Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba ben yeni üye oldum arkadaşlar 2. düşüğümü de 7 ay önce yapmış biri olarak kendimi çok mutsuz hissediyorum korunmadığım her an hamile kalabiliyorum ama 5 haftalıkken bebeğimi kaybediyorum benim durumumda olan arkadaşlar varmı aranızda bana yardımcı olun lütfen

kızlar malesef bebiş falan yok ben zaten hamile olmadığımı biliyodum doktor başka testte istedi günüm çok geçtiği için bakalım ne çıkcak önceki testleride istedi umarım atmamışımdır neyse sonuç negatif zaten olsaydı eğer gerçekten çok büyük bi sürpriz olcaktı kesin stresten günüm geçti neyse bakalım yarın doktor ne dicek

nihalcim canım üzülmedin dimi tatlım,sakın moralini bozma arkadaşım,inşallah meleğine kavuşmana az kaldı.sabredicez arkadaşım şuan elimizden başka bişe gelmiyo.
senin yaşadıkların kolay şeyler değildi,çok şükür ki atlattın o zor günleri ama o kadar üzülüp harab ettin ki kendini düzeninin,hormonlarının sıkıntıdan bozulması çok normal.
inşallah yakında eski düzenine kavuşur rahatlarsın canım,seni çok öpüyorum...

canı doktorlar bişey söylemiyomu belki kan pırtılaşması vardır iyice bi araştır doktora gidip inşallah sende tez zamanda anne olursun

canım öncelikle geçmiş olsun..

her fırsatta herkese söylüyorum..bak canım ne yazıkki bir çok doktor ve sağlık görevlileri bir ,iki hatta 3 kez düşüğü normal karşılıyor ve sonrasında araştırma yapıyorlar..bu çok yanlış bi uygulama bence ne olursa olsun bir düşüğün mutlaka bir sebebi vardır yoksa bebek neden düşsün ki benim mantığım bu düşük olayını doğal karşılamıyor...kim ne derse desin

bak ben 1 kez düşük yaptım 5 haftalıktı..sonra doktorum çok iyiydi saolsun yapılabilecek tüm tahlil ve testleri yaptırdı..hatta tıp fakültesinde yapılan testlerde hastanede testleri yapacak doktorlar bana kaç kez düşük yaptın dediler bende 3 kez dedim öyle diyince yaptılar testlerimi (normalde 1 kez deseydim yapmayacaklardı daha önce bu bilgiyi edinmiştim)

neys ebende kan pıhtılaşması sorunu çıktı.. ve şuan 2,5 aylık hamileyim ve kan pıhtılaşmasını önleyici iğneler kullanıyorum ve herşey yolunda çok şükür eğerki bu tahlilleri yaptırmasaydım çoğu doktor gibi normaldir deseydim belki bu bebeğimde düşecekti..

bu yüzden lütfen 1 kezde düşük olsa gerekirse hastanede yalan söyleyin ve mutlaka düşüğün nedenini araştırın ..

umarım en kısa zamanda allah tüm isteyenlere nasip eder,herkese sağlıklı gebelik ve bebek dilerim

hoşgeldin empty sana kan pıhtılaşması testi yapmadılarmı belki öyle bişi vardır sonuçta hamile kalabiliyormuşun geçmiş olsun

olsun canım üzülme napıcan hayırlısı nı istiyoruz dimi?inşallah yeni testindede bişi çıkmaz...

öncelikle hayırlı olsun, yeni bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Düşük için tahliller konusunda sana aynen katılıyorum. 1 ya da 3 farketmez mutlaka bir sebeple düşer bebek. Yani bu acıyı insana defalarca yaşatmanın anlamı ne ben de bilmiyorum..ben şanslıyım ki doktorum kürtajımdan hemen sonra tüm testleri yaptı ve kansızlıktan olduğu anlaşıldı. şimdi ona göre ilaçlar kullanıyorum ve hamileliğe hazırlanıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin..

