- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.961
Merhaba ben yeni üye oldum arkadaşlar 2. düşüğümü de 7 ay önce yapmış biri olarak kendimi çok mutsuz hissediyorum korunmadığım her an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalıkken bebeğimi kaybediyorum benim durumumda olan arkadaşlar varmı aranızda bana yardımcı olun lütfen
Merhaba ben yeni üye oldum arkadaşlar 2. düşüğümü de 7 ay önce yapmış biri olarak kendimi çok mutsuz hissediyorum korunmadığım her an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalıkken bebeğimi kaybediyorum benim durumumda olan arkadaşlar varmı aranızda bana yardımcı olun lütfen
kızlar malesef bebiş falan yok ben zaten hamile olmadığımı biliyodum doktor başka testte istedi günüm çok geçtiği için bakalım ne çıkcak önceki testleride istedi umarım atmamışımdır neyse sonuç negatif zaten olsaydı eğer gerçekten çok büyük bi sürpriz olcaktı kesin stresten günüm geçti neyse bakalım yarın doktor ne dicek
canım öncelikle geçmiş olsun..
her fırsatta herkese söylüyorum..bak canım ne yazıkki bir çok doktor ve sağlık görevlileri bir ,iki hatta 3 kez düşüğü normal karşılıyor ve sonrasında araştırma yapıyorlar..bu çok yanlış bi uygulama bence ne olursa olsun bir düşüğün mutlaka bir sebebi vardır yoksa bebek neden düşsün ki benim mantığım bu düşük olayını doğal karşılamıyor...kim ne derse desin
bak ben 1 kez düşük yaptım 5 haftalıktı..sonra doktorum çok iyiydi saolsun yapılabilecek tüm tahlil ve testleri yaptırdı..hatta tıp fakültesinde yapılan testlerde hastanede testleri yapacak doktorlar bana kaç kez düşük yaptın dediler bende 3 kez dedim öyle diyince yaptılar testlerimi (normalde 1 kez deseydim yapmayacaklardı daha önce bu bilgiyi edinmiştim)
neys ebende kan pıhtılaşması sorunu çıktı.. ve şuan 2,5 aylık hamileyim ve kan pıhtılaşmasını önleyici iğneler kullanıyorum ve herşey yolunda çok şükür eğerki bu tahlilleri yaptırmasaydım çoğu doktor gibi normaldir deseydim belki bu bebeğimde düşecekti..
bu yüzden lütfen 1 kezde düşük olsa gerekirse hastanede yalan söyleyin ve mutlaka düşüğün nedenini araştırın ..
umarım en kısa zamanda allah tüm isteyenlere nasip eder,herkese sağlıklı gebelik ve bebek dilerim
beklenen bebek umarım bebegini saglıkla kucagına alırsın
ne güzel bir haber..allah hayırlısıyla bu kez kucağına almayı nasip eder inşallah. 5-6 haftalıkken vajinal ultrasona almıyolar sanıyorum. çok da bekleme bence doktora gitmek için. ille de öyle bakmak isterlerse baktırmaz çıkarsın nolcakki.. sen şimdi hep iyi düşün ve kendine iyi bak..tekrardan tebrikler...
canım gözün aydın,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
içini ferah tut,inşallah bu kez bebeğine kavuşacaksın,kötü şeyler düşünme canım.
ne güzel inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur...dr gitmemekle bence hata yapıyorsun hem dr vajinal bakmasını istemiyorsan bakmaz zaten bana sadece düşükte öle bakıldı o kadar hiç bi dr bakmadı öyle...bence git bi durumunu öğren...gerisi Allaha kalmış canım tedbir kuldan takdir Allahtan
Merhaba arkadaşlar ben 28 kasımda kürtaj olmuştum. Bebeğimin kalp atışları durmuştu. Geçen hafta dr gittim. artık bebek düşünüyorum dedim tamam dedi. Normal her hamile kalmak isteyenler için yapılan testleri gösterdi. Ben önceki bebeğimin neden öldüğünün araştırılmasını istiyorum dedim bu testler burda çok pahalı 500-600-ytl civarı dedi. Ama Trakya Ün. Tıp Fakültesi Hast yaptırabilirsin dedi. Siz ne kadar ödediniz bu testler için bana çok geldi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?