Düşük tehlikesi var ne yapayım?

herkese günaydın hayırlı sabahlar diliyorum.
Bugün raporum bitti ve işe basladım .şimdilik herşey yolunda umarım artık sorun yaşamam.
acaba bilen varmıdır bu progesteron hapları veya jeli kaçıncı aya kadar kulanılacak?
bide ben yüz üstü yatmaya alışığım bu pozisyonda uyumak bebeğe zarar verirmi ????

benimde 10.haftada aynı şey oldu sonra kese yanında kanama görüldü dr 10 günlük rapor ve progestan verdi yattım dinlendim geçti sende anaokulundaysan müdür öyle dediyse sandalye koy bacaklarını uzat dinlen bol sıvı tüket canını sıkma streste çok etkiliyo bebişi o yüzden rahat ol :Saruboceq:

canım, öncelikle çok geçmiş olsun.Ben de ilk hamileliğimde üç ayım bitene kadar yatmıştım, kanamam vardı.progesteronu üç ay kullandım,Şimdi ikinci bebişim karnımda, iki aylıkken lekelenme olmuştu, iki hafta iğne yaptırdım.şimdi 16.haftaya girdik.ilaca devam edip etmeme konusunu doktoruna sormanda fayda var. Bana kalırsa yüz üstü yatma sakın, kan dolaşımını olumsuz etkileyebilir.Hamilelerin yan yatması tavsiye ediliyor. Hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaslar.ben gecen sene düşük yaptım kese gözüktü ama çoçuk gözukmedı 2,5 aylıkken aldırdım.şimdi yıne hamıleyım keseyı gordu doktor.ama ben 2 subatta kahverengi lekelenme oldu.doktor düşük tehlıkesi olabılır dedi. kan tahlılı verdım . ve bana multıvıtamın yazdı. benım durumumda olan yada yasayan varsa yardımcıı olun lütfen...pek umudumda yok bılıyor musunuz hep keseyı görüp bebeği göremeyecekmısım gıbı gelıyor....

Bende şuan 6 haftalık hamileyim.eşim de bende bu bebegi çok istiyoruz.ama 4 gündür kanamam var.ilk gün acile gittigimde bebegimim kalp atışları ilk kez görüldü,ama normalden yavas atıyordu minicik kalbi.banada progestan verdiler.ama dün gece kanamam atınca ikinci kez acile gittim.progrstana ragmen devam etmesi doktorun canını sıktı.ama kalp atislari normale donmus.bir igne yaptilar.yatis verdiler ama yatmayi kabul etmedim evde istirahat ediyorum.bebegime bisey olcak diye cok endiseliyim

Allah yardımcın olsun canım , dua et bol bol ve istirahat et, kendine çok dikkat et...

Mrb ben de 14 haftalık hamileyim tüp bebek tam cinsiyet öğrendik hersey yolunda derken aynı akşam kanamm oldu dünden beri sürekli ağlıyorum ya çok korkuyorum birsey olacak diye progestan kul. Yarın da iğne yaptıracam uzanıyorum . Bebek ultrasonda gördüm kafa aşağı doğru idi benim gibi olup iyi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…