durdum durdum ana kuzusunu buldum

Çok iyi yapmissin rest çekerek. Tamam ailesini sayması iyi de bu ikinizin evliliği olucak her şeyde onlara danismasi saçma. Bence eğer seni cagirirsa otur konuş ailenin hayatımıza karışmasını kesinlikle istemiyorum de aman deyim birbirinize de yakin oturmayin. Kabul ederse etsin etmezse de yol ver. Sonra daha çok sorun çıkar ve emin ol tek üzülen sen olursun.

Neden ağzına bakıyor maddi olarak bağımlı onlar olmadan bu evlilik işinin içinden çıkamaz çünkü onlar ne derse o olucak sen istediğin kadar şu olcak bu olcak de onların aklına kesesine hangisi yatarsa onu alacaklar ondan ailesine sorma danışma gereği duruyor ve sürekli ailesine karşı minnet duyacağı için hep senle ailesinin arasında kalıcak sonra bi gün cinnet geçiricek senide seviyorum ama onlar ailem karşı gelemem bla bla bla falan işte

yüzüğü bile alamamisiniz eve está alırken düşünemiyorum bile
ilişkinize birilerinin karışması çok zor
ben mücadele edemezdim

Evliliğe sorumluluğa hazır değil. Bazı erkekler çok geç olgunlasiyor.Kimi kadin sabreder susar hayatını başkaları yönlendirsin rahatsız olmaz yada yetisme şartlarından dolayi tuhaf gelmez ve kendi gibi bu tip adamları seçerler. Bu sebepten dolayı sen ne istediğini neyin seni mutlu edecegini bilirsin ve tercihini ona göre yaparsın. Yani olay sende bitiyor

Ben hiç diretmedim, bir defa söyledim, ben beğendim alalım, kararımı değiştirmem dedim, diretmedim :)))

Sahiden de hiç diretmememişsiniz...:))):):)

Sümsük?!?!

Siz evlenmiş olmak için evleniyorsunuz, eşiniz de öyle.
Aman aman bir sevgi, birliktelik ve anlayış yok.

Yapı ve düşünce olarak uyuşmadığınız belli.

O kendisine, bunlara itiraz etmeyecek edilgen birisini bulsun inşallah.
Siz de kendinize evli olmayı aileden ayrı bir hayat gören bir eş bulursunuz inşallah.

Kınamıyorum, her iki tutumu da eleştirmiyorum, biri yanlış biri doğru denilmez, bakış açısına ve kişiye göre değişir.

Sorun özü birbirinizi tamamlamıyorsunuz.

Mesele damada ve annesine saldırıp burada kınamak olmamalı.
Evlenmeme gerekliliğiniz yüzük ve söz günü değil, bunu atlamayalım.
Uyumsusunuz o kadar.

Yani, ayrılın:)

az önce bu iş burada bitti yaşın olmuş 33 hala hayatı filmlerdeki gibi görüyorsun bır yuva kurmaya çalısıyoruz bırılerınden onay izin almadan yaşa hayatını dedim ve ayrıldım. ohh be
-anne heytbengeldim benden ayrildi, kabul edeyim mi yoksa barismak icin ugrasayim mi?

yol yakınken döndüm :) birilerine anlatamayınca kendimi hatalı birşey yapıyorum heralde olması gereken bu dusunuyordum iyiki konu acmısım gözüm açıldı
Yuzuk konusunda da haklisin tarih konusunda da. Cunku beraber karar veriyorsunuz o ise onay almaya calisiyor hatta onayi gectim annecigi ile ablaciginin kararini bekliyor. Neden yuzuk bakmaya gidiyorsunuz o zaman annesiyle ablasi alsin siz takin. Hicbi sekilde bu konuya aileler karismamali siz takacaksiniz ne munasebet annem bile karisamaz bana.

konunun özeti budur işte

sadece göz atıyorum derken durum tanıdık geldi dayanamadım yorum yapmadan. canım senin yaşadıklarının hemen hemen aynısı ben yaşadım. ne olursa olsun erkek gibi erkek olsun. mantık gerektirmeyen konular dışında( ki senin durumunda mantığa gerek yok iki kişinin arasında olması gerekirdi tarih olayı falan. .) ailesinin her söylediğini yapan insandan hayır gelmez. çok net söylüyorum çünkü ben ne mutlu bana ki sırf senin yaşadığın durumların artmasından dolayı nişan attım. Uzatma derim. ve dikkatimi çekti yanılmadığıma da eminim karakterler aynı seninle. şimdi bitirmesen bile en fazla düğüne 2 ay kala bitiriceksin zaten. hakkında en hayırlısı en güzeli neyse o olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…