İşte 30 lu yaşlarda erken şu an benim yaşadığım şeyler için. .banada yaşımı göstermediğimi söylerler..bende ahh ah diyorum keşke biyolojik yaşımda öyle olsa diyorum..Ah ah keşke biyolojik olarakta küçük olsam.. Bende daha 3 senelik evliyim ama 4 kez tup bebek denedim..
inanki yaşımda olgunluğumda psikolojimde kaldirmiyo artik..
Belki otuzlu yaşlarda olsam hii yaşlanıyorum artik diycem ama bir neden yok kilo yok sigara yok genetik sorun yok yok yok
Bence de öyle, çok iyi bir dr., çok güler yüzlü, pozitif.. Ama dediki bir deneme daha yapalım, yine döllenme olmazsa tekrar denemenin bir anlamı yokYok değil. .denizlideyim..ilk tüp bebek tedavimi burda yumurta takini oldu izmrdede irenbede aral bey ordaydı o zaman opu ve transferim oldu..kendisi çok iyi bi insan güler yüzlü pozitif..
İnşallah seninde olur cnm biraz sabır daha ne olmuş. .ben 3 senedir uğraşıyorum bişey yok...aral bey ne diyor senin için. ?
Anladım cnm..dr.iyi ama işte onlar napsın ellerinden geleni yapıyorlar. Allahtan umit kesilmez.ol der olur..inşallah ol der cnm..Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Bence de öyle, çok iyi bir dr., çok güler yüzlü, pozitif.. Ama dediki bir deneme daha yapalım, yine döllenme olmazsa tekrar denemenin bir anlamı yokbeynimden vurulmuşa döndüm. Donasyon ya da evlatlık araştırabilirsiniz, fazla vaktiniz yok dedi
Merhaba cnm..bak boşa üzüldün o kadar..çok şükür bu kadarına. .polip alalım demiyorlarmı ? Bu polip normal vajinadan muayeneylemi anlaşılıyor ?Herkese merhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim rahimde polip vardi bende o büyümüş biraz ilişkiden sonra leke olmasi ondanmiş ara kanama yapabilirmiş polip. Eve gelince regl oldum cok şükür.. Destek olan herkese teşekkürler ederim iyiki varsiniz
Çok şükür.. Valla menepoza giriyorum sandimMerhaba cnm..bak boşa üzüldün o kadar..çok şükür bu kadarına. .polip alalım demiyorlarmı ? Bu polip normal vajinadan muayeneylemi anlaşılıyor ?
Polip büyümüş histeroskopi ile alabiliriz dedi ama biraz korktumMerhaba cnm..bak boşa üzüldün o kadar..çok şükür bu kadarına. .polip alalım demiyorlarmı ? Bu polip normal vajinadan muayeneylemi anlaşılıyor ?
Çok çok geçmiş olsun, gözünaydın aynı zamanda .. çok sewindim senin adına.Herkese merhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim rahimde polip vardi bende o büyümüş biraz ilişkiden sonra leke olmasi ondanmiş ara kanama yapabilirmiş polip. Eve gelince regl oldum cok şükür.. Destek olan herkese teşekkürler ederim iyiki varsiniz
minAnladım cnm..dr.iyi ama işte onlar napsın ellerinden geleni yapıyorlar. Allahtan umit kesilmez.ol der olur..inşallah ol der cnm..Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Benim tüp raporu için histereskopide temizlemişlerdi polipleri, aral beyde onlar hikaye önemsiz demişti .. bitkisel bir tedavisi var mı bilmiyorum ama soğan kürünü bende yapıyorum ve 15 gün diye not almışım saraçoğlunun sayfasındanPolip büyümüş histeroskopi ile alabiliriz dedi ama biraz korktum
Bu tüp bebek tedavilerinden büyüdü. Ayrica alinda bile tekrarlamayacağının garantisi yok sonuçta. Ne zamana kadar alidiricamAcaba bitkisel kürlerle küçülmez mi
Teşekkür ederim canim içimi rahatlattin..
Benim tüp raporu için histereskopide temizlemişlerdi polipleri, aral beyde onlar hikaye önemsiz demişti .. bitkisel bir tedavisi var mı bilmiyorum ama soğan kürünü bende yapıyorum ve 15 gün diye not almışım saraçoğlunun sayfasından
AynennOlur canım tabiikide. Ama aynı anda yapma nolur nolmaz.. Bende bu ay soğanı bitireyim, sonra hayıt kapsüle başlayacağım Zaten gora'daki gibi haplarla besleniyorum neredeyse; gıda takviyeleri,q10, dhealar, omega, yok b vitamin kompleksi derken
Korkma güzelim..inşallah daha çok vardır menepoza..ben çok korkuyorumÇok şükür.. Valla menepoza giriyorum sandim
Evet vajinal muayenede görülüyor. Bir kez baska bi dr normal usg ile bakti bende rahimde polip var dedim o böyle görünmez alttan muayenede görülür rahimin içinde olduğu için dedi
Bilmiyorum belki küçülür..Polip büyümüş histeroskopi ile alabiliriz dedi ama biraz korktum
Bu tüp bebek tedavilerinden büyüdü. Ayrica alinda bile tekrarlamayacağının garantisi yok sonuçta. Ne zamana kadar alidiricamAcaba bitkisel kürlerle küçülmez mi
Amin cnm..A
mininşallah, hepimizin yüzüne güler bir gün kader. Allahtan ümit kesilmez
Hayıt kapsülü nerden alcaksın ?bende almak istiyorum. .Olur canım tabiikide. Ama aynı anda yapma nolur nolmaz.. Bende bu ay soğanı bitireyim, sonra hayıt kapsüle başlayacağım Zaten gora'daki gibi haplarla besleniyorum neredeyse; gıda takviyeleri,q10, dhealar, omega, yok b vitamin kompleksi derken
Bana gittigim cok doktor söyledi alttan muayene yapinca ekranda da gosterdi.Korkma güzelim..inşallah daha çok vardır menepoza..ben çok korkuyorum
Aa hadiya muayenede görünüyormuymuş..bendede vardı histereskopi oldum o zaman belli oldu..ve alındı ondan önce o kadar vajinafan muayene oldum ama hiç polip var denmemişti..Tüp bebeğim belki polipden gebelik devam etmedi bilmiyorum. .kimyasal olmuştu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?