Ben düğünden sonra regl olamadığım için normal muayeneye gittim, direk tüp bebeğe yönlendirdiler hiç aklımda yokken daha 3 aylık evliydik. Orda adet söktürücü ve Q10 başlandı benim daha önce birlikte çalıştığım bir hekim de biosteron tavsiye etti. 3 ay sonra gel dediler, eşim şehir hastanesinde çalışıyor diye orada bir doktor araştırıp gittim, 1.5 yıl da orda adet söktürücü ve takviyeler kullandım astaksantin biosteron, fsh düşmüştü sol overde küçülme olmasına rağmen solda 1 sağda 2 folikül görüldü. İlaçlar kesildi haliyle fsh tekrar yükseldi ve bana yumurtalıklarımın yanıt vermediğini, şansımı özelde denememi ya da kök hücre tedavisini denememi söylediler, dosyamı kurula bile çıkaramazmış. Gataya adet söktürücü için rapor almaya gittim ve gittiğimde tekrar bir görüş almak istedim, kök hücre tedavisinin sadece kanser tedavisi gören hastalarda başarılı olduğunu onun da uyarım kaynaklı mı tedavi kaynaklı mı olup olmadığını bilmediklerini söylediler, umut ticareti yapmak istemiyoruz sansın çok düşük dediler. Pes ettim. Adet söktürücüleri 3 ay kullanıp bıraktım menopoz ise menopoz ne yapalım kabul dedim, eşim de ben de çocuk delisi değiliz sonuçta. Bu süreçten sonra sigarayı bıraktım işe başladım biraz diyetimi değiştirdim paketli gıdalardan uzak durdum Mart'ta tedaviyi bırakmıştım Ekim'de kendi kendime regl olmaya başladım. Ertesi sene Mart ayına kadar her şey yolunda gitti, derken Mart ayının son haftasında başlayan reglim Nisan ayında da durmak bilmedi. Devlet hastanesine gittim kan verdim fsh 9a düşmüştü tabi biz şok
Kanamayı durdurmak için duphaston verdiler durdurmadi daha çok arttı, tamponun ipinden dahi damladigi için pedle birlikte takip saatlik değiştiriyordum. 1 mayıstan önceki gece nöbette çok daha ağırlaştı kanama parçalar düştü formam battı hasta bezi takmak zorunda kalmıştım, sabahına resmi tatil olduğu için medikalde randevu bulup tamamen şans eseri yetkin hocamla denk geldik. Devlet hastanesinin ultrasonunda kist dediklerinin aslinda folikül olduğunu gördük, eğer isterseniz tüp bebek yapalım dedi, hiç hesapta yokken tedaviye ortadan başlayıp sadece femara ile yumurtaları büyüttük ve çatlatma iğnesi yapıp topladık. 4 folikülün 3ü toplanabildi, biri dollendi ve 3. Günde dondurduk, 8 ay sonra da transfer yapıldı