- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.248
- 798
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
yol yakınken don canımm bu adamdan ne koy olur ne kasabagünaydın arkadaslar.fevri davranmak istemedıgımden konu açıyorum.
7 8 aydır konustugum biri var aileler tanıştı herşey cok güzel. yegenımın sunnet mevludu oldu ayıp olmasın dıye eve cagırdım katıldılar teyzem biraz söylendı daha söz olmadı ne diye cagırdınız dıye falan filan
söz tarıhını ekım 17 yada 25 yaparız dıye konustuk. kız kardesım konyada evli su an yanımızda benım sözümü beklıyor 10 aylık bebegı var bır taraftan kocası cagırıyor gelın artık hava soguyor zor gelırsınız dıye 800 km yol kız nasıl gitsin sogukta.
2 gun once yüzük baktık tamam begendım ben bunları alalım kararımı değiştirmem dememle oda ne resmını cektı yüzüklerin annemlerınde begenmesı lazım dedı nasıl dedım anlamadım başta. tamam benımkını alalım senınkını goster dedım bana kuyumcuda o yüzükleri aldırmadı annesı ve kız kardesı begenırse alınacakmıs sabır dedım neyse dedım babasız büyümüş iyi tamam göster ama benımle ılgılı kararları bır daha annenler vermesın bu ilk ve son dedım.
dün aksamda enıstesı annesı kardeslerı söz tarıhını belırleyeceklermıs bızede paşa paşa uymak kalıyormuş. enıstesı demıs kasımın ilk haftası olsun bunlarda hemen onaylamış. bana dıyor kasımın ilk haftası uygunmusunuz.biz senınle ayın 25 yaparız demedıkmı dıyorum hayır sen dedın dıyor.
ben yapıcı değilmişim ben sozunu dinlemıyormusum daha kız kardesı elbise bulamamıs vay efendım enıstesı pazar gunlerı yorgun olurmuş bildiginiz uzatmak ıcın butun bahanelerı sayıyor o kadar kavga ettım gelmıs bana sana dıyecek söz bulamıyorum soyledıgım tarıhı onaylıyormusun.
babamla konustum durum bu dedım babamda kızdı kızım ayın 25 geldınız geldınız yoksa bu iş biter yaz dedı. yazdım bende sen bana rest cekıyorsun senınle kavga etmek ıstemıyorum dedı bende kpattım telimi.
sizin yorumlarınız nedir yası olmuş 33 daha annesınden enıstesınden onay almadan yasayamayan biri var hayatımda. ben ondan daha erkeğim ya bu nedir.
ay çok hoşsunuz cok guldum :)))))
siz damat bey gelını eş olarak kabul edıyorsunuz ay ben bilmemki dur bi anneme soruyum :)))
Arkana bile bakma hatta o telefonu hiç açma kaç derim... İlk adımda böyleyseler sonrasını rahmin etmek istemiyorum...
Kaç kızım kaç kaç kurtar kendini. Yüzüğü de alsın anasıyla kardeşi taksın
O zaman ayrıl derim
Bence arkanıza bakmadan kaçın
valla teşbihte hata olmaz, köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler misali, bari düğün olana kadar kız tarafının kararlarına he denir de sonradan yüzçevirilir genelde, bunlar en başından bildiğini okuyor, seni çok ezerler. söz tarihi vs sizin evinize gelinir annene-babana da danışılır, yüzük de siz beğeneceksiniz, sen zevkine uygun bi yüzük seçeceksin erkek de ona uygun altın takıyorsa zarif bi altın, ya da çelik-gümüş bi yüzük alacak!
ne demek annem kardeşim yüzük beğenecek, deseydin ya annen evlenirken yüzüğünü beğenmiştir, kardeşin de kısmeti çıkınca beğenir, orada bıraksaydın keşke.
bu kadar erken kendini belli etmesi çok iyi olmuş bence senin için, çok seviyor bile olsan uzak dur.
Sen bence evlenecegin insani tanimiyorsun ve zaten sevmiyorsun. Katlanman icin bi sebep yok. Nerden buldun peki bunu?
Bunlar benim okuduklarım canım ve dikkat edersen herkes hemen hemen bırak diyor bencede bırak, ki zaten çok aşık değilsin.Örneğin ben geçen sene 7 senelik sevgilimin ailesi ve ailem tanıştı anlaştılar,nişan olcak! Ama benimki aksine ne beni ne ailesini dinlemedi, tutturdu hemen olsun diye!!!Hemen kaç hemen acaba mi deme kac
günaydın arkadaslar.fevri davranmak istemedıgımden konu açıyorum.
