duş alırken kapıyı kitleyen eş

İlginç konu.
Demek ki hayatın başrolünde insan varsa, herşey mümkün...

Niye kilitliyor?
1-Kişisel temizliğini daha rahat yapıyordur,
2-Mastürbasyon yapıyordur.
Başka ihtimal yok.

-Mahremiyet ya da çekinme durumu veya alışkanlıktır diyemiyorum, çünkü normalde rahat biriymiş...

Normal mi?
-Son 15 sayfaya bakılırsa demek ki kişiye göre, yetiştirilmeye göre, iki kişi arasındaki yakınlığa göre, alışkanlığa göre kişiden kişiye değişiyor.
Her iki durumu da kınamamak gerek.

Bence?
-Kilitlemek (daha doğrusu haber verip kapayıp girmeden önce izin istenmesi) normal.
Çünkü herkesin özel alanı olmalı.
Temizlik ve ihtiyaç giderme açısından kişi elbette yalnız kalmalı, cıvıtmanın alemi yok :):)

Sonuç?
Elbette düşme, bayılma gibi binbir türlü ihtimal var bu açıdan bakarsak, çözüm basit.
Kapatsın ama kilitlenmesin, herkes kapıyı çalarak banyoya girsin...:)

Yok eşim direk kilitliyo sorma falan yok.bizim de tuvaletimiz gelebilir yanii

Biz wc de kitleriz ama banyo ve wc ayrı olduğu için banyoda kitlemeyiz. Ama bu durumu garipsemek kişiden kişiye değişir eşim kitlese garipsermiyim onuda bilmiyorum açıkcası:)))

Disarda tuvalet sırası beklediğimiz yetmiyo bide evde bekliyoz

Alıșkanlık canım, ben evde tek olduğumda bile kilitliyorum.

Ben de istemem kapıyı kilitlemesini. Annemin evinde elbette kilitliyordum. Simdi ne gerek var. Hoşlanmıyorum onun kilitlemesinden o da hic kilitlemez. Wc kapısını da kilitlemeyiz. Öyle kapı tabiki de açık olmaz ama kilitli durması konusunda ben de hassasım. Söyledin eşinize yapmasin.

Yav tamam anladim belki dusucek kafasini carpip bayilicak gibi senaryolar kuruyosunuzda.
E napak yani?
Bu dediginiz benimde basima gelebilir.
Ben bekarim.
Napiyim kapiyi kitlemiyim artik evde babamla 17 yasindaki kardesimle o zmn.

Bende katiyen kilitlemem korkarım ya dusersem bir şey olsa içeri giremeseler diye.

Gace bile kilitlerim oda kapımı banyo tasiki kilitlenmeli.. alıskanlık o..

Yav tamam anladim belki dusucek kafasini carpip bayilicak gibi senaryolar kuruyosunuzda.
E napak yani?
Bu dediginiz benimde basima gelebilir.
Ben bekarim.
Napiyim kapiyi kitlemiyim artik evde babamla 17 yasindaki kardesimle o zmn.
Ben kesinlkle kilitlerim. Macbur yani

16 sayfadan sonra sorunun bende olduğuna karar verdim.
eşimi banyoda, wcde, burnunu karıştırırken, çiş yaparken, diş ipi kullanırken, vücudunu traş ederken, kulaklarını temizlerken vs vs yüzlerce kere gördüm, o da beni gördü. ama hiç bunun kötü bişey olduğunu düşünmedik birbirimizden soğumadık. yahu adamla zaten en "dirty" olayları yaşıyoruz. duşta kendini keselerken ya da etek tıraşı yaparken görsem nolucak soğuycam mı? ne bileyim benim bakış açım uymadı genele.
ama kitleyenlere de saygı duyuyorum, her ilişkinin kendine özel kuralları var sonuçta.
ama eşim kitlese sanırım "noluyo ya neden kitliyo" derim.

Bizde de kilitlenmez zaten banyoda biri varsa diğeri girmez eşinizinki alışkanlık olabilir sordunuzmu hiç peki? yada başka işler çeviriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…