- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Bu hiç aklıma gelmedi ama gencim ben kocaları yaşlı hiç bir şey yapmadığım halde sürekli izleyip dinleyip gözetliyorlar ve beni çekiştiriyorlar bana düşman oldular sanki birini öldürmüşüm onlardan gibiÖdleri kopuyordur kocalari onları boşarda sizinle evlenmek ister diye ...küçük yerler hep o kafadalar ...takmayin yada başka şehirde yaşamaya başlayın.
Cok tesekkur ederim çözüm üretmeye calışan herkes e Allah razi olsun , bilmiyorum ki ne yapacağım evlensem olmaz isteyen de yok çarşıda bile takip ediyorlar elim kolum bağlı kaldımHerkes derdinize çözüm üretmeye çalışıyor,siz onu yapamam bunu yapamam diyorsunuz..
Eee biz size soralım o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz??
İnsanlar bakarsa baksın yürü gec kime ne herkes kendine baksın
Annen baban var kaldı ki kendini bilen birine baslası karışamaz .. baksınlar konuşsunlar ellerine cekirdek ver oyle yürü bos dedikodu sıkıcı olur diyerekten
Cok tesekkur ederim cok güzel yazmışsınız :)İnsanlar bakarsa baksın yürü gec kime ne herkes kendine baksın
Annen baban var kaldı ki kendini bilen birine baslası karışamaz .. baksınlar konuşsunlar ellerine cekirdek ver oyle yürü bos dedikodu sıkıcı olur diyerekten
Oyle yerde karşınıza çıkandan hayır gelmezCok tesekkur ederim çözüm üretmeye calışan herkes e Allah razi olsun , bilmiyorum ki ne yapacağım evlensem olmaz isteyen de yok çarşıda bile takip ediyorlar elim kolum bağlı kaldım(
Yani kurban derken ben boşandım diye bana dul dediler gencim güzelim bilgilim diye yani beni cekemiyorlarBiraz daha ayrıntı verebilseniz yardımcı olabilecek biri illaki çıkar aslında. Yani nerde yaşıyorsunuz neyle nasıl geçiniyorsunuz neden sizi kurban seçtiler?
Evler cok yakın karşıma geçip dik dik bakıyorlar gözümle gördüm ses de duyuluyorgözlediklerini dinlediklerini nerden biliyorsunuz
Evet cok doğru kendi eşlerin i dövüyorlar bunlar benim kendilerinden daha iyi olmamı istemiyorlarOyle yerde karşınıza çıkandan hayır gelmez
EminimBöyle bir hastalık vardı psikolojide.. Herkes bana bakıyor beni gözetliyor hissi..
Emin misiniz? Belki de psikolojik destek almanız lazımdır.. Aklınızda bulunsun da..
Küs olduğumuz komşu cat kapı bi bahane uydrup geldi balkona girmiş sessizce ben de çıktım yalnız dım beni inceliyor evi balkonu bahçeye inceliyor ertesi gün durmuşlar bana bakıyorlar ben de dedim ki buraya böyle gelme dedim kızı bana bir başladı saydırmaya ben de dedim o evini yakarım gittim annesi içeri soktu ama dul dedi bana ben de ne diyosun sen dedim taş attım cok sinir ettiler beni ama sonra polis e verecekler di biri durdur du tanıdık bunlar arsız anlamıyor lar tam tersi daha da arttıIbreti alem olsun diye mahallenin ortasında döv birini..bir daha yan gözle bakamazlar..
Herkes de beni suçlu gördü onun eve gitti haklıyken haksız duruma düştümIbreti alem olsun diye mahallenin ortasında döv birini..bir daha yan gözle bakamazlar..
Yakın cevrem komşu larKim bu size bakip takip edenler?
peki sizce neden sizi takip ediyorlar ? sebebi ne olabilir?Yakın cevrem komşu lar
Sebebi bana tuzak kurmak ve başıma bela acmak , iftira atmak açık arıyor larpeki sizce neden sizi takip ediyorlar ? sebebi ne olabilir?
neden peki ? sizinle alip veremedikleri ne sizce?Sebebi bana tuzak kurmak ve başıma bela acmak , iftira atmak açık arıyor lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?