Düşmanlar

Ödleri kopuyordur kocalari onları boşarda sizinle evlenmek ister diye ...küçük yerler hep o kafadalar ...takmayin yada başka şehirde yaşamaya başlayın.
Bu hiç aklıma gelmedi ama gencim ben kocaları yaşlı hiç bir şey yapmadığım halde sürekli izleyip dinleyip gözetliyorlar ve beni çekiştiriyorlar bana düşman oldular sanki birini öldürmüşüm onlardan gibi

Herkes derdinize çözüm üretmeye çalışıyor,siz onu yapamam bunu yapamam diyorsunuz..
Eee biz size soralım o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz??
Cok tesekkur ederim çözüm üretmeye calışan herkes e Allah razi olsun , bilmiyorum ki ne yapacağım evlensem olmaz isteyen de yok çarşıda bile takip ediyorlar elim kolum bağlı kaldım (

Cok tesekkur ederim cok güzel yazmışsınız :)

Biraz daha ayrıntı verebilseniz yardımcı olabilecek biri illaki çıkar aslında. Yani nerde yaşıyorsunuz neyle nasıl geçiniyorsunuz neden sizi kurban seçtiler?
Yani kurban derken ben boşandım diye bana dul dediler gencim güzelim bilgilim diye yani beni cekemiyorlar

Ibreti alem olsun diye mahallenin ortasında döv birini..bir daha yan gözle bakamazlar..
Küs olduğumuz komşu cat kapı bi bahane uydrup geldi balkona girmiş sessizce ben de çıktım yalnız dım beni inceliyor evi balkonu bahçeye inceliyor ertesi gün durmuşlar bana bakıyorlar ben de dedim ki buraya böyle gelme dedim kızı bana bir başladı saydırmaya ben de dedim o evini yakarım gittim annesi içeri soktu ama dul dedi bana ben de ne diyosun sen dedim taş attım cok sinir ettiler beni ama sonra polis e verecekler di biri durdur du tanıdık bunlar arsız anlamıyor lar tam tersi daha da arttı(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…