duş alırken kapıyı kitleyen eş

Valla ikimizde kilitliyoruz.Ama aliskanlik.Su an ki evimin kiliti disardanda istenirse acilabilir cinsten.O yüzden sorun yok.Yani bence cokta takilacak bir sorun degil.

Konu içinde olunca dayanabiliyorum da başlıkta habire karşıma çıkıyor
Yapılmaz ki ama benim gibi obsesife bu.
Kitlemek yok yok yooookkkkkkk
Türkçede yok böyle bir kelime

"KİLİTLEMEK" o dediğiniz.

Lütfen lütfen

Gayet normal canım bnm esimde kilitler içeri girmek istediğimde kapıya vururum öyle acar

Aynn katılıyorum sana %500

ben de kilitlerim. bazıları da ben eşimi çiş yaparken tıraş yaparken falan defalarca gördüm yazmış.ben de bunu garipsedim. eş de olsa sonuçta orası senin özelin, göz zevki denen birşey var.wc ye girerken kapı kapatılır yani ya da içeri de birisi varsa girilmez eş de olsa.. ben şahsen eşim beni o halde görsün istemem bu nedenle kilitlerim bir gariplik yok yani.

Ben de kilitlerim. Bekarliktan aliskanlik iste rahat edemiyorum.

Bende kitlemiyor diye kızıyorum hiç sevmem çocuklar dalıyor zart diye içeri duşakabin var ama yinede hoş değil.

Ben kitlemem eşime de kitletmem:)

kilidi yok zaten misafirler tedirgin oluyordur kesin ha açıldı ha açılacak diye:)

Duşa girerken haber verir kızım ben biliriz.. kapı kapalı ise zaten dalmayiz:) normalde az aralık durur..

Su sesi dusta demek zaten.. su sesi yoksa kapıyı calariz sorariz girmemiz gerekiyorsa..

Tüm bunların altinda allah korusun dusta ayağı kaysa düşse bişey olsa kapıyı kirdirtip anadan doğma insanlara görünmemek var:)

Yattigimiz odanın kapısını değil kitlemek kapamam bile.. yangın deprem vs açık kapı iyidir kitli kapı tehlikeli geliyor..

Banyoda tuvalette niye kilit var mantık olarak?bende kilitlerim.şimdi kapıda sorun var kapatıyorum ama kilitlenmiyor elim gidiyor hep alışkanlık o.siz napicaksiniz kilitlemese?içeri mi dalicaksiniz?oyle de böyle de içeri girmeyecekseniz bu soru abes olmuş!

Bende kitliyorum ✌✌benim kitleme amacim banyo ya girmeden önce soyunurken herseyi bi yana atiyorum o yüzden de kitliyorum biri dalıp görebilir yoksa belki oda öyledir

Eşinin agdaya gidicek hali yoksa temizlenmek için kitlemeside normal:) hem niye takıldın ki canım bu kadar normal bişey bu

kapiyi kiliylemesinin altinda ne tur bi neden ariyorsunuz ?
bence gayet dogal

Özel alanlara saygı muhakkak olmalı ama evde çocuk yoksa kilitlemek çok da anlamlı değil bence yani örneğin WC ile banyo bir aradaysa ve eş banyodayken WC'yi kullanman gerekirse kapısını çalıp izin isteyerek kullanmak gerekir. Eşsiniz diye hiç özel alan bırakmamak yanlış geliyor bana. Zaten adam içeride duş alırken çok mecbur kalmadıkça insan banyoyu kullanmaya kalkmaz yani bence. Ha banyo fanteziniz varsa o ayrı konu.
Kilitlemesi muhtemelen alışkanlıktandır yani mesela ben ailemle yaşıyorum, bizim evde birisi duşa gireceği zaman hem tüm aileye haber verir hem de kapısını kilitler. Bizde de WC ile banyo bir arada, WC'ye girerken de kilitlenir mesela ama her WC'ye gireceğim zaman ev ahalisine haber vermem, direkt kilitlerim ayrıca evde zart diye banyoya girmek için kapıya asılanlar var WC'de olduğumu bilmeden, kilitlemek zorundayım yani.

biz de kilitliyorduk kapıyı ta ki geçen haftaya kadar. Bizim bıcırık oğlan (4 Yaşında) banyoya girdi ve kapıyı kilitledi. Geri açamadı tabi. Anahtarıda eski tip değil,Kapıya monteli.

Sonuç : koşa koşa çağırılan Çilingir bütün kilidi söküp oğlumuzu içerden kurtardı :) hepi topu 10dk bile sürmedi ama gel bana sor. Bize ve çocuklara ders oldu,şimdi kilitlemiyoruz.

Biz de kilitliyoruz. Daha dorusu ben, eşim de arada kilitler...
Özellikle benim üniversitedeki yurt/ ev hayatından kalma bi alışkanlığım var. El alışkanlığı gibi. O da başta garipserdi çünkü yüzümü yıkarken bile kilitlerdim ama zamanla alıştık birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…