Aa cok üzüldüm canim pgt ne oluyor neden çözülürken saglikli çözülememiş miBenim tedavim yeni bitti normalde pgt hastasıydım.. 3 tedavim gördüm donmuş emb.vardı 3.tedavide onlarda çözüldü 9 embriyodan elde sıfır kaldı transfer iptal oldu ... yumurta donasyonu dedi dr burya bakıyorum benim burdaki kişilerden daha çok yumurtam oluşmuş döllenme sayım azdı ve embriyo kalitesi düşüktü aklım almıyor.. sanırım yumurta donasyonuna yonelecem
Merhaba canim simdi gördüm mesajını.
Öyle bir şey okumuştum ama deneme aşamasındaydı sonuçlar yüz güldürüyor mu acaba@nuffıun cnim 2015 sonu itibariyle denenmiş 20 kadinin üzerinde ücretsiz yapmışlar. dünyada sadece üç ülkede kullanılmaya başlanmış tabi sade ist üniversitesinde 36.37yas üstü gruplara yapılıyor.aroskopi yöntemiyle yumurtadan parça alınıp dolduruluyor daha sonra yumurtayi yanılıyorlar anladığım kadarıyla hani özellikle donasyon önerilen kadınlara aslında link atmasını becerseydim onu yapcatimda beceremiyim
Yumurta kalitesiz mis donmus emb. Da kaliteli degildiAa cok üzüldüm canim pgt ne oluyor neden çözülürken saglikli çözülememiş mi
Ya sabiiiir Allahim her aşaması ne kadar zor yaa.Yumurta kalitesiz mis donmus emb. Da kaliteli degildi
Allah yardimcimiz olsun canim çok çok üzüldüm gerçekten..Yumurta kalitesiz mis donmus emb. Da kaliteli degildi
yok canim deneme aşamasında çıkmış 2015 sonu uygulanmaya başlanmış hatta ilk bebeği dogmusÖyle bir şey okumuştum ama deneme aşamasındaydı sonuçlar yüz güldürüyor mu acaba
Bende tesadüfen bununla ilgili doktoru okudum ve yazıyı.burada 40 yas ve uzeri formunda paylastım.o doktora degilse de bunu yapan diger doktora soruldu henüz uygulanmıyor demisti.gecen ay bunlari konustuk.ücreti 36.000 diye biliyorum.ist.unv.kısmını hic duymamıştım.bulabilir misiniz cidden oluyor mu ist. Ünv.sinde ? Burda bize cok kisiye fayda saglar ama cok da pahalıyok canim deneme aşamasında çıkmış 2015 sonu uygulanmaya başlanmış hatta ilk bebeği dogmus
36000 bin mi ? anlamıyorum neden bu kadar pahalı vitamin ilaçalrını sigorta karşılamaz tüp bebeğe sınırlama var ilaçları el yakıyor raporlu olsa bile ee napalım vazmı geçelim çocuk istemektenBende tesadüfen bununla ilgili doktoru okudum ve yazıyı.burada 40 yas ve uzeri formunda paylastım.o doktora degilse de bunu yapan diger doktora soruldu henüz uygulanmıyor demisti.gecen ay bunlari konustuk.ücreti 36.000 diye biliyorum.ist.unv.kısmını hic duymamıştım.bulabilir misiniz cidden oluyor mu ist. Ünv.sinde ? Burda bize cok kisiye fayda saglar ama cok da pahalı
canim ben link atmasını bilseydim atardım.benim vatsap gruptaki arkadaşlara link attım.canim yazılı olarak rakam vermediler fiyat hakkında sadece tupbebek tedavisinin bi üstü rakammis.ilk 20kişiyeücretsiz yapılmış.tabi yayginlarsirsa fiyatı düşerBende tesadüfen bununla ilgili doktoru okudum ve yazıyı.burada 40 yas ve uzeri formunda paylastım.o doktora degilse de bunu yapan diger doktora soruldu henüz uygulanmıyor demisti.gecen ay bunlari konustuk.ücreti 36.000 diye biliyorum.ist.unv.kısmını hic duymamıştım.bulabilir misiniz cidden oluyor mu ist. Ünv.sinde ? Burda bize cok kisiye fayda saglar ama cok da pahalı
Evet, en zoru diyet, ama ben haftada 1 gün kendimi şimartiyordum, öyle güzel oluyor)) unuttuğum şeyler ve kalan vitaminlerin dozajı.Liste bayağı zormuş vitamin haplarının ölçülerini merak ettim . Qenzim kullanmıştım pek ise yaramamıştı
Merhaba dün sonucu aldim 9.gun deger 45 10.gun 33 yani dusus kimyasal gebelik.Merhaba canım inşAllah bu son tedavin olur guzel haberlerini duyarız.
