düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

Bahceci fulyada dün bir kizla tanıştım 40 yaßında amh degeri 0,001 miş.dedi ki mustafa bahceciden sonra buradaki en iyi doktor erbil beymis ben öyle duydum dedi.bu da hoßuma gitti tabi.ayrıca bir hasta hakkında kararsız kalındığında tüm doktorlar toplantı yapıp karar veriyormus, tüm doktorlar görüyor zaten dedi bu bayan.kendisi era testinden umutlu ayrica erbil bey amh ye takılma tek başına o gösterge değil demis.sonuçta 1 yumurta lazim bize dedi bu arkadaş.keşke tel alsaydım era sonucunu öğrenirdik.

Son düzenleme:
Benimde dün yumurtam toplandı .çok şükür bu sefer toplandı.inşallah döllenir..geçen hafta erken çatlamış demişlerdi,alamamışlardı yumurtayı..

Benimde dün yumurtam toplandı .çok şükür bu sefer toplandı.inşallah döllenir..geçen hafta erken çatlamış demişlerdi,alamamışlardı yumurtayı..
Geçmiş olsun insallah gönlünce güzel sonuc al.geçen hafta ne ? Ne tedavisi bu klomen mi tüp bebek mi ? era testi su demek rahimin en iyi tutunma zamanını gosteriyor.doktorum bunu destekliyor.%25 tedavide şansı arttırıyormuş.bu da kücümsenecek birşey değil dedi.internete era testi yazıp bir bakarsın.bende yeni baktım.rahmin transfer için en uygun olduğu günü belirliyor.1000 euro yani 4000 tl.

Amin cnm.. Tüp bebek tedavisi. mini tüp bebek.sadece klomen kullanıyorum.adettn ikinvi üçüncü günü başlanıyor yumurta takibi sonra opu.geçen pazartesi oldum..işte erken çatlamış dediler..sonra dr.dediki arkadan gelen yumurta var 4 gün sonra gel bakalım..ayrıcada tekrar klomen verdi..kontrole gittim. Tekrar opu oldum..yani bir ayda iki kere oldu..era testi baya pahalıymış..evet duymuştum sanki bunu.ama bi an ne olduğunu hatrlayamadım..

Aaa mini, klomenle mi oluyordu ...bunun da kendiliginden çatlaması kötüymüş.insallah daha da güzel olsun

Ay arkadaşım bende geçen ay başladım hepsine
Agnucuston,omega3,q10,dhea ,e vitamini ,aslanpençesi böğürtlen kökü de eklesem mi bilemedim Az kaldı uçacam

Bende 37im canım lütfen oaylaş devamını çok merak ettm. Amh ın yükselmesi harika bişi. 0,2 den benim bişi yapmadığım için son bir senede 0,08 e düştü bu ay herşeye baaşladım bende. Kindara yükledim yabancıların sitesi varya amh a gram takılmıyorlar ben anlamıyorum bizim doktorları amhı düşük görünce bitt artık mantığındalar. Bu kadar örnekleri de mi duymuyorlar ben anlamıyorum ya gerçekren.

Yazdıkların çok doğru eğer ingilizce biliyorsan
http://natural-fertility-info.com/
Bu siteye göz at olur mu? Burada daha enteresan bişi yazıyor, vücudumuz 2004 de yapılan araştırmaya göre yeni yumurta hücreleri üretebiliyormuş

Ayrıcayazdıklarından bazılarına bende gittim, yeditepeyi tavsiye etmem artı iyi bir yer bulsam zaten. Gidebiliyorsan amerikan hastanesi aslında en iyilerden ben işsiizmde

doktorun kim, hangi hastanede tedavi oluyorsun, paylaşabilir misin

Ay arkadaşım bende geçen ay başladım hepsine
Agnucuston,omega3,q10,dhea ,e vitamini ,aslanpençesi böğürtlen kökü de eklesem mi bilemedim Az kaldı uçacam
aslan pençesi bende kist yaptı, iki ay boşa gitti. haberiniz olsun. arı sütü çok iyi. tavsiye ederim.

Aslan pençesi kist mi yapiyoorrr
sırayka incir kürü ve aslan pençesi kürü yapmıştım. incir küründen sonra birşey olmadı, ama aslan pençesinden sonra adetim gecikti, doktor baktı yumurtan büyümüş çatlamamış kist olmuş dedi ve doğum kontrol hapı verdi. hayatımda ilk defa kiste dönüştü yumurtam.... ben aslan pençesine yoruyorum bu arada fsh, lh, prolaktin değerlerim normal. ot muhabbetini doktora söylemedim kızar diye :)

Hadi ya acaba incir kuru yumurtalarını çoğaltıp sonrada çatlamayincami kist oldu aslan pençesi kist eritir yazıyordu kafam karıştı ben normlde kistim var korktm smdiiyi yapmışsın bnde söylemiyorm:) o hormonlar benmde norml bitki kürünü yapınca acaba değişirmi

işte tam da bu yüzden artık kür yerine günde bir iki tane incir filan yiyorum, şimdi arkadaşların yazdığı vitaminleri de alacağım. bence yeterli, ama sen bilirsin, seni yönlendirmiş olmayayım. burada bu kürlerden faydalanmış çok arkadşaımız da var

kızlar merhaba bende de fsh yuksekliği var ve dr dogal yolla mucize dedi ilk tüp bebek denememiz basarısız oldu, fsh en yuksek 23 cıktı bu ay asla n pencesi cayı q10 ve incir findık yiyerek fsh bu ay 12.5 düştü. tüp bebek yaptığımda 4 olan yumurtam da 8 e cıkmış bi umut devam edicem ve 2. tüp bebeği denicez. Rabbim yardımcımız olsun insallah

Haklısın cnm benmde kafam karıştı ama benm adet ağrılarm da dayanılmaz oluyor belki ona da iyi gelir dedm ztn adet olunca tedavi ye başlıcam ozamana kadr kullanırm iki hafta fln omega 3 mu alcaksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…