düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

canim İNŞALLAH bu sefer hersey iyi gider de yüzün güler valla benim yumurtalar görünüşte içleri u saglikli ve sayılar gayet güzel sperme gelince oda gayet güzel ama iki tedavi yaptık malesef bi kaliteli embiriyo elde edemedik.yani diyeceğim o ki bu işler nasip işi kendini yipratipta illa yumurta boş deyip durma hayirlisi olsun ....

Öyle canim ya gerçekten olacaksa oluyor kafayı bosaltmamiz lazım en başta Allahim ol derse olacak Insallah sana da tez gün içinde nasil eder hic yumurta kalitesi için ari sütü kullandin mi faydası oluyormuş diyolar

Öyle canim ya gerçekten olacaksa oluyor kafayı bosaltmamiz lazım en başta Allahim ol derse olacak Insallah sana da tez gün içinde nasil eder hic yumurta kalitesi için ari sütü kullandin mi faydası oluyormuş diyolar
Canim ben ilkinde hiç mi hiç bişey kullanmadım.hatta ramazan ayindaydik.tabi doğal olarak niyetliydik. saglikli beslenme uyku,spor vitami doğal kurler hiç birini yapmadım.yinede bütün yumurtalarim dolu ve dollendiler.kalitesizde olsa 5 tane embiriyo olustu.ama yinede iptal

2.tedavide 2.buçuk ay bütün vitaminleri eşim ile kullandım.incir kuru 20gun uyguladım.2ay arı sutu bal polen kullandım arada sigara içiyordum
yani tiryaki olmasamda içiyordum.onuda bıraktım .uyku duzenime dikkat ettim.ve sonuç 10dolgun yumurtadan hiç birinde dollenme bile oluşmadı.çok şükür normal yoldan bile bi çocuğum var.umarım ayrıntılı anlatmisimdir.bide üstüne üstelik saçlarım hiç kalmadı.ve 8kilo bu yediklerimden aldım.

Kiyamam ya doğru diyosun olacağı varsa olur ben de ilkinde çok dikkat ettim hic embiriyom olmadi bunda hic dikkat etmedim sigara da içiyorum bak bi tane dondurduk ve klomenle sadece

Hakkinda hayirlisi oldun canim bunu demekten başka elimizden birşey gelmiyor malesef..
Allah daha büyük sıkıntılar vermesin. En kisa zamanda yüzümüzü güldürsün hepimizin insAllah
Biraz dinlen kafani topla dediğin gibi. Bu arada doktorun kimdi ?

Kızlar benim yine tedavimde yumurta alınamadı..erken çatlamış..çok yoruldum artık..ne yapdam ne etsem bilmyorum..bazen bırak tedaviyi diyorum ..ama mecbur yine devam ediyorum..herşey Allahtan..bizimde imtihanımız bu yöndeymiş hep..rabbim bizleri kurtarsın inş.bu sıkıntılardan..

hadi ya nasıl erken çatlıyor dikkat etmiyorlar mı baskılayıcı ilaç kullanmıyormusun ...

Amin Allah en kisa zamanda kurtarsin bu sıkıntılardan hepimizi..
Yorulmakta haklisin canim hepimiz zaman zaman yoruluyoruz ara veriyoruz ama pes edemeyiz öyle bi şansımız yok malesef..
Mini deniyorsun değil mi ? Beklenen bi sorun bu zaten minide şans çok yüksek değil ama denemek zorundayız bizim imtihanimiz bu pes etmek yok birgün güzel haberi alicaz insAllah. Senin yanindayiz hepimiz seni çok iyi anlıyoruz

Çok üzüldüm ya keske bize bi çare bulsalar ama denemekten başka çaremiz yok malesef Allah yardimcimiz olsun güç kuvvet versin

Merhaba,

Yaz aylarında buna benzer bir dilekçe yazdım Bimer' e cevapları çok politik oldu ve tatmin etmedi. Özetle "şu anda yasa ve koşullar böyle" dediler.

