düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

Hayıt kapsülü nerden alcaksın ?bende almak istiyorum. .
Birkaç eczaneye sordum ama yoktu, aktarlara bakın dediler. İlaçlarımı gitti gidiyordan aldım yeni ama orda bulamadım. Aktara da gidemedim henüz Suyu çok kötüymüş, hapta karar kıldım bende. Sizinde bilginiz olsun

Kızlar benim fsh 9.30 amh 1.18 bana vakıf gureba tüp bebek çapa da aşılama önerdi 11 yaşında oğlum 3 çeşitli sebeplerden kaybim var en 2011 de hamilelik geçirdim o zamandan beri korunuyorduk öğreneli 3 ay oldu 3 aydır korunmuyorum birde özel Dr gideyim orada baktiriyim dedim kayiplardan sebep genetik testlerini yaptirmistim sonuclarim iyiydi hepsine baktı oda normal yolla olabilir sana nasıl tüp bebek derler dedi şaşırdı neyse muayene de etti yumurtaların da iyi gözüküyor şu tarihler arası olsun olmazsa gel dedi gittim bu ay klomen verdi kullandım dün gittim 1 tane 22 mlim yumurtam olmuş iyi gözüküyor bu haftayı degerlendiricem pazartesi tekrar gidip catlamis mi ona bakacak Hikayem böyle

Arkadaşlar bende hayir kürünü uygulamak istiyorum daha once bir kez yaptim tadi berbat her yudumda kusasim geliyodu ciddi ciddi.
Bugüne kadar içtiğim en zor kürdü. Ama kapsülün de hayitin suyu kadar etkili olacağını düşünmüyorum Sizce ?
Zaten birsürü vitamin hapi kullaniyoruz bu sebepten midir bilmiyorum midemde reflü çıktı.

Bi taneydi.büyüklüğünü bilmiyorum.tahlile gitti temiz çıktı şükür..

Senin amh iyi canım.. İnş.bu ay müjdeli haberi verirsin...maşallah bi çocuğunda varmış..darısı bizlere inş.

Evet çok kötü tadı.bi ara içiyordum..hapı daha kolay olur diye düşünüyordum..bulabilirsem bakalım .

Vitaminden reflü olurmu ya ?
İnş.hapı fayda eder hayıtın..

Bende hayıt kürüne başlamak istiyordum kapsülünü ersağ diye marka var orda buldum alıp birde onu deniyelim bakalım..

Vitaminden reflü olurmu ya ?
İnş.hapı fayda eder hayıtın..
Sadece vitamin degil ki ben 6dan fazla ilaç kullanıyordum adet düzenleyici ayri kan sulandirici ayri birde bunlarin sabah akşam olanlarini düşünürsek mideye zarar verdiğini düşünüyorum

Sadece vitamin degil ki ben 6dan fazla ilaç kullanıyordum adet düzenleyici ayri kan sulandirici ayri birde bunlarin sabah akşam olanlarini düşünürsek mideye zarar verdiğini düşünüyorum
Haklısın olabilir hepimiz gün içerisinde çok fazla vitamin ve ilaç alıyoruz tetikliyebilir. Benim midemde sıkıntılarım olduğu için vitaminler tetikliyormu pek birşey diyemiyeceğim.

Bende de ara ara yanma oluyor.. birde mide koruyucu içelim tam olsun
İlaçları tek tek, 10/15 dk arayla mı içsem bilemedim ki.
bende dhea(baş tacımız) 3, ace 2, b vitamin kompleksi, omega, q10, folik asit ve multivitamin kompleksi var. Birde tiroid ilacı alıyorum hastalığımdan ötürü. Ballı karışım ve soğan kürüm var. Birde böğürtlen kökü dediler onu da aldım
Akupunktur iyi geliyor diyorlar İli bilen bi aktara sormak lazım, ortalık karışacak iyice

Oo sende de liste baya kabarikmş

Herkese merhaba 3 tüp gördüm 3.de de kalite düşüktü amh 2 çıkmıştı ama 3 tedavide de kalitesizdi ... iki tedavide emb.dondurulmustu 3.tedavide çözüldü hepsi sonuç hüsran transfer bile olmadı gelişimleri durdu . Biri çok yavaş gelişti bugün transfer düşündü ama olmadı ne yapacağımı bilemiyorum

Allah yardımcın olsun üzülme diyemeyeceğim insanın elinde değil üzülmemek kendini çabuk toparlamaya bak bitkisel kürsel var onları dene q10 omega3 kullan 3-4 ay inşallah fayda görürsün

Allah yardımcın olsun üzülme diyemeyeceğim insanın elinde değil üzülmemek kendini çabuk toparlamaya bak bitkisel kürsel var onları dene q10 omega3 kullan 3-4 ay inşallah fayda görürsün
Teatrio qenzim kullandım balık yağı almıştım ama kullanmadım ... bitkisel kürler ne mesela

ilk sayfalarda yazmış ben onu kullandığım tedavimde 3 tane emriyom oldu ve donduruldu. 2 yada üç ay sonra tekrar denedim bu arada takviye ilaçları ve o söylemiş olduğum kürü düzenli kullanmadım. sonuç emriyonların gelişimleri durdu 3. güne bile gitmedi denemekten asla vazgeçmiyoruz. ben 4. denemeyi allah nasip ederse başlayacağım..

