Konu içinde olunca dayanabiliyorum da başlıkta habire karşıma çıkıyor
Yapılmaz ki ama benim gibi obsesife bu.
Kitlemek yok yok yooookkkkkkk
Türkçede yok böyle bir kelime
"KİLİTLEMEK" o dediğiniz.
Lütfen lütfen
biz de kilitliyorduk kapıyı ta ki geçen haftaya kadar. Bizim bıcırık oğlan (4 Yaşında) banyoya girdi ve kapıyı kilitledi. Geri açamadı tabi. Anahtarıda eski tip değil,Kapıya monteli.Özel alanlara saygı muhakkak olmalı ama evde çocuk yoksa kilitlemek çok da anlamlı değil bence yani örneğin WC ile banyo bir aradaysa ve eş banyodayken WC'yi kullanman gerekirse kapısını çalıp izin isteyerek kullanmak gerekir. Eşsiniz diye hiç özel alan bırakmamak yanlış geliyor bana. Zaten adam içeride duş alırken çok mecbur kalmadıkça insan banyoyu kullanmaya kalkmaz yani bence. Ha banyo fanteziniz varsa o ayrı konu.
Kilitlemesi muhtemelen alışkanlıktandır yani mesela ben ailemle yaşıyorum, bizim evde birisi duşa gireceği zaman hem tüm aileye haber verir hem de kapısını kilitler. Bizde de WC ile banyo bir arada, WC'ye girerken de kilitlenir mesela ama her WC'ye gireceğim zaman ev ahalisine haber vermem, direkt kilitlerim ayrıca evde zart diye banyoya girmek için kapıya asılanlar var WC'de olduğumu bilmeden, kilitlemek zorundayım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?