düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

Haklısın cnm benmde kafam karıştı ama benm adet ağrılarm da dayanılmaz oluyor belki ona da iyi gelir dedm ztn adet olunca tedavi ye başlıcam ozamana kadr kullanırm iki hafta fln omega 3 mu alcaksn
Evet dhea e vitamini b vitamini de alacağı

Dhea ne ise yarıyor cnm ben onu omega 3 un içinde olan bi vitamin saniyodum en iyileri hangisi acaba bende almayı düşünüyorum
kötü over rezervi olanlar dhea kullanıyor canım. daha en iyisi hangisi araştıramadım, bugün vaktim olmadı yine... araştırayım yazarım buraya

Sende mi erbil beyin hastasinin bende adet olduktan sonra 20 gun cyclo kullanip baslayacagim

kötü over rezervi olanlar dhea kullanıyor canım. daha en iyisi hangisi araştıramadım, bugün vaktim olmadı yine... araştırayım yazarım buraya
Hmm anladm cnm sağol benmde amelyttan sonra rezervm düştü ama martta dondurulmuş embriyo tedavisine başlıcam şuan kullanmama gerk yok herlde

3. Denemem canim erbil beyi cok arastirdimda buldum sanirim butun yazilari okudum :) bazi seyler nasiptir en azindan vicdanim rahat olsun istiyorum
Evet bende okurken ve bir kizla yazışmamızla tercih ettim.insallah uğurlu gelir.bende vicdanen en iyi yere gitmeye çalıştım ilk opumu oldum.tavsiye ederim profesyoneller.esimle opuyu bize verilen özel odada beklemekte iyi oldu.ankaradakiler ayni parayı alıp tek odada bayanlarla bekleserek opu yapıyorlar

Oyle tabi ben artik odayi falan gectim ilgi falanda beklemiyorum islerini iyi yapsinlar yeter sukur biraz once hasta oldum

Herkese merhaba
Ne zamandır girmiyordum tedavi sürecinde güya etkilenmemek için..
Beni tanıyanlar bilir bu beşinci tedavim ve doktoru mini tedaviye ikna etmek istedim düşük dozla başladı menegon kullandım sadece birde cetrotide 4 yumurta gelişti ikisi dolu çıktı ama döllenmedi
Bizi konuşmak için çağırdı ve beş kez denemişsiniz size donör öneririm dedi..
yumurtaların neden böyle çıktığını anlamıyorum genetik bi problem olabilir dedi bizde donör ihtimalini düşünmüyoruz deyince doğal sıklus denemekte fayda var acaba ilaçlar yumurtanın gelişimini mi bozuyor filan ddi
doğal sıklus deneyen var mı bundan iyi sonuç alan var mı ne yapacağımı bilmiyorum bana bi akıl verin çok yoruldum artık ya

Değerleri benden çok daha kötü olanların bile yumurtası çıkıyor Allah hepimize nasip etsin tabiki.
Herkesin evladını kendisine bağışlasın.
Kimseninkinde gözüm yok ama çok üzülüyorum artık umudum tükeniyo
benim durumum sebepsize giriyormuş..
Yumurtasına genetik test yaptıran var mı yada yakınında duyan bilen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…