Bencede kilitlemesi cok sacma aliskanlik olabilir o baska ama esin seninde dedigin gibi cibildak cibildak geziyoruz birbirimizin yaninda ben kitlemem esimde kitlemez dusa kabin var zaten girunmuyoki icerisi o banyo yaparken bisey alirim banyodan veya o bu gayet normal hatta ben evde kimse yokken yeni evliyken cok korkardim ben banyodayken ya hirsiz girerse sesi duymasam diye kitlerdim esim gelince cikardim oda dediki bidaha kitlene ya bayilsan dussen kapiyi acmak icin zaman kaybederiz dedi bende bidaha kitlemedim cok sacma ama bana gore herkese saygi duyuyorum tabiki.tek sen benim gibi düşünüyosun :)
Katiliyorum....bir tek wc de buyuk isler yaparken rahatsiz etmiyoruz birbirimizi...:) koku siddettini hesaplayamiyorsun cunku16 sayfadan sonra sorunun bende olduğuna karar verdim.
eşimi banyoda, wcde, burnunu karıştırırken, çiş yaparken, dpi kullanırken, vücudunu traş ederken, kulaklarını temizlerken vs vs yüzlerce kere gördüm, o da beni gördü. ama hiç bunun kötü bişey olduğunu düşünmedik birbirimizden soğumadık. yahu adamla zaten en "dirty" olayları yaşıyoruz. duşta kendini keselerken ya da etek tıraşı yaparken görsem nolucak soğuycam mı? ne bileyim benim bakış açım uymadı genele.
ama kitleyenlere de saygı duyuyorum, her ilişkinin kendine özel kuralları var sonuçta.
ama eşim kitlese sanırım "noluyo ya neden kitliyo" derim.
16 sayfadan sonra sorunun bende olduğuna karar verdim.
eşimi banyoda, wcde, burnunu karıştırırken, çiş yaparken, diş ipi kullanırken, vücudunu traş ederken, kulaklarını temizlerken vs vs yüzlerce kere gördüm, o da beni gördü. ama hiç bunun kötü bişey olduğunu düşünmedik birbirimizden soğumadık. yahu adamla zaten en "dirty" olayları yaşıyoruz. duşta kendini keselerken ya da etek tıraşı yaparken görsem nolucak soğuycam mı? ne bileyim benim bakış açım uymadı genele.
ama kitleyenlere de saygı duyuyorum, her ilişkinin kendine özel kuralları var sonuçta.
ama eşim kitlese sanırım "noluyo ya neden kitliyo" derim.
Her şey ne kadar ortada olursa o kadar erken son bulur. Bunun gibi duvarlar olması gerekli. Siz de duvarlar koyun ki gizeminiz merak uyandirsin ki bu açtığınız konu bile bir merak sebebi.yok hayır yeni evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?