- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Çalışıyor musunuz? Başka bir şehirde iş bulmaya çalışın. Küçük yerlerden nefret ediyorum. Millet kendi moklu yaşantısına bakmaz da kendilerine seçtikleri bir kurbanı yer durur.Merhaba arkadaşlar küçük bir yerde yaşıyorum boşandım ve cok kötü durumlar la karşılaştım cok dedikodu m oluyor bi dışarı çıkıyorum hemen izliyorlar ve bu insanlar fesat insan lar bir şey yapmadığım halde bana düşman oluyorlar yakın çevre m ve sürekli hakkım da konuşuyorlar evi gözetliyorlar((
Çalışmıyor um ben de ediyorum ama mecburumÇalışıyor musunuz? Başka bir şehirde iş bulmaya çalışın. Küçük yerlerden nefret ediyorum. Millet kendi moklu yaşantısına bakmaz da kendilerine seçtikleri bir kurbanı yer durur.
Kucuk şehir iç içe mahalle ise olurMerhaba arkadaşlar küçük bir yerde yaşıyorum boşandım ve cok kötü durumlar la karşılaştım cok dedikodu m oluyor bi dışarı çıkıyorum hemen izliyorlar ve bu insanlar fesat insan lar bir şey yapmadığım halde bana düşman oluyorlar yakın çevre m ve sürekli hakkım da konuşuyorlar evi gözetliyorlar((
Cok istiyorum ama öyle bir imkanım yokİl değiştirin.
Bir ömür ailenizle mi yaşayacaksınız? Vasfınız var mı? Yoksa Meslek edindirme kurslarına falan katılabilirsiniz.Çalışmıyor um ben de ediyorum ama mecburum( ailemle yaşıyorum
Evet öyle evler cok yakınKucuk şehir iç içe mahalle ise olur
Uzaklasın tasımın ordan bence
Ailem yanımda ama yaşlı ondan beni yalnız güçsüz görüyorlarNasil bi cevreymis o? Ailen nerde?
Bir ömür ailenizle mi yaşayacaksınız? Vasfınız var mı? Yoksa Meslek edindirme kurslarına falan katılabilirsiniz.
Beni kurban seçtilerÇalışıyor musunuz? Başka bir şehirde iş bulmaya çalışın. Küçük yerlerden nefret ediyorum. Millet kendi moklu yaşantısına bakmaz da kendilerine seçtikleri bir kurbanı yer durur.
İnsanlar bakarsa baksın yürü gec kime ne herkes kendine baksınEvet öyle evler cok yakın( iç içe maalesef öyle bir şansım yok zaten kötüyüm iyice hasta oldum ya
Biraz daha ayrıntı verebilseniz yardımcı olabilecek biri illaki çıkar aslında. Yani nerde yaşıyorsunuz neyle nasıl geçiniyorsunuz neden sizi kurban seçtiler?Beni kurban seçtiler
Bunlar sopadan anlamıyorlar küs olduğumuz bile cok yakin evler eve geliyor kendi evi gibi balkona gelmiş düşünün gösterdim beni polise şikayet edeceklermiş yani beni kışkortlarBiraz deli olacaksin o zaman sopalarini saklarlar. Naif durunca daha cok rahatsiz ederler. Annen baban da ortamlarda hadlerini bildirirse guzel olur.
Il mahalle evet mide bulandırıcı ve dinliyorlarcidden özel degilse neresi burasi? gerci böyle seyler var da ama neresi ta evi gözetlemeleri mide bulandirici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?