de konuşmasının faydası olmuş. Ama görümcem konuşmayı düşünmüyor sanırım. Konusunu hiç açmadı çünkü. Neyse kayınvalideyi hallettik
Evet konumuz cok benziyo ama ben direk aksam vakti demedim. Yanina kostum cunku gercekten onu uzdum. Evine gittim ozrumu gercekten ictenlikle diledim. İkimizde karsilikli agladik. Benim gorumcemin buyuk yuregi vardir. Onun icin ailesi kardesi uzulmesin. O uzulsede olur o yapida bi insan. Allah razi olsun. Keske arayi uzatmadan direk yanlarina gidip yuz yuze ozur dilese hem tepkilerini gorur ona gore hareket ederdi. Ama o cesaret edememis ben ettim. Ama zennediyorumki hic bi zaman iclerinden cikmicak. Benim cikmadi. Gorumcemi her gordugumde hakkimda ne dusunuyo acaba diye icimden gecirip hep utaniyorum. Konu sahibi seni cok iyi anliyorum arkadasim![]()
Ben de eşine takildim sizin gibi.iyi insalarsa doğumdan sonra 3-5 gün gelcek olması nasıl tüylerini diken diken yapabiliyo ilginç. herkez eşini takdir etmişte, bu olayla bu kadar dalga geçmesi ilginç geldi bana. ailesine bağlı değil heralde. her zaman önceliği benim demişsin, burda sen haksızsın. ama yine öncelik senin ve konuyu pek umursamıyo. kayınvalidenin cevabı çok güzel gerçekten iyi insan olduğunu göstrmiş.
Ay öyle kimse görmeden siliniyor mu vatsap da mesajAy aklıma kendim geldim,eşimin sülalesiyle telde gurup var bende eşime tüp bebek tedavim ve merkezle ilgili bişey yazdım attım ki guruba gitti(kimse bilmiyor tedavi gördüğümüzü)
Anında uyandım hemen yakaladım girmeden sildim mesajı eşime sordum görünüyormu yok dedi
Siz tabi anlayamadan gitmiş mesaj hemen farketseniz silebilirdiniz
Görümcenin iğrenç yeleği olmasa toparlanırdı da sizin attığımız bariz ortada Allah yardımcınız olsun zor bi durum
Iyi yönünden bak. Burda okudugum kocalarin %de 90 i simdi anasinin etegine yapismis, seni nasi bosayacagini anlatiyo olurdu. En azindan onun akli basindaymis.
Ay öyle kimse görmeden siliniyor mu vatsap da mesaj
kocam beni dövse, boşasa hoşunuzamı gitcek bu kadar üstüme geldiniz demişte, kimse bunu istemez. ama haklıyı haksızı ayırması lazım. dediğin gibi annesine sahip çıkamamışBen de eşine takildim sizin gibi.
Tamam bagirip cagirmamasi , esine sahip cikmasi guzel ama annesini böyle dalga malzemesi yapmasi bana hic hos gelmedi.
Bir kadin olarak benim zoruma gitti daha dogrusu.