düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

Hmm buarada ilac karsiti bir hava almamin sebebi bu ilaclarin yumurtaligi asiri uyararak hizli bir sekilde fazlaca yumurta vermesi,aslinda sahte uretilen 40 günluķ pilic gibi bir durum oluyor,adamlar az igneyle yada ignesiz fevkelade bunu yapabilir aslinda.Son gülerde catlatmama ve catlatma igneleri vurmalari yeterli bu kadar yumurta elde etmeye calismak da cok abes,ve herkese rutin ayni tedavi uygulaniyor neredeyse.Gonodropiler yani gonal f esdegerlerinin detayli recetesinde menopozdaki kadinlarin idrarindan elde edilen fsh ve lh hormonundan yapildigi yaziyor.
Bunu bizim vücüt yapiyor zaten yani olusturyor hormonlar yumurtalari yavas yavas.Fos diye igne verip sisirmek mantiksiz.

Merhaba canım inşAllah bu son tedavin olur guzel haberlerini duyarız.
Bende yüksek dozlarla tedavi gördüm ve hep kalitesiz yada boş cıktı 4 kez tedavi gördüm ama bugüne kadar bir doktorda demedi ki bi mini tüp bebek deneyelim belki yüksek doz yumurtalarını bozuyordur demedi.. Üstelik adı bilinen doktorlardı hep gittiklerim.
Ben kendi araştırmalarımla buldum mini tedaviyi. İnşAllah sizlerden güzel haberler duyarım bana umut olursunuz bende artık kendimi toparlar tekrar başlarım

İlaç değişikliği yapıldı mı peki sizde.

Mini tüp bebek nasıl oluyor ilk defa duydum bende yumoş oluyor ama döllenmiyor ve kalite kötü zar zor 3.gune gidiyor 3.tedavide 5te 2 normal döllendi kalitesi için dengesiz konuşuldu hangi drlere gittiniz bende istanbul ankara gibi yerlere bakıcam

Evet tabi iğne değişikliği yapildi.
İstanbul Acibadem prof. Bülent Tıraş (1)
İzmir İrenbe Kaan Bozkurt (2)
Gaziantep Novafertil Dç. Rusen Atmaca (1)
Benim tüm tedavilerimde olumlu konuştu dr.lar önceki yazdiklarima bakarsaniz anlarsiniz. Allah vicdanli merhametli doktora düşürsün cogu ticarethaneye çevrilmiş resmen

İmş.bu tedavin olumlu olut cnm.haklısın çok ilaç bi işe yaramıyor..niye o kadar çok ilaçla yapmaya çalışırlarki ..çok yumurts elde edilen kişilernde çok hepsi sağlıklı oomuyor yumurtalarn ..
Bu bahsettiğin ilaç nadıl yani kadnlarn idrarından elde ediliyor ???

İmş.bu tedavin olumlu olut cnm.haklısın çok ilaç bi işe yaramıyor..niye o kadar çok ilaçla yapmaya çalışırlarki ..çok yumurts elde edilen kişilernde çok hepsi sağlıklı oomuyor yumurtalarn ..
Bu bahsettiğin ilaç nadıl yani kadnlarn idrarından elde ediliyor ???

T trilece34 canim ne durumdasin Çarşamba günü test günün dimii nasilsin bi belirtin var miii en heyecanli bekleyişş

Başka tedavi sürecinde olan var mi arkadaşlar anlatin konuşalım , bizede bilgi verin, şevklendirin

