düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

Aa cok üzüldüm canim pgt ne oluyor neden çözülürken saglikli çözülememiş mi

M Matmazela canim nasilsin gerçi ozelinde yazmıştım.seni tekrar boyle heyacanli görmek ne guzel RABBİM bu çabalarını bebekle taclandirsin
Merhaba canim simdi gördüm mesajını.
Heyecanliyim diyemem çünkü şuan tekrar biseyler yapmak için hazir değilim.. Bu tedaviler maddi manevi o kadar yipratici ki bir kac ayda toparlayamiyoruz malesef helede doktor birdaha gelme derse..
Etrafımdaki herkes yaşın çok genç olur pes etme dene tekrar bakarsin bi mucize olur vs. Diyor ama malesef bu cümleler benim için bi anlam ifade etmiyor.
Yinede burdaki tedavideki arkadaşlarla konuşup dertleşmeye gerek destek olmaya gerek moral bulmaya çalışıyorum kisaca toparlamaya çalışıyorum
Sen nasilsin neler yapiyosun daha iyi misin dr. Gittin mi tekrar

Son düzenleme:
Öyle bir şey okumuştum ama deneme aşamasındaydı sonuçlar yüz güldürüyor mu acaba

Yumurta kalitesiz mis donmus emb. Da kaliteli degildi
Ya sabiiiir Allahim her aşaması ne kadar zor yaa.
Kaliteli Yumurta zaten başlı başına dert sonra embriyo kaliteli mi sonra kalitesi bozulmadan çözülecek mi sonra rahime tutunacak mi sonra bebek saglikli olacak mi

Canlarım,18 Ocakta açmış olduğum “Tüp bebekte devlet katkısı yeterli mi” konusuna 10 gün içinde sadece 1 kişi yorum yaptığı için düşüncelerimin yanlış olduğunu geç de olsa fark ettim. Başbakanlık Bilgi iletişim Merkezine (BİMER)yazacağım dilekçe üç aşağı beş yukarı aşağıdaki gibidir. Herkese hayırlı olsun.

Ülkemizin ekonomik kaynakları çok önemli ancak sınırlıdır. Ben de duyarlı bir infertinite hastayım. Devletimin çıkarlarını kendi çıkarlarımdan üstün tutarım. Her ilde devletin tüp bebek merkezi veya hastanesi olamaz, ana merkezlerde olması yeterlidir hatta bence olması gerekenden de daha fazladır. Sadece başkent Ankara’da olması yeterlidir. Çocuğunun olmasını isteyen herkes Ankara’ya kolayca ulaşabilir. Çünkü Ankara Türkiye’nin ortasında bulunmaktadır, hızlı trenle bile kolayca ulaşıma sahiptir. Çocuğu olamayan hastalar çocuk masraflarının fazla olmaması sebebiyle zaten belli bir birikime sahip olmaktadırlar. Çeşitli sebeplerle bir birikime sahip olmayanlar da bankalarımızdan kolayca kredi alabilmektedirler. Her hastaya 1300 tl 3 deneme için fazladır. Katkının 2 deneme ve en fazla 500 tl olması devlet hazinemize oldukça katkı sağlayacaktır. 39 yaşına kadar başvuran her hasta en fazla 5-6 ayda kolayca rapor alabilmektedir. Günümüzde insanlar geç evlenmekte, kariyer yapma gibi bence geçersiz sebeplerle çocuk sahibi olmayı geciktirmektedirler. Yaş sınırının 35’ e kadar düşmesi uygundur, böylece binlerce hastaya daha katkı vermek zorunla kalınmayacaktır. Bilgilerinize sunar gereğinin yapılmasını arz ederim.

yok canim deneme aşamasında çıkmış 2015 sonu uygulanmaya başlanmış hatta ilk bebeği dogmus
Bende tesadüfen bununla ilgili doktoru okudum ve yazıyı.burada 40 yas ve uzeri formunda paylastım.o doktora degilse de bunu yapan diger doktora soruldu henüz uygulanmıyor demisti.gecen ay bunlari konustuk.ücreti 36.000 diye biliyorum.ist.unv.kısmını hic duymamıştım.bulabilir misiniz cidden oluyor mu ist. Ünv.sinde ? Burda bize cok kisiye fayda saglar ama cok da pahalı

36000 bin mi ? anlamıyorum neden bu kadar pahalı vitamin ilaçalrını sigorta karşılamaz tüp bebeğe sınırlama var ilaçları el yakıyor raporlu olsa bile ee napalım vazmı geçelim çocuk istemekten

canim ben link atmasını bilseydim atardım.benim vatsap gruptaki arkadaşlara link attım.canim yazılı olarak rakam vermediler fiyat hakkında sadece tupbebek tedavisinin bi üstü rakammis.ilk 20kişiyeücretsiz yapılmış.tabi yayginlarsirsa fiyatı düşer

