Düşmanlar

en iyisi tasinmaniz aslinda.

eve disina kamera taktirin. sizi gozetlediklerinde sikayet edebilirsiniz boylece.

en guzeli tasinmak aslinda.

Konunuzu okudugumda klasik, eslerinden ayrilmis kadinlara yapilan, hele ki kucuk yerlerde dahada rahatsiz edici olabilen toplum baskilari dedim. Sonra siz sorulan sorular cevap verdikce aslinda tum cevrenin degil, size cok yakin oturan Ve halihazirda ailenizle kus olan komsularinizin sizi takip ettigini,dinledigini ve gozetledigini anladim. Sebebide sizin onlardan daha genc,daha guzel Ve daha bilgili olmaniz ve "dul" olusunuzdan mutevellit sizin adinizi cikarip bir sekilde sizi rezil rusva etmek. Eminim ki cok guzel, cok genc Ve de bilgilisiniz ama bosanma sureciniz , sizi o surece tasiyan sorunlariniz v.s oldukca zor zamanlardan gecmis olmalisiniz. Bir arkadasin da onerdigi gibi psikologa gorunmeye ihtiyaciniz olabilir.

Ay nasil bir yerde yasiyorsunuz, taş atmak, gizlice balkona bahceye girmek, yakarim evini demek, yuzune karsi dul demek?

Dul olunca ne oluyor anlamıyorum bu insanlarin zihniyetini.
Ama bir arkadaş yazmis, benim de bir yakinim var boyle, surekli dedikodusu yapildigini ve kiskanildigini düşünür, oyle bir durum olabilir mi?
Ayrica ben onlardan bilgiliyim demissiniz, muhatap olmamanizi oneririm, hayatinizi dilediğiniz gibi yaşayın . o cevreden uzaklaşmak icin evlenmeye çalışmayın bu cok sacma olur. kitap okuyun, mesleki kurslara katilin ve mutlaka çalışın

Ya dul esi ölen kisiye denmiyor muydu? Konu sahibi sadece bosanmis.

Öncelikle tek çarenin ordan taşınmak olduğunu kabul edelim.
Daha sonra önerim hiç tuzağa düşmeden hayatına devam etmen. Ruh gibi ol.
İşlerini hallet kimseye bulaşma ve duyma.
Ha lafla, sözle, elle taciz mi edildin. Direk polise şikayet et.
Merak etme suçlu sen olmazsın.
Polislere durumunu anlatıp yardım iste. İnsanları uyarmalarını iste.
Çünkü ordan gitmeyeceksen başka çaren yok.

Çevre değiştir ..mutsuz olmak için mi boşandın ?

Caninizim istedigini yapin. Boşandınız diye sizi kimsenin dışlamasina hakki yok. Çokmu geziyor diyorlar? Oh sefam olsun size ne diyin geçin gidin. Kendi yapamadiklarini sizde gorunce kuduruyorlar. Sene olmus 2017 hala bosanmis kadinlara takanlar var ya

Verirlerse versinler.sen de olanı biteni anlatırsin...dik dur...ezdirme kendini boylelerine..benim de bi arkadaşım vardı senin gibi.tasrada görev yapıyorduk ikimiz..kiza yazmayan kalmadi..evli bekar hiç fark etmez.seninkiler kadar değildi ama kız acayip rahatsız oluo içine atiyordu.bunlari sağlam azarlamak gerek..hatta dovmek..hatta sovmek...ancak ondan anlarlar..polise de versinler..sen de onlardan orda şikayetçi olursun

Evet amaçları o diğer leri de böyle ama bu yakın cevre küs oldukları mız daha cok fazla büyük düşmanlık ediyorlar bana adımı çıkarmaya çalışıyorlar başıma bu şeyler geldi diye maalesef ordan açık biliyorlar bana neler dediler cok ağır rezil ettiler zaten haklıyken haksız durumuna düştüm (, pencere li bile kapatıyorum kadın gelmiş kulak dayamış evi dinliyor bizim evin ışığı ne zaman yanıyor sönüyor falan sürekli takip deler o başta yazdıklarınızda var ama küs bunlar aileme beni de kötü olmamı güçsüz olmamı istiyorlar ben ne kadar üzülsem de kan kustum Kızılcık şerbeti içtim dedim kendimi onlardan asla büyük görmedim hep iyilik ettim kötülük gördüm evlenmeden önce de böyleydiler ama şimdi daha da cok arttı insan ın kader i güzel olacak , bana bakıp kahkelarla güldüler (

Evet tam da bu işte kendi yapamadıklarını ben yapıyorum ya kuduruyorlar ben onlardan aşağı olacağım pazar da bile beni izliyorlar yok ben napıyormuşum felan ben de annemle babamla geziyorum dedim annem babam olmasa beni satarlar mış felan ben de evet dedim gectim ama Rabbim bildiği gibi yapsın

Aslında Oyle. Hatta artik kimlikte bile dul degil bekar yaziyor bildigim kadariyla her iki sekilde de
Evet ama onlar öyle diyor ben de birine dedim ki ben dul değilim boşandım dedim yaşım da genc çocuğum da yok dedim ama işte bakire değilim ya halbuki ben ne yaşadım bilmiyorlar bile

Evet katılıyorum size ama herkes in için de yapamam bunları zaten bir şey söyledim rezil oldum evin önünde n felan gecip sürekli beni izliyorlar diğerleri de ben içeri girdim korkuyor nasıl içeri giriyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…