duş alırken kapıyı kitleyen eş

Ben kitlemem, ama kitleyene de niye kitliyorsun demem. Öyle rahat ediyordur. Siz niye takildiniz buna peki? Neden kitledigini düşünüyorsunuz?

banyo yaparken kilitlemeyiz ama ben tuvaletteyken kilitlerim eşim kilitlemez
zaten biliriz banyo yada tuvalette olduğumuzu o nedenle girmeyiz
ama kilitleyenler de tamamen alışkanlıktan kilitler.. evlenince kilitlenmez diye genel geçer bir kural yok sonuçta

kapı kilitlemekte ne oluyor eğer küçük çocuk yoksa.karı kocada olsanız saçma bekarlıktan kalan bi davranış bu.kadın yada erkek kapıyı kilitleyip duşa giriyorsa bence evlilikte bi şiler var illa olumsuz olmayabilir ama samimide değil bu drum.bırakın kilitlemeyi de gelsin sırtınızı keselesin.hadi onuda geçtim düşşesniz kalsanız kapı kilitli.ben şahsen kendimi kötü hissederdim napcam ben içeri dalıp elmiyim ben.dalarımda ayrıca kocam o benim gizlimiz yok.

niye bukadar takıldınız ? bekarlıktan kalma bazı alışkanlıklara banyoda devam ettiğinimi düşünüyorsunuz? bende kilitlerim genelde,uyurken yada giyinirken odamı, duşta wcdeyken banyoyu anormal bir durum değil

ama ama o zaman adam duştayken ya da kadın duştayken eşi nasıl sürpriz yapıp gelecek ki yanına??
bence kitlenmemeli. ben kapıyı bile kapamıyorum
hele şükür evliliği bilen biri çıkmış kalanlar bana göre alışkalnlıklarından vazgeçememiş evlilikleri matbu gidenler.ben diye bişi yok evlilikte biz var yahu

Evli olmak insana her milisaniyeyi ya da ortamı paylaşma zorunluluğunu vermez. İnsan en azından tuvalete girerken, duş alırken yalnız kalma hakkına sahiptir.

hele şükür evliliği bilen biri çıkmış kalanlar bana göre alışkalnlıklarından vazgeçememiş evlilikleri matbu gidenler.ben diye bişi yok evlilikte biz var yahu
kapı kilitliyoruz diye evliliği bilmediğimiz konusunda ne kadar net bir fikriniz var şaşırdım doğrusu demek ki bu kadar kadın evlilik ne bilmiyor bi siz biliyorsunuz bravo o zaman size ne diyeyim

yalnız yaşıyorum kitlerim :)

Duş alırken mi Benimki tuvaletini yapıcağı zaman bile kitler :)
Alışkanlık bence o

kapı kilitliyoruz diye evliliği bilmediğimiz konusunda ne kadar net bir fikriniz var şaşırdım doğrusu demek ki bu kadar kadın evlilik ne bilmiyor bi siz biliyorsunuz bravo o zaman size ne diyeyim

bence benimle değil eşinizle tartışın kapıyı kilitliyorum sen ne düşünüyorsun deyin.hiç bir erkek istemez karısı kapıyı kilitlesin özel durumlar hariç tabikide.

Duşta bari rahat bırakın insanları . Valla ben bunaldım.

Biz aşırı rahatiz bu konuda sanirimm kilitlemek bana göre saçma. : ))) yani birimiz dus alırken oburumuz wcdede olabiliyoruz nolcak ki

bence benimle değil eşinizle tartışın kapıyı kilitliyorum sen ne düşünüyorsun deyin.hiç bir erkek istemez karısı kapıyı kilitlesin özel durumlar hariç tabikide.
böyle saçma sapan bi konudan dolayı eşime bu konuyu açmam bile tartışmayı bırakın
kaldı ki hem ben hem eşim kilitleriz kapıyı sonuçta ikimizinde vücut temizliği durumumuz var ve o anlarda da birbirmizi görmemizin bi gereği yok yanlış mıyım
hepsini geçtim kilitlemesek bile kapıyı çalarak gireriz banyoya ve bu bence evliliği bilmemek değil birbirine saygı

Bende kilitliyorum esimde kilitler ne var ki bunda

Bence gayet normal izin bunu sorun yapmanız bana normal gelmedi ne var ki bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…