Liste bayağı zormuş vitamin haplarının ölçülerini merak ettim . Qenzim kullanmıştım pek ise yaramamıştı
Evet, en zoru diyet, ama ben haftada 1 gün kendimi şimartiyordum, öyle güzel oluyor)) unuttuğum şeyler ve kalan vitaminlerin dozajı.
Myo - Inositol 750mg- günde 2 kere 3 tablet (kalite arttiriyor)
Coenzyme q10-400mg günde 2 kere
L arginine 1000 mg gunde 2 kere
Omega 3 - 1000 mg
Vitamin E 400 iu
Vitamin C 500 mg sabah içilecek
Melatonin 3 mg gece yatarken, hasimotosu olanlar içmez.
Vitamin D 1000 mg
DHEA 25 mg günde 3 kez, biosteron pek iyi değil, iherb sitesinde iyileri var.
Acai berry, NOW marka, 750 mg günde 3 kez.

Ve kızlar, bunlari minimum 3 ay icmelisiniz, 2 ay sonra hala etkisi olmayacak, ve her ay yumurtalarin tepkisi farklı olur, o yuzden bir ay iyi, bir ay kötü olur. Çocuk şahibi olmak için herşeye hazırım, en sonunda kendi çocuğum olmazsa donör kullanmaya şimdiden hazırlanıyorum psikolojik olarak. Siz de umudunuzu kaybetmeyin, isteyene nasip olur.
Başka bilgi isterseniz, paylaşmaya hazırım. Ve önemli bir konu, transfere kadar gidecekseniz kesinlikle genetik test yaptırın embryoya.

Merhaba dün sonucu aldim 9.gun deger 45 10.gun 33 yani dusus kimyasal gebelik.
Bu durumda genetik testler pihtilasma testleri rahim incelemesi filan olur snrm.
Ama su kesin ki doktor kesinlikle ilacsiz tedavide karar kildi ve senin icin dogal yontem daha etkili dedi.
Artik dinlenicem simdi akisina birakicam .O esnada devlet hastanesinde testlerimi yaptiririm.Ne yapalim Allah in dedigi olur.

Çok üzüldüm.insallah bebegimiz olacak

Yazinizi gec gördüm internette tevafuken rastladim burada gonotropinler bolumunde yazilmis.Ancak artik sentetik olarak da uretiliyormustu.Insanlari igrendirmeyelim.

https://www.aligulkanat.com.tr/yumurtlama-ilaclari-ve-etkileri/

M MeleklerinAnnesi canim ben kesinlikle kendi adıma soyluyum.o vitaminler hiç biri ise yaramıyor.dünya kadar para verdik .ve hiç mi hiç faydasını görmedim.eğer bidaha denersemde asla vitamin kullanmam benim yumurtalar sayısı ve kalitesi iyi gözüküyor .ama ya dollenmiyor.yada kalitesiz embiriyo oluyor.sorunumuz sebebsiz infertilite donasyona gelince de canim senin gerçekten içine siniyormu? benim kizim sürekli kardeş istiyor.ne yalan söyleyim onun bi dayanağı dert ortağı yani kalniz kalmasını istemiyorum.Ama donasyon deyince içim bi ürperiyor .gerçekten bu konuda fikrini öğrenmek istiyorum.

Canim kesinlikle sana katılıyorum ben de bir ton vitamin kullandım ve hic faydasını görmedim zaten hormon alıyoruz bi de haplar böbreklerimize zarar gelecek diye korkuyorum

Canim kesinlikle sana katılıyorum ben de bir ton vitamin kullandım ve hic faydasını görmedim zaten hormon alıyoruz bi de haplar böbreklerimize zarar gelecek diye korkuyorum
ben bidaha asla kullanmam yaa daha dolabimda bir yığın duruyor.yani valla bobreklerin derdine dusmemisimde eşimin ve benim saclarimiz hepsi bu vitaminlerden döküldü yaa
canim sizde sorun nedir

ben bidaha asla kullanmam yaa daha dolabimda bir yığın duruyor.yani valla bobreklerin derdine dusmemisimde eşimin ve benim saclarimiz hepsi bu vitaminlerden döküldü yaa
canim sizde sorun nedir
Amh düşüklüğü canim yumurtalarim boş çıktı ilk denemem de tedavi iptal oldu şimdi yeniden başladım doktorum sadece klomenle bu ay bi yumurta elde etti dondurdu ilk tedavide nerdeyse günde 10 vitamin içtim ama yumurtalar boş çıktı bu tedavide doktorum hic vitamin vermedi ise yaramadığını soyledi

canim İNŞALLAH bu sefer hersey iyi gider de yüzün güler valla benim yumurtalar görünüşte içleri u saglikli ve sayılar gayet güzel sperme gelince oda gayet güzel ama iki tedavi yaptık malesef bi kaliteli embiriyo elde edemedik.yani diyeceğim o ki bu işler nasip işi kendini yipratipta illa yumurta boş deyip durma hayirlisi olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…