kızlar moral verdiniz bana çok sağ olun neyse yoksa yok yapıcak bişeyde yok evet çok moralim bozuldu üzüldüm ama zaten bebek yoktur boşa seviniyorumdur diyordum kendi kendime dediğimde çıktı neyse kızlar her işte hayır vardır bu vesileyle doktora gitmiş oldum halbuki doktora gitme gibi bi planım yoktu dediğim gibi her işte bir hayır vardır bakalım yarın ne olacak bide bu ay oğlumun gördüğü rüyalar yüzünden birazda heveslenmiştim oğlum rüyasında kardeşi varmış yanında bide kola ve ayran varmış masada kardeşi kolayı içmek istemiş oğlumda kola zararlı ayranı iç daha sağlıklı demiş ikinciside rüyasında bir sürü yumurta görmüş birazı yerde birazı dolapta hayırdır inşallah belkide bu vesileyle doktora gittim ve bebişin yolunu açmış oldum neyse kızlar kendinize iyi bakın öpüyorum sizi yarın gelişmeleri bildiririm

bide yarın oğlumuda götürcem doktora çenesinde et beni gibi, bişey çıktı onu aldırcam çokta korkuyo bakalım nasıl alıcaklar

beklenen bebek umarım bebegini saglıkla kucagına alırsın

çok teşekkürler..hepimizinki çok iyi olsun inşallah. benim gibi düşük yapanlar da tekrar hamile kalabilir unutmasınlar. pozitif düşüneceğim ki pozitif olsun. doktora da 7.haftadan erken gitmeyi düşünmüyorum. allah göstersşn o günleri umarım.

çok teşekkürler seventh..iyi ki varsınız yaa. hergün buradayım artık. haberleri vereceğim sizlere.

canım gözün aydın,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
içini ferah tut,inşallah bu kez bebeğine kavuşacaksın,kötü şeyler düşünme canım.

eksik olma minik kelebekcim.. çok teşekkür ediyorum. harikasınız hepiniz.iyi ki buradayım.allahım dualarımızı kabul etsin hepimizin. işte bana geçen düşüğümdeki hamileliğimde vajinal ultrasonla baktılar. ön yargım oluştu ve bence büyük bir hataydı. bende bilmiyordum müsade ettim. bu sefer doktora 7 haftadan önce gitmeyeyim ve alttan baktırmayayaım diorum.

doğru söylüyorsun melikecim. ama niyetim bu sefer hamile gibi davranmamak. ya tresti yapmasaydım diorum. o yüzden 3 hafta sonra gideyim diorum. bi de kendşmde de etrafımdaki hamileliklerde ve düşüklerde de şunu görüyorum sanırım sakınan göze de çöp batıyor biraz. daha rahat yaklaşayım dşorum bu sefer. bir de böyle deneyeyim. belki alırım kucağıma canımı bu sefer.

Böyle durumlarda başka şeyleri de akla getirmek ona göre tedbir almak da gerek bence.Ümmü sübyan duasını araştırıp bulabilirsin.Tekrarlayan düşüklerde fayda görülüyormuş.Duayı su geçirmiycek şekilde deriyle kaplayıp boyunda saklanıyor.Orijinal alfabesiyle yazılacak.Hiç çıkarmamak kaydı şartıyla doğumdan sonraki loğusalık müddeti de dahil olmak üzre üzerinde taşıyorsun.Banyoda dahi çıkarılmayacak.İyice sarıldığından lavaboya onunla girmekte mahzur yokmuş.Bu çareyi de elden kaçırma bence.Allah hayırlı şifa versin.Geçmiş olsun. :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar ben 28 kasımda kürtaj olmuştum. Bebeğimin kalp atışları durmuştu. Geçen hafta dr gittim. artık bebek düşünüyorum dedim tamam dedi. Normal her hamile kalmak isteyenler için yapılan testleri gösterdi. Ben önceki bebeğimin neden öldüğünün araştırılmasını istiyorum dedim bu testler burda çok pahalı 500-600-ytl civarı dedi. Ama Trakya Ün. Tıp Fakültesi Hast yaptırabilirsin dedi. Siz ne kadar ödediniz bu testler için bana çok geldi ya.

ben bugun yaptırdım unıversıte hastanesınde hıc para odemedım..
kan pıhtılasması ve genetık testı..
bebgın kalp atımı durdugu ıcın pıhtılasmaya onem verdıler..onla ılgılı ne kadr test var yaptırdım 2 hafta sonra cıkacak..

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. 7 haftalıkken bebeğimi düşürmüştüm geçen ay. düşük oluyor diye hastaneye gittiğimizde küretajla almışlardı çok sancım vardı.. sonra ertesi hafta doktora kontrole gittim bana küretajdan 35-40 gün sonra tekrar regl olacağımı söylemişti.
ama ben tam 25 gün sonra oldum. üstelik normalde 28 gündür benim siklusum kelime bu muydu yoksa silkus muydu :)
doktoru aradım telefonda söyledim o da 1 haftadan uzun sürerse mutlaka gel dedi.
bana düşükten sonra ne zaman tekrar regl olduunuzu yazar mısınız lütfen.. bu iyi bişi mi kötü bişi mi erken olmak ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…