geçmiş olsun ne kadarlık hamilesin
canım ben 6 haftalık hamileyim bende progestan kullanıyorum düşük tehlikkem varmış sürekli yatıyorum 2 haftadır ve daha iyiyim çok şükür sana tavsiyem sana bakıcak bi akraban varsa yardım iste gerekirse işten çık nekadar anlayışsız insanlarmış
Progestanları ihmal etme arkadaşım...Aslında progynex iğne yaptırabilsen çok daha hızlı etkisi olur..Dr una danış tabi..
canım keşke dediğin gibi imkanım olsa kayınvalideye gel dedim evdeki çocukta ortada kalıyor ama gelemem diyor annem zetin gelemez hasta kendisi.
işten ayrılamam çünkü milli eğitimde kadroluyum eşimde istifamı kabul etmez zaten bakalım allah artık bu dünyada nasibi varsa doğurmamı nasip eder zaten.
dua ediyom
bu arada ben ilk çocuğumda 4.aya kadar doktora bile gitmedim varya.sadece idrar tahlili yaptım ve hamilelik haberini yaydık.cinsiyet öğrenmeye ve tarama testlerine gitmistim o zaman doktora onun haricinde çok rahat ve stresim yoktu.
ama şimdi üç yıldır uğraştık 2.bebek için ve allah tam vermişken korkularda beraberinde geldi.rahat olamıyom ve gerginim buda sanki beraberinde sorunları getiriyor.ilkimde sigara içiyordum bırakmamıştım bile ama şimdi öğrenir öğrenmez sigarayı bile bıraktım.
bazen diyom sakınan göze çöp batar diye atalar boşuna dememiş diye .
Allah korusun benim bebişimi sizinkileri hepsini inşallah .AMİNNNNNNN
Dediğin iğneden bi tane ctesi yaptırdık ve bi tanede bugün yatırdı doktor tekrar. bu arada aklınızdaysa yazarsanız sevinirim 6 haftalıkken progesteron tahlili kaç çıkmıştı sizin. benim 11,8 ve betahcg ise 2754. çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?