7 8 aydır konustugum biri var aileler tanıştı herşey cok güzel. yegenımın sunnet mevludu oldu ayıp olmasın dıye eve cagırdım katıldılar teyzem biraz söylendı daha söz olmadı ne diye cagırdınız dıye falan filan
söz tarıhını ekım 17 yada 25 yaparız dıye konustuk. kız kardesım konyada evli su an yanımızda benım sözümü beklıyor 10 aylık bebegı var bır taraftan kocası cagırıyor gelın artık hava soguyor zor gelırsınız dıye 800 km yol kız nasıl gitsin sogukta.
2 gun once yüzük baktık tamam begendım ben bunları alalım kararımı değiştirmem dememle oda ne resmını cektı yüzüklerin annemlerınde begenmesı lazım dedı nasıl dedım anlamadım başta. tamam benımkını alalım senınkını goster dedım bana kuyumcuda o yüzükleri aldırmadı annesı ve kız kardesı begenırse alınacakmıs sabır dedım neyse dedım babasız büyümüş iyi tamam göster ama benımle ılgılı kararları bır daha annenler vermesın bu ilk ve son dedım.
dün aksamda enıstesı annesı kardeslerı söz tarıhını belırleyeceklermıs bızede paşa paşa uymak kalıyormuş. enıstesı demıs kasımın ilk haftası olsun bunlarda hemen onaylamış. bana dıyor kasımın ilk haftası uygunmusunuz.biz senınle ayın 25 yaparız demedıkmı dıyorum hayır sen dedın dıyor.
ben yapıcı değilmişim ben sozunu dinlemıyormusum daha kız kardesı elbise bulamamıs vay efendım enıstesı pazar gunlerı yorgun olurmuş bildiginiz uzatmak ıcın butun bahanelerı sayıyor o kadar kavga ettım gelmıs bana sana dıyecek söz bulamıyorum soyledıgım tarıhı onaylıyormusun.
babamla konustum durum bu dedım babamda kızdı kızım ayın 25 geldınız geldınız yoksa bu iş biter yaz dedı. yazdım bende sen bana rest cekıyorsun senınle kavga etmek ıstemıyorum dedı bende kpattım telimi.
sizin yorumlarınız nedir yası olmuş 33 daha annesınden enıstesınden onay almadan yasayamayan biri var hayatımda. ben ondan daha erkeğim ya bu nedir.
birşey yazmasını beklıyorum sonra yoluma bakarım. aslında olması gereken sızın yaptıgınız gibi ıkı kişi karar verir sonra gıder ailesine söyle. bu benımle vermıyor kararı anasıyla verıyor bana diretiyor yapalım dıye. sümsükBiz herşeyi hallettik ailelere fikir danıştık arada bazı durumlarda o kadar düğün mekanını bile tuttuk burayı tuttuk dedik babalar da dahilAnneme kardeşime hep fikir sormuşumdur ama sadece alıyorum bakın gibisinden Gayet akıllı bir bayansın ne yapacağını biliyorsun bence Yapmayacaksan sonrasında olanları da tahmin etmek zor değil bununda farkındasın inşallah önüne bakarsın
hemde ne vay halime. anneside dünyalar tatlısı yada banamı oyl gosterdı bu kadın kendini. gülücükler saçıp duruyor.Takacağın yüzüğü bile ailesine soruyorsa vay haline...
minareyi çalan kılıfı hazırlamaz mı tabi ki öyle gösterecek,iyi bir kadın olsa 33 yaşındaki oğlumun yakasını bırakayım,gelinin işine de karışmamayayım genç onlar araları bozulmasın diye düşünür.. hiiiiiiiç takma arkadaşım,elalem ne der diye falan da düşünme ,bu adamla ömür geçmez,olan sana ve ailene olurhemde ne vay halime. anneside dünyalar tatlısı yada banamı oyl gosterdı bu kadın kendini. gülücükler saçıp duruyor.
Bence bu daha başı yani bu yaşa gelmiş bir adam da değişmez daha nişan olmamış esas durumlar ondan sonra başlıyor evlilik arefesinde ki o gergin günleri bu adamla atlatamazsınız ya siz ezilirsiniz sindirilirsiniz ya da kahrolursunuz maalesefbirşey yazmasını beklıyorum sonra yoluma bakarım. aslında olması gereken sızın yaptıgınız gibi ıkı kişi karar verir sonra gıder ailesine söyle. bu benımle vermıyor kararı anasıyla verıyor bana diretiyor yapalım dıye. sümsük
bunun evlilik sonrası daha kötü olur.karı koca ilişkisi çocuk ev işyeri vs herşeye karışan bi kv... Allah ım sabır versinhayır kendı kararlarını veremıyor. dedım zaten birşeyide kendın karar ver yap hep izin istiyorsun hep onay beklıyorsun aılenden dıye. cevap yok tabi. tahmınım evden cıkarken izin istiyordur ben çıkabılırmıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?