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır buralara ugramamistim. Benim de amh 0.01, fsh 12 lerde idi, şimdi bilmiyorum. 12 tup bebek denemesi yaptim, çoğunda boş çıkıyor ya da kalitesiz. Yurt dışında yaşıyorduk, şimdi döndük, tekrar denemelere başlayacağım. Merkezle ilgili karar veremedim daha. Ama ondan önce bir hazırlık yapmayı düşünüyorum. Benim arastirmalarima göre diyet ve belli vitamin takviyesi fayda ediyor. Bunları uyguladigimda kendiligimden hamile kalmıştım. Şimdi de sizlerle paylaşmak istiyorum, belki denemek isteyenler olur. Üç ay veya daha fazla buğday, (ekmek, börek vs) şeker (bal dahil), inek sütü ürünleri (yoğurt dahil) çay ve kahve kullanılmayacak. Glutensiz ekmekler, agave şurubu, keçi sütü ürünleri ve bitki caylarla değiştirebilir siniz. Çok zor bunu uygulamak, ama bir süre sonra alisiyorsunuz. Vitaminlerden dhea, omega 3, qoenzim, melatonin (hasimotosu olanlara yasak), vitamin E, C, D, L-arginine, ve birkaç vitamin daha. Bir de kaliteyi arttıran önemli ürünlerden biri Acai berry, ama malesef Türkiye'de satılmıyor. Bunun üzerine araştırma yapılmış, kaliteyi arttırıyor. Bir de tedavi sürecinde büyüme hormonu Saizen kullanılıyor, kaliteye etkisi var. Uygulamak isteyenlere vitamin dozlarini yazabilirim. Adetimi bekliyorum, sonra diyet ve vitaminlere başlayacağım. Bahçeci, memorial, hangisini secsem diye kara kara düşünüyorum.

Başka tedavi sürecinde olan var mi arkadaşlar anlatin konuşalım , bizede bilgi verin, şevklendirin
Benim tedavim yeni bitti normalde pgt hastasıydım.. 3 tedavim gördüm donmuş emb.vardı 3.tedavide onlarda çözüldü 9 embriyodan elde sıfır kaldı transfer iptal oldu ... yumurta donasyonu dedi dr burya bakıyorum benim burdaki kişilerden daha çok yumurtam oluşmuş döllenme sayım azdı ve embriyo kalitesi düşüktü aklım almıyor.. sanırım yumurta donasyonuna yonelecem

Liste bayağı zormuş vitamin haplarının ölçülerini merak ettim . Qenzim kullanmıştım pek ise yaramamıştı

M Matmazela canim nasilsin gerçi ozelinde yazmıştım.seni tekrar boyle heyacanli görmek ne guzel RABBİM bu çabalarını bebekle taclandirsin

kizlar gerçekten kimsenin şevkini ramak istemiyorum ama o tahmin takviyeleri bana göre dahada kötü yapıyor.dünyanın parasını o vitaminleri verdik üç ay kullantık herşey dahada kötü gitti .1.tupte hiç bişey kullanmadigim halde herşey daha iyiydi.o kadar eşimle kullandık dollenme dahi olmadi

M MeleklerinAnnesi canim azmine gerçekten hayran kaldım.bukadar deneme çok sabır ve maddiyat ister.eğer deneme gücün varsa bu işin peşini bırakmayın.yumurta rezervi az ve kalitesiz bide düşük yapan kadinlar için yeni bi tedavi yöntemi cikmis.İNŞALLAH başarılı bi tedavi olur.RABBİM buemeklerini boşa vermesin.

Nasıl bir tedavi yöntemi?

Bende de ise yaramadı arkadaşım ama yarayani da gördüm duruma göre değişiyor sanırım

@nuffıun cnim 2015 sonu itibariyle denenmiş 20 kadinin üzerinde ücretsiz yapmışlar. dünyada sadece üç ülkede kullanılmaya başlanmış tabi sade ist üniversitesinde 36.37yas üstü gruplara yapılıyor.aroskopi yöntemiyle yumurtadan parça alınıp dolduruluyor daha sonra yumurtayi yanılıyorlar anladığım kadarıyla hani özellikle donasyon önerilen kadınlara aslında link atmasını becerseydim onu yapcatimda beceremiyim

Merhaba canim 12 deneme yapmışsın helal olsun ben 4.de pes ettim 12yi hiç düşünemiyorum
Allah c.c sabrini artirsin canim masAllah sana.
Diyet bana da zor geldi yine yaparim ama ne bileyim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.. Bu vitaminlerin hemen hemen hepsini bende kullandim ari sütü tarcin corekotu bal, incir kürü yapmadığım sey kalmadi ama kaliteli yumurta olmadi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…