- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
hele şükür evliliği bilen biri çıkmış kalanlar bana göre alışkalnlıklarından vazgeçememiş evlilikleri matbu gidenler.ben diye bişi yok evlilikte biz var yahuama ama o zaman adam duştayken ya da kadın duştayken eşi nasıl sürpriz yapıp gelecek ki yanına??
bence kitlenmemeli. ben kapıyı bile kapamıyorum
kapı kilitliyoruz diye evliliği bilmediğimiz konusunda ne kadar net bir fikriniz var şaşırdım doğrusu demek ki bu kadar kadın evlilik ne bilmiyor bi siz biliyorsunuz bravo o zaman size ne diyeyimhele şükür evliliği bilen biri çıkmış kalanlar bana göre alışkalnlıklarından vazgeçememiş evlilikleri matbu gidenler.ben diye bişi yok evlilikte biz var yahu
kapı kilitliyoruz diye evliliği bilmediğimiz konusunda ne kadar net bir fikriniz var şaşırdım doğrusu demek ki bu kadar kadın evlilik ne bilmiyor bi siz biliyorsunuz bravo o zaman size ne diyeyim
böyle saçma sapan bi konudan dolayı eşime bu konuyu açmam bile tartışmayı bırakınbence benimle değil eşinizle tartışın kapıyı kilitliyorum sen ne düşünüyorsun deyin.hiç bir erkek istemez karısı kapıyı kilitlesin özel durumlar hariç tabikide.
duş alırken kapıyı kitlemesi çok saçma değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?