- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
Evet dhea e vitamini b vitamini de alacağıHaklısın cnm benmde kafam karıştı ama benm adet ağrılarm da dayanılmaz oluyor belki ona da iyi gelir dedm ztn adet olunca tedavi ye başlıcam ozamana kadr kullanırm iki hafta fln omega 3 mu alcaksn
Dhea ne ise yarıyor cnm ben onu omega 3 un içinde olan bi vitamin saniyodum en iyileri hangisi acaba bende almayı düşünüyorumEvet dhea e vitamini b vitamini de alacağı
kötü over rezervi olanlar dhea kullanıyor canım. daha en iyisi hangisi araştıramadım, bugün vaktim olmadı yine... araştırayım yazarım burayaDhea ne ise yarıyor cnm ben onu omega 3 un içinde olan bi vitamin saniyodum en iyileri hangisi acaba bende almayı düşünüyorum
Sende mi erbil beyin hastasinin bende adet olduktan sonra 20 gun cyclo kullanip baslayacagimGeçmiş olsun insallah gönlünce güzel sonuc al.geçen hafta ne ? Ne tedavisi bu klomen mi tüp bebek mi ? era testi su demek rahimin en iyi tutunma zamanını gosteriyor.doktorum bunu destekliyor.%25 tedavide şansı arttırıyormuş.bu da kücümsenecek birşey değil dedi.internete era testi yazıp bir bakarsın.bende yeni baktım.rahmin transfer için en uygun olduğu günü belirliyor.1000 euro yani 4000 tl.
Hmm anladm cnm sağol benmde amelyttan sonra rezervm düştü ama martta dondurulmuş embriyo tedavisine başlıcam şuan kullanmama gerk yok herldekötü over rezervi olanlar dhea kullanıyor canım. daha en iyisi hangisi araştıramadım, bugün vaktim olmadı yine... araştırayım yazarım buraya
aslında en iyisi doktora sormak, dheayı doktora sorabilirsin, diğerleri zaten vitamin.Hmm anladm cnm sağol benmde amelyttan sonra rezervm düştü ama martta dondurulmuş embriyo tedavisine başlıcam şuan kullanmama gerk yok herlde
Benm doktor umursamaz öyle fakulteye gidiyrm cnm memnun değilm ztnaslında en iyisi doktora sormak, dheayı doktora sorabilirsin, diğerleri zaten vitamin.
Evet Erbil beyin hastasıyım.bende memnunum inşallah ugurlu gelir.tedavinde basarilarSende mi erbil beyin hastasinin bende adet olduktan sonra 20 gun cyclo kullanip baslayacagim
Insallah hepimizeEvet Erbil beyin hastasıyım.bende memnunum inşallah ugurlu gelir.tedavinde basarilar
Sende bizi haberdar eder misin..ilk kez mi erbil beye gideceksin ? iyi diye mi duydunuzda gidiyorsunuz ?Insallah hepimize
hangi fakülteye gidiyorsun, ben de çapadan rapor bekliyorumBenm doktor umursamaz öyle fakulteye gidiyrm cnm memnun değilm ztn
Bursa uludağ üniversitesi cnm sen ordami yaptırcaksin yoksa raporu dışarı veriyolarmihangi fakülteye gidiyorsun, ben de çapadan rapor bekliyorum
rapor dışarda kullanılıyor, ama emin değilim, henüz karar vermedimBursa uludağ üniversitesi cnm sen ordami yaptırcaksin yoksa raporu dışarı veriyolarmi
3. Denemem canim erbil beyi cok arastirdimda buldum sanirim butun yazilari okudum :) bazi seyler nasiptir en azindan vicdanim rahat olsun istiyorumSende bizi haberdar eder misin..ilk kez mi erbil beye gideceksin ? iyi diye mi duydunuzda gidiyorsunuz ?
Evet bende okurken ve bir kizla yazışmamızla tercih ettim.insallah uğurlu gelir.bende vicdanen en iyi yere gitmeye çalıştım ilk opumu oldum.tavsiye ederim profesyoneller.esimle opuyu bize verilen özel odada beklemekte iyi oldu.ankaradakiler ayni parayı alıp tek odada bayanlarla bekleserek opu yapıyorlar3. Denemem canim erbil beyi cok arastirdimda buldum sanirim butun yazilari okudum :) bazi seyler nasiptir en azindan vicdanim rahat olsun istiyorum
Oyle tabi ben artik odayi falan gectim ilgi falanda beklemiyorum islerini iyi yapsinlar yeter sukur biraz once hasta oldumEvet bende okurken ve bir kizla yazışmamızla tercih ettim.insallah uğurlu gelir.bende vicdanen en iyi yere gitmeye çalıştım ilk opumu oldum.tavsiye ederim profesyoneller.esimle opuyu bize verilen özel odada beklemekte iyi oldu.ankaradakiler ayni parayı alıp tek odada bayanlarla bekleserek opu yapıyorlar
Bizim hastanede rapor vermiyor dışarı ya verse ben dışarda kullnrmrapor dışarda kullanılıyor, ama emin değilim, henüz karar vermedim
Denizlide özel sağlık hastanesi cnm dr.da yunus aydın .doktorun kim, hangi hastanede tedavi oluyorsun, paylaşabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?