- 27 Ağustos 2016
- 154
- 298
- 53
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde inşallah depresyonuna girdim cocugu gornek istemiyorum bile dedim cogu da cevre yuzunden oluyo. Her gelen bisey dedi cocuga soyoe yap boyle yap ilk anneligin verdiği tecrubesizlikle de onlari dinledim heegun agladimInsanlarımız gerçekten çok cahil 3ay önce doğum yaptım lohusalik ağır geçti depresyona girdim herhalde gidicem gerekirse sütümü kessin dedim herkes aaa dedi bana manyak gibi baktılar ama depresyona girmiş olsaydım iyi bi çocuk yetistiremezdim 2 çocuğum var oda kucuk evliligim de biterdi sonra ne yapayım ben o sütü zaten çok azdı 1ay sonra kendi kesildi zaten
Bence kesinlikle bir psikologa gitmeliainiz öncelikle doğum sonrası psikolojik olarak kadınlar zorlanıyor genelde. Bence öncelikle kafanızda bu işe bir dur demelisiniz gençsiniz ve kilolu olmak herşeyden önce sizi üzüyor eşinizi es geçiyorum bu konuda kararlı olun brn bunu yemicem diyin ve spora başlayın akşamları yürüyerek başlayabilirsiniz havalrda güzel alın bebeğinizi yemek sonrası en az 1 saat yürüyün ve kesinlikle 7den sonra birşey yemeyin mideniz kazanırsa meyveyle geçirin ama az 2 adet şeftali gibi meyvedede şeker olduğunu unutmayın. Unutmayın bu hayatı siz yaşıyorsunuz eşinizin her dediği doğru olacak diye bir şey yok umarım en kısa zamanda hedeflediğiniz kiloya kavuşursunuz :)Bulansa yemem zaten nornal değilim değilim surekli yiyorum. Iyi tarafı ise bu durumun farkındayım ve hoşuma gitmiyo
Oda olabilir çünkü günde 2 bardak şu anca içerim 2 litre falan içinde midem bulaniyo bazen içmeye çalışıyorum 3 gün anca suruyoÇok yeme isteğiniz yeterince su içmeyişinizden kaynaklı olabilir mi her acıktuğınızda koca bir bardak su için içtiğiniz suya yeşil nane yaprağı limon dilimleri atın birkaç gün sonra yeme isteğiniz azalacak ben çok faydasını gördüm
Bu yazıyı okuyan iştahı olan her bayanın kocası yandı artikBiraz ozel olucak ama ne siklikla cinsel iliski kuruyorsunuz? Cunku kadinlar genelde cins eksikliklerinin yerine yemek koymayi tercih eder ve bilinc altinda benzer bir tatmin yakalamaya calisir. Bebek falan da olunca ondan mi dedim. Bi de iliski yogunlugu azalip esiniz sizi daha az ciplak gormeye basladiysa da kopuyo ipin ucu. Yani ne kadar cok yakinlik kurarsaniz bilinc alti kendini ona hazirliyo daha guzel gorunmek istiyo karsidakine bence. Yani benim sahsi gorusum ve tecrubem bu yonde. Umarim cok ozel olmamistir:)
Geçmiş olsun. Lohusalık depresyonu diye bir gerçek var ama toplumumuz için yeterince önemli bir sorun değil henüz. Önemli olan bebek huysuz mu, kilo alıyor mu, o... Anne ikinci planda. Sanki o bebeye annesi bakmayacak. Anne sütü önemli de, anne depresyonla boğuşurken, sağlığını bir kenara bırak, çocuğuna odaklan demek de o kadar cahilce. Umarım siz de atlatır, daha iyi hissedersiniz.Insanlarımız gerçekten çok cahil 3ay önce doğum yaptım lohusalik ağır geçti depresyona girdim herhalde gidicem gerekirse sütümü kessin dedim herkes aaa dedi bana manyak gibi baktılar ama depresyona girmiş olsaydım iyi bi çocuk yetistiremezdim 2 çocuğum var oda kucuk evliligim de biterdi sonra ne yapayım ben o sütü zaten çok azdı 1ay sonra kendi kesildi zaten
Doğruluk payi var ama birazda etkilio gibiBu yazıyı okuyan iştahı olan her bayanın kocası yandı artikşaka bi yana gerçekten bana da mantıklı geldi yazınız
