düşük sonrası adet ne zaman görülür

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 22 aralıkta düşük yaptım bugun 32 gun oldu adet ne zaman gorecam aceba??

slm bende 22 aralıkta 2,5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve 19 ocakta yani 4 hafta sonra dr um kontröle gel dedi gittim ve baktı rahim toparlanmış dedi kürtaj sonrası adet 10 gün geçer dedi merak etme 2 adet geçir yine bebek çalişmaları yapabilirsin dedi... yani düzeni değişiyo dedi 10 gün daha uzuyo dedi...bende hala olmadım aynıyız.

çok geçmiş olsun .......sozun bitti yer allah sabır versin

bende bugün kaybettim bebeğimi su gibi 9 haftalıktı doktorum kürtaja ve ilaca gerek yok dedi gögüslerim ne zaman kücülür acaba bide adet kaç gün sonra olnuyor genelde

bende dün düsürdüm cok kotuyum allah hepinize sabır versin hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese benimki 5 haftalıktı kendiliginden düstü hayırlısı bakalım biran once adet olurum ins

düşükten sonra 37 gün sonra adet olabildim

bende dün düsürdüm cok kotuyum allah hepinize sabır versin hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese benimki 5 haftalıktı kendiliginden düstü hayırlısı bakalım biran once adet olurum ins
geçmiş olsun canım allah sabır versin bende yaşadım çok zor birsey bir sorum olacak adetin yoğunmu şuan??? bende az olmuştu o yuzden soruyorum

çok geçmiş olsun cnm bende cuma günü düşürdüm çok kötüydü ağrım beni delirtti en sonunda acıdan bayılmışım benimde 5 haftalıktı dünden beri kanamam azaldı çok üzücü bi durum ama allah beterinden saklasın

bende 19 ocakta 5 haftalık bebeğimi kaybettim kendiliğinden düştü.çok acıydı...şuan normale döndüm gibi.hayırlısıyla bizimde bebeğimiz olur inşallh tez zamanda.

bende aralık ayında kurtaj oldum arkadaslar onun uzerıne adetım 45 gun sonra geldı.korunmamıza ragmen yenıden hamılemıyım dıye suphelendıgım ıcın doktora basvurdum.kurtajdan sonra normal ama yınede test yapalım dedı gebelık testım negatıf cıktı yanı 2 aya kadr gecıkmeler normal dıyo doktorlar ama ondan sonrasıda bır problem var demk sanırım.arkadslar allah gonlunuze gore versın bebısler dolsun karınlarımızzzzz....

çok çokkk geçmiş olsun arkadaşlar, bende aralık ayında düşük yaptım ve doktorun 1,5 ay sonra ilk adetimi görebileceğimi söylemişti. ama şimdi aklıma takılan bişey var; benim 17sinde kanamam başladı doktor iğne yaptırdı ve bir hafta istirahat verdi. o bir haftalık süre zarfında kanamam hiç kesilmedi.24ünde kanamam bitti ve kontrolde bebeğimi düşürdüğümü öğrendim. şimdi ben 17sinden itibaren mi yoksa 24ünden itibaren mi hesaplamalıyım. arada sadece 1 hafta var ama ona göre adetimin günü geçti mi geçmedi mi, test yapsam mı diye merakla beklemedeyim.bu konuda bilgisi olan var mı acaba :44:

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun bu durumu dr.una sormadın mı canım...bende bilmiyorum ama 17 sini baz almak daha mantıklı gibime geldi tabi sen yinede bir danış bence

tşk ederim. sanırım 24üne göre oldu. çünkü tam 43.günde hastalandım. kısmet artık bu ay tekrar çalışmalara başlamaya karar verdim, henüz emin değildim tekrar denesek mi beklesek mi diye ama sanırım şimdi eminim :82: deneyelim bakalım rabbim ne gösterecek:18:

merhaba arkadaşlar
bende 7 ocakta düşük yaptım normal edet görürcesine 6 gün sonra kanamam bitti. doktora gittim kendiliğinden düşmüş parça kalmamış dedi.1 adet gör gel muayene ol dedi
ama biz korunmadık şimdi ayın 20 si oldu ben hala adet görmedim
düşükten ötürü düzensileştimi yoksa hamile kalma ihtimalim varmı bilemiyorum

merhaba öncelikle geçmiş olsun,
muhtemelen bu hafta içinde adet görmen gerek. bana doktorum 1,5 ay sonra filan adet görürsün demişti, yaklaşık 48. gün gibi adet gördüm ve de normalden uzun sürüyor.
ama şimdi bir sorunum daha var 9.günde bitti adetim ama ondan 4 gün sonra tekrar adet gördüm, normal midir değil midir, onda tereddüt ediyorum. doktora da gidemedim, içim içimi yiyor. ben bu ay hamile kalmayı planlıyordum

Ben düşükten sonra ilk adetimi 23.gün oldum ve 12 gün oldu hala devam ediyor herkezin gecikiyor yada az geliyor benim de tam tersi doktora gitmeye korkar oldum artık ((

Ben düşükten sonra ilk adetimi 23.gün oldum ve 12 gün oldu hala devam ediyor herkezin gecikiyor yada az geliyor benim de tam tersi doktora gitmeye korkar oldum artık ((

Benim durumumda sana benzer.. ben 23 günün 15 ini kanamalı geçirdim. yani 17 mart düşük dönemi başlandıcım, arada lekelenmelerim oldu ve 4 nisan tekrar adet başlangıcım. arası 19 gün..

ben 4 nisanda düşük yaptım sadece 2 gün kanmm oldu 2. günü zaten bebek düştü bütün halinde ne ağrım oldu ne sancım
şuan korunmuyoruz zaten tam olarak ne zamn hastalanırım onuda bilmiyorum ama bakalım 4 mayısa kadr yolu var

kurtaj olduktan 10-15 gun kadar kanamam oldu. tam bitti derken adetim basladi yogun bir sekilde 1 hafta surdu bugun adetimin 7. gunu ve bitti bugun.
iki yil oncede bu donemde kizima hamile kalmistim. eger bu ay hamile kalirsam dogum aylari ayni olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…