düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

İşte 30 lu yaşlarda erken şu an benim yaşadığım şeyler için. .banada yaşımı göstermediğimi söylerler..bende ahh ah diyorum keşke biyolojik yaşımda öyle olsa diyorum..

Bence de öyle, çok iyi bir dr., çok güler yüzlü, pozitif.. Ama dediki bir deneme daha yapalım, yine döllenme olmazsa tekrar denemenin bir anlamı yok beynimden vurulmuşa döndüm. Donasyon ya da evlatlık araştırabilirsiniz, fazla vaktiniz yok dedi

Herkese merhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim rahimde polip vardi bende o büyümüş biraz ilişkiden sonra leke olmasi ondanmiş ara kanama yapabilirmiş polip. Eve gelince regl oldum cok şükür.. Destek olan herkese teşekkürler ederim iyiki varsiniz

Anladım cnm..dr.iyi ama işte onlar napsın ellerinden geleni yapıyorlar. Allahtan umit kesilmez.ol der olur..inşallah ol der cnm..Allah yardımcımız olsun hepimizin..

Merhaba cnm..bak boşa üzüldün o kadar..çok şükür bu kadarına. .polip alalım demiyorlarmı ? Bu polip normal vajinadan muayeneylemi anlaşılıyor ?

Merhaba cnm..bak boşa üzüldün o kadar..çok şükür bu kadarına. .polip alalım demiyorlarmı ? Bu polip normal vajinadan muayeneylemi anlaşılıyor ?
Çok şükür.. Valla menepoza giriyorum sandim
Evet vajinal muayenede görülüyor. Bir kez baska bi dr normal usg ile bakti bende rahimde polip var dedim o böyle görünmez alttan muayenede görülür rahimin içinde olduğu için dedi

Benim bi sorum olcak
Adet söktürmesi için soğan kürünü yapiyodum bir hafta yaptim şimdi adet oldum soğan kürünü birakayim mi ?

Polip büyümüş histeroskopi ile alabiliriz dedi ama biraz korktum
Bu tüp bebek tedavilerinden büyüdü. Ayrica alinda bile tekrarlamayacağının garantisi yok sonuçta. Ne zamana kadar alidiricam Acaba bitkisel kürlerle küçülmez mi

Çok çok geçmiş olsun, gözünaydın aynı zamanda .. çok sewindim senin adına.

A
Anladım cnm..dr.iyi ama işte onlar napsın ellerinden geleni yapıyorlar. Allahtan umit kesilmez.ol der olur..inşallah ol der cnm..Allah yardımcımız olsun hepimizin..
min inşallah, hepimizin yüzüne güler bir gün kader. Allahtan ümit kesilmez

Benim tüp raporu için histereskopide temizlemişlerdi polipleri, aral beyde onlar hikaye önemsiz demişti .. bitkisel bir tedavisi var mı bilmiyorum ama soğan kürünü bende yapıyorum ve 15 gün diye not almışım saraçoğlunun sayfasından

Teşekkür ederim canim içimi rahatlattin..
Evet bende 15 gün diye okumuştum ama adet oldum diye bıraktım devam etmeli miyim bilemedim. Şöyle düşündüm bir hafta (adet süresinde) dinleneyim bitince de hayit kürüne başlayayım

Olur canım tabiikide. Ama aynı anda yapma nolur nolmaz.. Bende bu ay soğanı bitireyim, sonra hayıt kapsüle başlayacağım Zaten gora'daki gibi haplarla besleniyorum neredeyse; gıda takviyeleri,q10, dhealar, omega, yok b vitamin kompleksi derken

Aynenn

Korkma güzelim..inşallah daha çok vardır menepoza..ben çok korkuyorum
Aa hadiya muayenede görünüyormuymuş..bendede vardı histereskopi oldum o zaman belli oldu..ve alındı ondan önce o kadar vajinafan muayene oldum ama hiç polip var denmemişti..Tüp bebeğim belki polipden gebelik devam etmedi bilmiyorum. .kimyasal olmuştu. .

Bilmiyorum belki küçülür..

Hayıt kapsülü nerden alcaksın ?bende almak istiyorum. .

Bana gittigim cok doktor söyledi alttan muayene yapinca ekranda da gosterdi.
Canim öyle düşünme 4 tane miyomla hamile kalip doğum yapan biliyorum. Polip gebeliğe engel değil. Doktor polip yüzdeki et beni gibi demisti.
Benimki rahim agzina yakınmış baya o yüzden gözüyle de gördü. Sendeki büyük müydü bi tane miydi canm kac mm biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…