durdum durdum ana kuzusunu buldum

yol yakınken don canımm bu adamdan ne koy olur ne kasaba

ay çok hoşsunuz cok guldum :)))))
siz damat bey gelını eş olarak kabul edıyorsunuz ay ben bilmemki dur bi anneme soruyum :)))

Bak orayı yanlış yazmışım.

Olan bitenin farkındasın.Buna rağmen devam edersen ne olacağını da biliyorsun. Devam edeceğim dersen cesaret odulu senin olacak.

Sakın sözlenme sen cok mantıklı dusunen birisin bende eski nısanlımın aılesıne duskun oldugunu bılırdım dedım aılesıne duskun onlar ılerıde yuvasına da duskun olur bile bile lades dedim annesiyle ilk catısmamda yuzugu attı benı aılemı millet içinde rezil etti inan adamların umrunda olmadı

Sana tek yorumum kaç kaç kaç. Ben sana söyleyim şimdi o sana derki ikna için tamam sen nasıl istersen ama evlenince sen çekersin. Yüzüğü anneye sormak nedir yaa. Aşmış bu oğlan ana kuzuluğunda nirvana ya ulaşmış. Kaç kurtar kendini sakın inanma.

Arkana bile bakma hatta o telefonu hiç açma kaç derim... İlk adımda böyleyseler sonrasını rahmin etmek istemiyorum...

Kaç kızım kaç kaç kurtar kendini. Yüzüğü de alsın anasıyla kardeşi taksın

O zaman ayrıl derim

Bence arkanıza bakmadan kaçın

Sen bence evlenecegin insani tanimiyorsun ve zaten sevmiyorsun. Katlanman icin bi sebep yok. Nerden buldun peki bunu?

Hemen kaç hemen acaba mi deme kac
Bunlar benim okuduklarım canım ve dikkat edersen herkes hemen hemen bırak diyor bencede bırak, ki zaten çok aşık değilsin.Örneğin ben geçen sene 7 senelik sevgilimin ailesi ve ailem tanıştı anlaştılar,nişan olcak! Ama benimki aksine ne beni ne ailesini dinlemedi, tutturdu hemen olsun diye!!!
Kavga ettik ve çokl aşık olmama rağmen bitirdim, evet aylarca acı çektim,çok ağladım çok yıprandım ama Allaha şükürler olsun unuttum, iyiki evlenmeden bitti!!!!
Neler duyuyorum, duydukça erkeklerden tiksiniyorum
YOL YAKINKEN VAZGEÇ CANIM BENCEDE, evlenirsen o kaynana sana hayatı dar eder vallahi

Biz herşeyi hallettik ailelere fikir danıştık arada bazı durumlarda o kadar düğün mekanını bile tuttuk burayı tuttuk dedik babalar da dahil Anneme kardeşime hep fikir sormuşumdur ama sadece alıyorum bakın gibisindenGayet akıllı bir bayansın ne yapacağını biliyorsun bence Yapmayacaksan sonrasında olanları da tahmin etmek zor değil bununda farkındasın inşallah önüne bakarsın

Takacağın yüzüğü bile ailesine soruyorsa vay haline...

birşey yazmasını beklıyorum sonra yoluma bakarım. aslında olması gereken sızın yaptıgınız gibi ıkı kişi karar verir sonra gıder ailesine söyle. bu benımle vermıyor kararı anasıyla verıyor bana diretiyor yapalım dıye. sümsük

hemde ne vay halime. anneside dünyalar tatlısı yada banamı oyl gosterdı bu kadın kendini. gülücükler saçıp duruyor.
minareyi çalan kılıfı hazırlamaz mı tabi ki öyle gösterecek,iyi bir kadın olsa 33 yaşındaki oğlumun yakasını bırakayım,gelinin işine de karışmamayayım genç onlar araları bozulmasın diye düşünür.. hiiiiiiiç takma arkadaşım,elalem ne der diye falan da düşünme ,bu adamla ömür geçmez,olan sana ve ailene olur

Bence bu daha başı yani bu yaşa gelmiş bir adam da değişmez daha nişan olmamış esas durumlar ondan sonra başlıyor evlilik arefesinde ki o gergin günleri bu adamla atlatamazsınız ya siz ezilirsiniz sindirilirsiniz ya da kahrolursunuz maalesef Evlilik sonrası aileler daha değerli olur genelde o zaman ki konularınız daha farklı olacak ya aileler eve karışmaya başlayacaklar sürekli gelip gitmeler eşiniz gitmek isteyecek falan bilmiyorum biz bayanlar ki ben de aileme çok düşkünümdür ama arayı ayarlıyoruz böyle bir becerimiz var ama erkekler beceremiyor olan kadına oluyor

kardeşi ne kıyafeti alacak merak ettim daha 10 gün var zaten alınmak istese alınır işin zor katlanırım diosan sabır diliyorum...

Valla benim kardeşimde ana kuzusuyla evlendi.. Şimdi özelleri yok utanmasalar yatak odalarına dahi müdahale edecekler.. Yerinde olsam hiç düşünmez nişan felan yapmazdım. ezik kendi kararlarını veremeyen erkekden koca olmaz...
Benden abla tavsiyesi...

Arkana bakmadan kac bacimmm birak kim ne derse desin bu adamla 1O dk ayni evde. Duramazssin sen bi omur yasamaktan bahsediyosun bu gunlerini o adam sana mumla arattirir vazgec

baban guzel cikismis.
sende devam et..33 yasinda bi zahmet o kadar anasinin agzinin icine bakmasin pfff.

bunun evlilik sonrası daha kötü olur.karı koca ilişkisi çocuk ev işyeri vs herşeye karışan bi kv... Allah ım sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…