Bende yüksek dozlarla tedavi gördüm ve hep kalitesiz yada boş cıktı 4 kez tedavi gördüm ama bugüne kadar bir doktorda demedi ki bi mini tüp bebek deneyelim belki yüksek doz yumurtalarını bozuyordur demedi.. Üstelik adı bilinen doktorlardı hep gittiklerim.
Ben kendi araştırmalarımla buldum mini tedaviyi. İnşAllah sizlerden güzel haberler duyarım bana umut olursunuz bende artık kendimi toparlar tekrar başlarım
Çok üzüldüm.insallah bebegimiz olacakMerhaba dün sonucu aldim 9.gun deger 45 10.gun 33 yani dusus kimyasal gebelik.
Bu durumda genetik testler pihtilasma testleri rahim incelemesi filan olur snrm.
Ama su kesin ki doktor kesinlikle ilacsiz tedavide karar kildi ve senin icin dogal yontem daha etkili dedi.
Artik dinlenicem simdi akisina birakicam .O esnada devlet hastanesinde testlerimi yaptiririm.Ne yapalim Allah in dedigi olur.
İmş.bu tedavin olumlu olut cnm.haklısın çok ilaç bi işe yaramıyor..niye o kadar çok ilaçla yapmaya çalışırlarki ..çok yumurts elde edilen kişilernde çok hepsi sağlıklı oomuyor yumurtalarn ..
Bu bahsettiğin ilaç nadıl yani kadnlarn idrarından elde ediliyor ???
Canim kesinlikle sana katılıyorum ben de bir ton vitamin kullandım ve hic faydasını görmedim zaten hormon alıyoruz bi de haplar böbreklerimize zarar gelecek diye korkuyorumM MeleklerinAnnesi canim ben kesinlikle kendi adıma soyluyum.o vitaminler hiç biri ise yaramıyor.dünya kadar para verdik .ve hiç mi hiç faydasını görmedim.eğer bidaha denersemde asla vitamin kullanmam benim yumurtalar sayısı ve kalitesi iyi gözüküyor .ama ya dollenmiyor.yada kalitesiz embiriyo oluyor.sorunumuz sebebsiz infertilite donasyona gelince de canim senin gerçekten içine siniyormu? benim kizim sürekli kardeş istiyor.ne yalan söyleyim onun bi dayanağı dert ortağı yani kalniz kalmasını istemiyorum.Ama donasyon deyince içim bi ürperiyor .gerçekten bu konuda fikrini öğrenmek istiyorum.
ben bidaha asla kullanmam yaa daha dolabimda bir yığın duruyor.yani valla bobreklerin derdine dusmemisimde eşimin ve benim saclarimiz hepsi bu vitaminlerden döküldü yaaCanim kesinlikle sana katılıyorum ben de bir ton vitamin kullandım ve hic faydasını görmedim zaten hormon alıyoruz bi de haplar böbreklerimize zarar gelecek diye korkuyorum
Amh düşüklüğü canim yumurtalarim boş çıktı ilk denemem de tedavi iptal oldu şimdi yeniden başladım doktorum sadece klomenle bu ay bi yumurta elde etti dondurdu ilk tedavide nerdeyse günde 10 vitamin içtim ama yumurtalar boş çıktı bu tedavide doktorum hic vitamin vermedi ise yaramadığını soylediben bidaha asla kullanmam yaa daha dolabimda bir yığın duruyor.yani valla bobreklerin derdine dusmemisimde eşimin ve benim saclarimiz hepsi bu vitaminlerden döküldü yaa
canim sizde sorun nedir
canim İNŞALLAH bu sefer hersey iyi gider de yüzün güler valla benim yumurtalar görünüşte içleri u saglikli ve sayılar gayet güzel sperme gelince oda gayet güzel ama iki tedavi yaptık malesef bi kaliteli embiriyo elde edemedik.yani diyeceğim o ki bu işler nasip işi kendini yipratipta illa yumurta boş deyip durma hayirlisi olsun ....Amh düşüklüğü canim yumurtalarim boş çıktı ilk denemem de tedavi iptal oldu şimdi yeniden başladım doktorum sadece klomenle bu ay bi yumurta elde etti dondurdu ilk tedavide nerdeyse günde 10 vitamin içtim ama yumurtalar boş çıktı bu tedavide doktorum hic vitamin vermedi ise yaramadığını soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?