Vitaminler ile ilgili mesajlarinizi okudum, size faydasindan daha cok zarar vermis gibi. Ama iyi marka mi kullandiniz? cunku zarar vermeleri mumkun degil. Ben bu vitaminler listesini Amerikanin en basarili tup bebek merkezinin hastalarindan aldim. AMH si 0 olan bayanlardan bile 6 gunluk en iyi kalite embryolar aliyorlar. Ise yaramazsa tavsiye etmem, ama ben diyetle beraber uyguladim bunlari ve sadece 2 ay uygulayabildim sonra hamile kaldim. bu sefer de tup bebek oncesi tekrar diyet ile beraber uygulamayi dusunuyorum. Kaybedecek birseyim yok, cunku zaten onlari almisim.

D vitamini
cok onemli, hem embryo icin hem de kemikler icin, cunku estrojenimiz az bir de ustune vitamin d dusuk olursa kalsiyum vucutla hic emilemiyor. Sonuc- erken kemik erimesi.

Myo Inositol -icenler var mi? B8 -hucrelerin bir parcasidir, dogurganligi arttirir, kilo verdirir, iyi kolesterolu yukseltir, insulin direncini dusurur.

CoQ10- antioksidan, embryo kalitesini arttirabilir, dollenme sirasinda kromozomal bolunmeyi iyilestirir.

L arginine- hucre bolunmesinde, bagisiklik fonksiyonu ve hormon saliniminda yardimci olan amino acittir. Daha once basarisiz tup bebek tedavisi olan bayanlarda dogurganligi arttirdigi gorulmustur.

DHA/EFA balik yagi ve esensiyal yag asitleri-ureme sistemine, kalp, insulin seviyesi ve beyin sagligina yardimci olur, vucuttaki iltihaplanmayi azaltabilir. En iyi kaynagi aritilmis balik. COD(marina) karaciger yaginda A vitamini ve D vitamini cok yuksektir ve toksik olabilir.

Vit E- antioksidan yag, serbest radikallerin cogalmasini engeller ve hucre zari hasarini onler.

Vit C- son derece etkili antioksidan, dogal antihistamin, histamin salinmasini engeller. Serbest radikallerle savasmaya yardimci olur.

Melatonin-guclu antioksidan, uyku-uyanma dongulerini duzenlemeye , ayrica koruyucu bir acan. (Hasimotosu olanlar kullanmasin)

micronized DHEA-yumurtalik fonksiyonunu genclestirir. Testosteron ve estrojen gibi diger steroidal hormonlara donusebilen Steroidal hormndur. Cogunlukla bezler tarafindan uretilir ve salgilanir. 20 yasina kadar pik gorur sonra azalir. Fiziksel guc. cinsel guc ve hafiza ile iliskilidir.

Acai berry https://translate.google.com/transl...rich-acai-berry-supports-better-ivf-outcomes/

En onemli olan vitaminler bunlar. Benim erken yumurta yetmezligi sebebim bagisiklik sistemindeki bozukluk. Cunku Hasimoto, Lupus, antikoagulant var, bunlarin hepsi bagisiklik sistemiyle ilgili sikintilardan kaynaklanan hastaliklar. Her biri icin ilac kullaniyorum. Simdi saclarim 1.5 yil onceki saclarimin iki kati oldu. Neredeyse kel oluyordum.
O yuzden, saclariniz dokuluyor, cildiniz kuruyor, yuzunuzde kirmizi lekeler cikiyor, kabizlik yasiyor, uyku duzeniniz bozuk ise kesinlikle bir doktora gidin derim.