Aynen çevre mahvediyo zaten insanı lohusalıktn gelen birşey de olabilir ben nefes bile alamıyordum sıkıntıdan geçti çok şükür ama herkesin geçici değil malesef ve hala devam ediyo olabilir bi bakın eşinizi takmayın o haplar bir iki tane değil vitrine bile sığmayacak kadar çok çeşit varBnde inşallah depresyonuna girdim cocugu gornek istemiyorum bile dedim cogu da cevre yuzunden oluyo. Her gelen bisey dedi cocuga soyoe yap boyle yap ilk anneligin verdiği tecrubesizlikle de onlari dinledim heegun agladim
Eve banada aynisiniyaptilar. Bebek 4100 doğduğu halde herkesin bi fikri vardı gazi oldugu halde cocuk ac kilo almiyo ondan agliyo diyolardi biraz tecrübem oldu simdi deseler deseler hepsine bi cevabım olurduGeçmiş olsun. Lohusalık depresyonu diye bir gerçek var ama toplumumuz için yeterince önemli bir sorun değil henüz. Önemli olan bebek huysuz mu, kilo alıyor mu, o... Anne ikinci planda. Sanki o bebeye annesi bakmayacak. Anne sütü önemli de, anne depresyonla boğuşurken, sağlığını bir kenara bırak, çocuğuna odaklan demek de o kadar cahilce. Umarım siz de atlatır, daha iyi hissedersiniz.
Biraz destek aradim galiba kesinlikpe gidicemAynen çevre mahvediyo zaten insanı lohusalıktn gelen birşey de olabilir ben nefes bile alamıyordum sıkıntıdan geçti çok şükür ama herkesin geçici değil malesef ve hala devam ediyo olabilir bi bakın eşinizi takmayın o haplar bir iki tane değil vitrine bile sığmayacak kadar çok çeşit var
Zaten depresyona sokan çevremizdekiler her ne kadar takmasam da insanın sınırını bozuyor neyse ki geçiciydi ve atlattım.insallah bilinclenicez annenin ruh halinin sütten daha önemli olduğunu anlicaz.sutte onenli ama annenin ruh hali sütü etkiliyorGeçmiş olsun. Lohusalık depresyonu diye bir gerçek var ama toplumumuz için yeterince önemli bir sorun değil henüz. Önemli olan bebek huysuz mu, kilo alıyor mu, o... Anne ikinci planda. Sanki o bebeye annesi bakmayacak. Anne sütü önemli de, anne depresyonla boğuşurken, sağlığını bir kenara bırak, çocuğuna odaklan demek de o kadar cahilce. Umarım siz de atlatır, daha iyi hissedersiniz.
Sismemek ne demek evl2ndigimde 57 kiloydum 3 senede 75 oldum doğumdan öncede 74 dum zaten. Kahvaltı bulasigi yeni yikaniyo makinada ve ben yine acıktım kendimi durduruyum diyorum hakim olamıyorum nefsime
eşin psikoloji konusunda doktora yapmış galiba maşallah gitmeden teşhisi koymuşesim müsade etmiyo. O haplar daha fazla kilo aldiriyo bu sefer daha çok kafana takican bide uyku yapicak çocukla ilgilenemicen die. Napcam bilmiorum
Allah bağışlasın bebeğinizi. İşte herkes her konuda her şeyi bildiğini zannedip ahkam kesiyor, ama olan size oluyor. O yüzden kimseyi dinlemeyin, gidin doktora.Eve banada aynisiniyaptilar. Bebek 4100 doğduğu halde herkesin bi fikri vardı gazi oldugu halde cocuk ac kilo almiyo ondan agliyo diyolardi biraz tecrübem oldu simdi deseler deseler hepsine bi cevabım olurdu
Psikiyatri mi psikolog mu bilmiyorum da eşim kendi gidiyodu bi ara haplar çok kilo aldiriyo diye bıraktı. Tedavisi de yarım kaldı benim de çocukla ilgilenemezsin uyku yapar diye gitmemi istemiyo. Aynı hapın yan etkileri daha az olanindan veriyorum sana dedi 20 liralık kullandığım hapı gittim 120 liraya aldım gene kilo aldiriyo aldırmaz diye bişey yok diyo