- Konu Sahibi heytbengeldim
-
Çok iyi yapmissin rest çekerek. Tamam ailesini sayması iyi de bu ikinizin evliliği olucak her şeyde onlara danismasi saçma. Bence eğer seni cagirirsa otur konuş ailenin hayatımıza karışmasını kesinlikle istemiyorum de aman deyim birbirinize de yakin oturmayin. Kabul ederse etsin etmezse de yol ver. Sonra daha çok sorun çıkar ve emin ol tek üzülen sen olursun.günaydın arkadaslar.fevri davranmak istemedıgımden konu açıyorum.
7 8 aydır konustugum biri var aileler tanıştı herşey cok güzel. yegenımın sunnet mevludu oldu ayıp olmasın dıye eve cagırdım katıldılar teyzem biraz söylendı daha söz olmadı ne diye cagırdınız dıye falan filan
söz tarıhını ekım 17 yada 25 yaparız dıye konustuk. kız kardesım konyada evli su an yanımızda benım sözümü beklıyor 10 aylık bebegı var bır taraftan kocası cagırıyor gelın artık hava soguyor zor gelırsınız dıye 800 km yol kız nasıl gitsin sogukta.
2 gun once yüzük baktık tamam begendım ben bunları alalım kararımı değiştirmem dememle oda ne resmını cektı yüzüklerin annemlerınde begenmesı lazım dedı nasıl dedım anlamadım başta. tamam benımkını alalım senınkını goster dedım bana kuyumcuda o yüzükleri aldırmadı annesı ve kız kardesı begenırse alınacakmıs sabır dedım neyse dedım babasız büyümüş iyi tamam göster ama benımle ılgılı kararları bır daha annenler vermesın bu ilk ve son dedım.
dün aksamda enıstesı annesı kardeslerı söz tarıhını belırleyeceklermıs bızede paşa paşa uymak kalıyormuş. enıstesı demıs kasımın ilk haftası olsun bunlarda hemen onaylamış. bana dıyor kasımın ilk haftası uygunmusunuz.biz senınle ayın 25 yaparız demedıkmı dıyorum hayır sen dedın dıyor.
ben yapıcı değilmişim ben sozunu dinlemıyormusum daha kız kardesı elbise bulamamıs vay efendım enıstesı pazar gunlerı yorgun olurmuş bildiginiz uzatmak ıcın butun bahanelerı sayıyor o kadar kavga ettım gelmıs bana sana dıyecek söz bulamıyorum soyledıgım tarıhı onaylıyormusun.
babamla konustum durum bu dedım babamda kızdı kızım ayın 25 geldınız geldınız yoksa bu iş biter yaz dedı. yazdım bende sen bana rest cekıyorsun senınle kavga etmek ıstemıyorum dedı bende kpattım telimi.
sizin yorumlarınız nedir yası olmuş 33 daha annesınden enıstesınden onay almadan yasayamayan biri var hayatımda. ben ondan daha erkeğim ya bu nedir.
Bu işlere aile büyükleri karar verse daha iyiIki aile niye ortak karar vermiyor?
Biz oyle yapmistik.
Yuzuk konusunda da hakli da bulmadim seni haksiz da, onjn aileme gostericem inadi senin de alalim inadin yanlis geldi.
bunlar kendılerı karar verip bana onaylatmaya çalışıyor. ben hıc dıretmedım illa alalım dıye bır defa soyledım ben begendım alalım degırtırmem kararımı dıye. bu en az 10 kere annem görsun kardesım merak eder. dedım onlarıda alıp gelseydın
birşey yazmasını beklıyorum sonra yoluma bakarım. aslında olması gereken sızın yaptıgınız gibi ıkı kişi karar verir sonra gıder ailesine söyle. bu benımle vermıyor kararı anasıyla verıyor bana diretiyor yapalım dıye. sümsük
az önce bu iş burada bitti yaşın olmuş 33 hala hayatı filmlerdeki gibi görüyorsun bır yuva kurmaya çalısıyoruz bırılerınden onay izin almadan yaşa hayatını dedim ve ayrıldım. ohh been başından kaç kurtar kendni bence
yol yakınken döndüm :) birilerine anlatamayınca kendimi hatalı birşey yapıyorum heralde olması gereken bu dusunuyordum iyiki konu acmısım gözüm açıldıH heytbengeldim bu boyle gitmez yok yakinken don derim cunku bu evliliginizde ilerde cok proplem yaratir
-anne heytbengeldim benden ayrildi, kabul edeyim mi yoksa barismak icin ugrasayim mi?az önce bu iş burada bitti yaşın olmuş 33 hala hayatı filmlerdeki gibi görüyorsun bır yuva kurmaya çalısıyoruz bırılerınden onay izin almadan yaşa hayatını dedim ve ayrıldım. ohh be
Yuzuk konusunda da haklisin tarih konusunda da. Cunku beraber karar veriyorsunuz o ise onay almaya calisiyor hatta onayi gectim annecigi ile ablaciginin kararini bekliyor. Neden yuzuk bakmaya gidiyorsunuz o zaman annesiyle ablasi alsin siz takin. Hicbi sekilde bu konuya aileler karismamali siz takacaksiniz ne munasebet annem bile karisamaz bana.yol yakınken döndüm :) birilerine anlatamayınca kendimi hatalı birşey yapıyorum heralde olması gereken bu dusunuyordum iyiki konu acmısım gözüm açıldı
hahahha durumun bu şekilde olma ihtimali % 100-anne heytbengeldim benden ayrildi, kabul edeyim mi yoksa barismak icin ugrasayim mi?
valla ayrıldım gitti :)Ayrıl gitsin
valla ayrıldım gitti :)
Nikah masasında:
Damadı kocalığa kabul ediyor musunuz? Evet.
Gelini karılığa kabul ediyor musunuz? Evet.
Gelinin oğlunuzun eşi olmasını onaylıyor musunuz? Hımmm... Yani bilemedim. Eh evet.
Gelinin kardeşinizin eşi olmasını onaylıyor musunuz? Kıyafetim yetişmedi ama neyse evet diyim bari.
Gelinin yeğeninizin eşi olmasını onaylıyor musunuz? Yorgunum ben yavv...
Yazdigin mesaji 'ailemi istemiyor' olarak algilamistir anlamamistir buyuk ihtimalle :) ben de olsam ayrilirdim en iyi karar buydu tebrik ederim.valla ayrıldım gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?