Bende yumurta çıkıyor birinde 12 birinde 13 çıktı bu tedavimde 5 olgun çıktı döllenme sorunu oldu yumurtalar döllenmiyor embriyolar zar zor 3.gune gitti ama çok kötü kalite oldu transfer yapmadı iptal etti onlardan iyi kalite olanları 5 güne götürmeye çalıştı anlayacağın 9 embriyodan elde sıfır transfer oldu dr hatası mi transfer olmaması anlayamadık birde yumurta donasyonu önerdi şok oldum çokta rahat birşekilde söyledi eşime bunu dr

Merhaba arkadaslar her doktora güvenmeyin ben güvendigim doktorları bile sorgular oldum.Önceki tecrübelerimden dolayı.
Benim yas 38 e 3 ay kaldi alti ay önce tüp tedavisine basladik ondan öncesinde kadin dogum doktorlari oyladi 2 yillik evlisini diye bize gercegi söylemediler dc prof tu düsunun.
Tüp bebek merkezine geldigimizde Amh 0.2 yumurta rezervin cok kötü dediler hemen tedaviye basladik 6 ay icinde 3 tedavisi gördüm.
1.)Bunlardan 1. Tüp denemesinde epey bir igneyle Tek yumurta olustu 5.gün blast 5bb kalitede transfer edildi.Tutmadi(muhtemelen kromozom iyi degil denildi)
Ertesi ay endometrium injur (rahime cizik atildi)
2.)Ikinci tüp denemesinde yüklü igne ve ilacla gene tek yumurtam olustu .Döllenme olmadi yumurta kalitesizmis(Ben birinciyi ve ikinciyi bozuk olmasini igneler bagliyorum.Çunku önceki aylarda asilamada 2 veya 3 yumurta olusuyordu güzelde buyuyordu kucuk hap klomenle)
3.)Neyse 3. Tedaviye bismillah dedik basladik .Ben doktoruma igne ilac kullanmak istemiyorum cünkü bende ilacsiz daha fazla yumurta oluyor dedim.Ve doktorum kabul ettirdim ancak gene biraz klomen hap ve son 2 gün az bir igne verdi.Neyseki 3 yumurta oldu 1 si buyüdü ve 5.güne blast 5aa olarak gitti.Ve teansfer edildi 5 gün sonra sonucu alacağim.
Arkadaslar ben cok arastirdim igneler yumurtalarin kalitesini bozuyor zaten rezerv az olan yumurta olusmayan bizlerde kalite dusurmekten baska ise yaramiyor.
Normalde 10 15 yumurta alicaklarina az ilacla veya ilacsiz 2 veya 3 yumurta alip onunla islem yapmalari daha mantikli.
Acikcasi bilim herseyi rutin uyguluyor ben bu son tedavi surecide diyetle 6 kilo verdim
Aktardan yumurta gelistiren bal cörek otu tarcin vs olan karisim macun aldim .Sogan kürü aslan pencesi cayi incir küru hayit tohumu cayi vede dogal badem findik fistik yedim.Gecen hafta amh 0.5 cikti 6 ay önce agustosta 0.2 digerlerinde sorun yoktu zaten ancak onlarda optimum seviyeye en güzel dereceye gelmis.
Yani Sizlere diyecegim birakin bilimi milimi ben de fen ögretmeniyim ve arastirmaciyim.
Allaha siginip dogal kürleri kullanin az ilacla yada ilacsiz az yumurta elde edin.Ben bu yumurta hormon uyarici ilaclarin yumurtanin kalitesini dusurdugune dair cok makale okudum .Allah muhafaza down sedromlu vs kromozom anamolisi anormal yumurtalar olusturuyormus bu igneler.Benim embriyologum da ayni seyi soyledi.Genetik test istemedim 2. trasnferim oldugu icin o da zaten yumurtanin anomalisini ilaclar igneler bozuyor dedi.
Allah sükür yas 38 e yaklasti ancak ilacsiz ve saglikli oldugunu dusundugum yumurta transfer edildi.Carsamba test günüm .
Sizlerden de dua istiyorum arkadaslar.Tüm ümmeti Muhammede Allah aradigini versin.
Selam ve dua ile.

Inşallah tutar da bebegine kavusursun allahım bütün isteyenlere versin emeğini boşa cikarmasin bana da 1,18 le tüp bebek dediler ben şok oldum 11 yaşında da 1 oğlum var 3 te kaybim ozele gittim bu ay klomen verdi kullandım iğne olmadım kendisi catladi ama dün hastalandim vardır zamanı diyorum da benim kocam ikinci çocuğu istemiyo zar zor ikna etmiştim her ay vazgeçme riski var tüp bebek hiç uğraşmaz şansım doğal yolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…