Gelelim diyet kismina, unlu mamuller ve tatlilarin zaten kilo aldirdigini biliyoruz. Ayrica, islenmis urunler oldugu icin vitamin ve mineral icermiyor, vucudunuz onu sindirmek icin vitaminlere ihtiyaci var, ama o vitaminleri sizden aliyor. Yani bu urunleri yediginiz zaman vitamin almiyorsunuz, tam tersine veriyorsunuz.
Bugday urunleri gluten icerir, herkezin buna alerjisi olmaz, alerjisi olan insanlar zaten hemen anlarlar, cok zayif olur, hep ishal olur, gluteni sindiremez ve mide zarina zarar verir. Fakat, basiklik sisteminde bozukluk olan hastalar, glutene karsi hassas olur. Siz hicbirsey hissetmeyebilirsiniz. Inek sutu ile de ayni durum, sutun icindeki protein zor sindirilir ve vucut bunlari sindirebilmek icin ekstradan fazla enerji harcar. Vucut ilk once en onemli organlara enerji verir, ureme organlari bu zincirin en sonlarindadir, Yani ilk once beyine, kalbe, bobreklere, sindirim sistemine, karacigere vs enerji verir, en son birsey kalirsa ureme sistemine dagitir. O yuzden zor sindirilen, alerjiniz olan, hassasiyet gosterdigniz urunleri menunuzden cikarin derim ben.

Bu diyetin sonucunu Size 4-5 ay sonra yazarim. Sorulariniz olursa bana sorabilirsiniz. elimden geldigince yardimci olurum.

Bir de bana iyi tup bebek merkezi tavsiye edebilirmisiniz? Doktor?
Umut tup bebek, Acibadem Maslak, Florence Nightingale, Tansu Kucuk, Ulun Ulug, Halit Firat Erginc gittigim doktorlar ve hastaneler.

Ben eskiden karsiydim, sizin gibi sindiremiyordum. Sebebi, sanirim gencim, kendim de hamile kalirim diye dusundugum icin. Ama o kadar tup bebek yaptiktan sonra dusunmeye basladim. Benim de ilk evliligimden oglum var, esimin de cocugu yok. Onun da baba olmaya hakki var, bende cocugun biyolojik annesi olmasamda kendim dogurdugum icin severim. Ve esime yazik, calisiyor calisiyor, bende tup bebek diye tuturuyorum paralar havaya gidiyor. Bir tek problem, Kibrista iyi bir donor bulabilirmiyiz?

Bizi beni cok güzel aydinlattin.bu tedavimde doktor b vit multi vit. Omega 1000 d 1000 verdi de verdi.bende ilk kez bal ari sutu polen karisimi yedim sıvı propolis ictim suyla.sonuc yumurtalarda iyilesme var.bu arada ilk kez vitaminin faydasini gordum.ozellikle balli karisim mucize gibi geldi ikisi birlikte kullanilmali bence.
Ben bahceci fulya merkezi erbil yağmur beye yeni gitmeye basladım.güvenc beyi de cok begeniyorum yorumları okudugumda.

Hayırlı olsun tedaviniz bende aynı durumdan muzdaripim. Bende Bahçeci Fulya ya gittim bana kübra hn. a randevu verdiler Ben kararsız kaldım. Erbil Bey nasıl bir tedavi uyguluyor

Hayırlı olsun tedaviniz bende aynı durumdan muzdaripim. Bende Bahçeci Fulya ya gittim bana kübra hn. a randevu verdiler Ben kararsız kaldım. Erbil Bey nasıl bir tedavi uyguluyor
Sizinde hayırlı olsun.bugün 43 oldum yasa bagli rezerv azligi var.havuz sistemi ile 3 kez yumurta toplanacak.ondan sonra da rahim dinlendirme belki era testi.insallah embriyo olusunca genetige gidecek.tedavim boyle.buralarda erbil guvenc cok duydugum isimler.mustecap beyde sevilen birisi.erbil bey veya guvenc bey iyi bir tecih bence de.kübra hanimi tanimiyorum.ilk randevuyu oldunuz mu

İlk görüşmeye gittim muayene oldum. Çok kararsız kaldım. Forumlarda hep Erbil Beyin ismini okuyorum.

İlk görüşmeye gittim muayene oldum. Çok kararsız kaldım. Forumlarda hep Erbil Beyin ismini okuyorum.
O zaman erbil beye gidin bende memnunum cok konusmuyor erbil bey.yogunlarda ilgisinden yine memnun kalırsınız.bende forumlarda onu okuduğum için gitmistim.memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…