- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Ama neden böyle yaptıklarını bilmiyorum aklıma cekemedik leri geliyor bir şey yapmadığım halde bunları yapıyorlarpeki sizce neden sizi takip ediyorlar ? sebebi ne olabilir?
Iste bunu ben de bilmiyorum bilsem zatenneden peki ? sizinle alip veremedikleri ne sizce?
Bunlar zaten ailemle küs düşman dı aileme bulaşamayınca bana bulaşıyor benim mutlu olmamı istemiyorlarIste bunu ben de bilmiyorum bilsem zaten
Ya dul esi ölen kisiye denmiyor muydu? Konu sahibi sadece bosanmis.Ay nasil bir yerde yasiyorsunuz, taş atmak, gizlice balkona bahceye girmek, yakarim evini demek, yuzune karsi dul demek?
Dul olunca ne oluyor anlamıyorum bu insanlarin zihniyetini.
Ama bir arkadaş yazmis, benim de bir yakinim var boyle, surekli dedikodusu yapildigini ve kiskanildigini düşünür, oyle bir durum olabilir mi?
Ayrica ben onlardan bilgiliyim demissiniz, muhatap olmamanizi oneririm, hayatinizi dilediğiniz gibi yaşayın . o cevreden uzaklaşmak icin evlenmeye çalışmayın bu cok sacma olur. kitap okuyun, mesleki kurslara katilin ve mutlaka çalışın
Çevre değiştir ..mutsuz olmak için mi boşandın ?Merhaba arkadaşlar küçük bir yerde yaşıyorum boşandım ve cok kötü durumlar la karşılaştım cok dedikodu m oluyor bi dışarı çıkıyorum hemen izliyorlar ve bu insanlar fesat insan lar bir şey yapmadığım halde bana düşman oluyorlar yakın çevre m ve sürekli hakkım da konuşuyorlar evi gözetliyorlar((
Aslında Oyle. Hatta artik kimlikte bile dul degil bekar yaziyor bildigim kadariyla her iki sekilde deYa dul esi ölen kisiye denmiyor muydu? Konu sahibi sadece bosanmis.
Verirlerse versinler.sen de olanı biteni anlatırsin...dik dur...ezdirme kendini boylelerine..benim de bi arkadaşım vardı senin gibi.tasrada görev yapıyorduk ikimiz..kiza yazmayan kalmadi..evli bekar hiç fark etmez.seninkiler kadar değildi ama kız acayip rahatsız oluo içine atiyordu.bunlari sağlam azarlamak gerek..hatta dovmek..hatta sovmek...ancak ondan anlarlar..polise de versinler..sen de onlardan orda şikayetçi olursunKüs olduğumuz komşu cat kapı bi bahane uydrup geldi balkona girmiş sessizce ben de çıktım yalnız dım beni inceliyor evi balkonu bahçeye inceliyor ertesi gün durmuşlar bana bakıyorlar ben de dedim ki buraya böyle gelme dedim kızı bana bir başladı saydırmaya ben de dedim o evini yakarım gittim annesi içeri soktu ama dul dedi bana ben de ne diyosun sen dedim taş attım cok sinir ettiler beni ama sonra polis e verecekler di biri durdur du tanıdık bunlar arsız anlamıyor lar tam tersi daha da arttı(((
Evet amaçları o diğer leri de böyle ama bu yakın cevre küs oldukları mız daha cok fazla büyük düşmanlık ediyorlar bana adımı çıkarmaya çalışıyorlar başıma bu şeyler geldi diye maalesef ordan açık biliyorlar bana neler dediler cok ağır rezil ettiler zaten haklıyken haksız durumuna düştümKonunuzu okudugumda klasik, eslerinden ayrilmis kadinlara yapilan, hele ki kucuk yerlerde dahada rahatsiz edici olabilen toplum baskilari dedim. Sonra siz sorulan sorular cevap verdikce aslinda tum cevrenin degil, size cok yakin oturan Ve halihazirda ailenizle kus olan komsularinizin sizi takip ettigini,dinledigini ve gozetledigini anladim. Sebebide sizin onlardan daha genc,daha guzel Ve daha bilgili olmaniz ve "dul" olusunuzdan mutevellit sizin adinizi cikarip bir sekilde sizi rezil rusva etmek. Eminim ki cok guzel, cok genc Ve de bilgilisiniz ama bosanma sureciniz , sizi o surece tasiyan sorunlariniz v.s oldukca zor zamanlardan gecmis olmalisiniz. Bir arkadasin da onerdigi gibi psikologa gorunmeye ihtiyaciniz olabilir.
Evet tam da bu işte kendi yapamadıklarını ben yapıyorum ya kuduruyorlar ben onlardan aşağı olacağım pazar da bile beni izliyorlar yok ben napıyormuşum felan ben de annemle babamla geziyorum dedim annem babam olmasa beni satarlar mış felan ben de evet dedim gectim ama Rabbim bildiği gibi yapsınCaninizim istedigini yapin. Boşandınız diye sizi kimsenin dışlamasina hakki yok. Çokmu geziyor diyorlar? Oh sefam olsun size ne diyin geçin gidin. Kendi yapamadiklarini sizde gorunce kuduruyorlar. Sene olmus 2017 hala bosanmis kadinlara takanlar var ya
Evet ama onlar öyle diyor ben de birine dedim ki ben dul değilim boşandım dedim yaşım da genc çocuğum da yok dedim ama işte bakire değilim ya halbuki ben ne yaşadım bilmiyorlar bileAslında Oyle. Hatta artik kimlikte bile dul degil bekar yaziyor bildigim kadariyla her iki sekilde de
Evet katılıyorum size ama herkes in için de yapamam bunları zaten bir şey söyledim rezil oldum evin önünde n felan gecip sürekli beni izliyorlar diğerleri de ben içeri girdim korkuyor nasıl içeri giriyor diyorVerirlerse versinler.sen de olanı biteni anlatırsin...dik dur...ezdirme kendini boylelerine..benim de bi arkadaşım vardı senin gibi.tasrada görev yapıyorduk ikimiz..kiza yazmayan kalmadi..evli bekar hiç fark etmez.seninkiler kadar değildi ama kız acayip rahatsız oluo içine atiyordu.bunlari sağlam azarlamak gerek..hatta dovmek..hatta sovmek...ancak ondan anlarlar..polise de versinler..sen de onlardan orda şikayetçi olursun
Verirlerse versinler.sen de olanı biteni anlatırsin...dik dur...ezdirme kendini boylelerine..benim de bi arkadaşım vardı senin gibi.tasrada görev yapıyorduk ikimiz..kiza yazmayan kalmadi..evli bekar hiç fark etmez.seninkiler kadar değildi ama kız acayip rahatsız oluo içine atiyordu.bunlari sağlam azarlamak gerek..hatta dovmek..hatta sovmek...ancak ondan anlarlar..polise de versinler..sen de onlardan orda şikayetçi olursun
Ben de istiyorum ama işim yok ailem de izin vermez elimde olsa bi saniye durmamen iyisi tasinmaniz aslinda.
eve disina kamera taktirin. sizi gozetlediklerinde sikayet edebilirsiniz boylece.
en guzeli tasinmak aslinda.
Evet kimlikte bile bekar yazıyor ama bu insanlar a anlatAslında Oyle. Hatta artik kimlikte bile dul degil bekar yaziyor bildigim kadariyla her iki sekilde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?